NETFLIX News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Υπογράφουν δυο νέες σειρές στο Netflix

12/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή για δυο νέες σειρές του Netflix που ως θέμα τους θα έχουν η μία το life style και η άλλη το πόλο.

Η Archewell Productions, δημιουργήθηκε από το ζευγάρι το 2020, με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με το Netflix έχουν ήδη τρία ντοκιμαντέρ.

Το Heart of Invictus, που προβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ακολουθεί μια ομάδα στρατιωτικών στο δρόμο τους προς τους Αγώνες Invictus, -τον αθλητικό διαγωνισμό παραολυμπιακού τύπου που διοργάνωσε ο Χάρι το 2014 για τραυματισμένους και άρρωστους στρατιωτικούς και βετεράνους-.

Το Netflix κυκλοφόρησε επίσης τη σειρά ντοκιμαντέρ Live to Lead και το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, όπου ο δούκας και η δούκισσα ρίχνουν φως στην ταραγμένη ζωή τους μέσα στη βασιλική οικογένεια, κατηγορώντας το Παλάτι του Κένσινγκτον ότι είπε ψέματα στη σύνοδο κορυφής του Μέγκξιτ, για να προστατεύσει τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι δυο νέες σειρές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix

Σύμφωνα με το Netflix η μία επερχόμενη σειρά θα εξερευνήσει τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της ψυχαγωγίας και της φιλίας, ενώ η άλλη θα δώσει πρωτοφανή πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο» και στο US Open Championship στη Φλόριντα. Και οι δύο βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής με τίτλους και ημερομηνίες κυκλοφορίας να ανακοινώνονται τους επόμενους μήνες.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.