NETFLIX News

Peaky Blinders: Τέλος για τη σειρά με την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν

18/01/2021
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Είναι πλέον επίσημο. Το «Peaky Blinders», μία από τις πιο αγαπημένες σειρές με παγκόσμια απήχηση, φτάνει στο τέλος της με την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν που βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, ο Steven Knight, δημιουργός και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του «Peaky Blinders» ανακοίνωσε καλά και ταυτόχρονα δυσάρεστα νέα για τους φαν του προγράμματος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι η σειρά ξεκίνησε τα γυρίσματα για την έκτη σεζόν, μετά την αναγκαστική καθυστέρηση που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού στην παραγωγή. Δυστυχώς όμως, αυτός θα είναι και ο τελευταίος κύκλος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η σειρά. Το τέλος για το «Peaky Blinders» θα επέλθει με την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν.

Μάλιστα, η έναρξη των γυρισμάτων ανακοινώθηκε και μέσα από τα social media του «Peaky Blinders» όπου δημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία του Cillian Murphy από τα backstage φορώντας τη μάσκα του.

Peaky Blinders: Τι δήλωσαν οι δημιουργοί για την 6 και τελευταία σεζόν

Μπορεί, λοιπόν, το πρόγραμμα να φτάνει στο τέλος του, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με την οικογένεια Shelby, η ιστορία της οποίας θα ολοκληρωθεί με άλλη μορφή, (σ.σ. μια ταινία) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Knight. Παράλληλα, όπως ανέφερε, η έκτη σεζόν θα ξεκινήσει ακριβώς από την τελευταία σκηνή του πέμπτου κύκλου και αναμένεται να είναι η καλύτερη σεζόν της σειράς.

«Το Peaky Blinders επιστρέφει με ένα μπαμ. Μετά την αναγκαστική διακοπή στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας του Covid-19, βρίσκουμε την οικογένεια σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και τα εμπόδια να είναι παντού και ανυπέρβλητα. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν από όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι υπέροχοι φαν μας θα την αγαπήσουν. Μπορεί η σειρά να ολοκληρώνεται, όμως η ιστορία θα συνεχίσει με άλλη μορφή».

Τα λεγόμενα του Knight επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η εκτελεστική παραγωγός της σειράς η οποία, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι το καστ επέστρεψε στα γυρίσματα τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό, υπογράμμισε ότι η έκτη σεζόν σηματοδοτεί το τέλος της επικής αυτής ιστορίας η οποία ξεκίνησε το 2013. «Ωστόσο, ο κόσμος του Peaky Blinders είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να υπάρχει».

Η υπόθεση της σειράς Peaky Blinders

Η επιτυχημένη ιστορική δραματική σειρά του BBC επικεντρώνεται στις δράσεις μιας οικογένειας γκάνγκστερ από το Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκειας της δεκαετίας του 1920. Οι δημιουργοί βασίστηκαν σε μια εγκληματική συμμορία νέων με το ίδιο όνομα η οποία έδρασε στην πόλη από το 1890 έως τις αρχές του εικοστού αιώνα.

Το Netflix, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Weinstein Company και την Endemol, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως. Για την ιστορία, το «Peaky Blinders» έχει αποσπάσει το σημαντικότερο από όλα τα τηλεοπτικά βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο η Βρετανική Ακαδημία, αυτό του καλύτερου τηλεοπτικού δράματος.

Θέλοντας να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας και ενώ περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία της έκτης και τελευταίας σεζόν, υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν άφησε τους φαν σε κρίσιμο σημείο να διερωτώνται για την τύχη του Thomas Shelby. Συγκεκριμένα, στην τελευταία σκηνή, τον είδαμε να σημαδεύει το κεφάλι του με την κάνη του όπλου, κόβοντας μας την ανάσα!

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Τζωρτζίνα Ντούτση

Δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός. Μετά τη θητεία μου στο μαγικό κόσμο των περιοδικών, μετακόμισα στο αχανές σύμπαν που λέγεται… διαδίκτυο να πληκτρολογώ… κατά ριπάς , μια συνήθεια που έγινε λατρεία. 

Όταν δεν γράφω κάποιο άρθρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας, φοράω τα ακουστικά, ρυθμίζω τα μικρόφωνα και σας κρατάω συντροφιά με καλή μουσική. 

Στέκια μου οι μουσικές και θεατρικές σκηνές, οι κινηματογράφοι και σίγουρα οι διάδρομοι των βιβλιοπωλείων για το επόμενο αγαπημένο βιβλίο που θα ξεκοκαλίσω προτού βυθιστώ στην επόμενη νέα σειρά του Netflix.