NETFLIX News

Parasyte Οι Γκρίζοι: Η κορεάτικη σειρά τρόμου στο Netflix

10/04/2024
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η νέα κορεάτικη σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Parasyte Οι Γκρίζοι» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Netflix ανεβάζοντάς την στην 4η θέση του τοπ 10, στην χώρα μας. H σειρά βασίζεται στο best seller manga Parasyte του Hitoshi Iwaaki που έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Μια εξωγήινη προνύμφη πέφτει στη γη για να κατακτήσει την ανθρωπότητα

Στην αρχή της σειράς του Netflix «Parasyte Οι Γκρίζοι», ένας άγνωστος σπόρος πέφτει από τον ουρανό. Αναπηδά απαλά στο έδαφος καθώς προσγειώνεται, μοιάζοντας με ένα μαλακό παιχνίδι. Στη συνέχεια, ένα πλοκάμι ξεφυτρώνει, γλιστράει προς το πλησιέστερο άτομο, πηδάει κατευθείαν στον εγκέφαλό του και δημιουργεί ένα πλοκαμιαίο πλάσμα που θέτει σε κίνδυνο όλους όσους το βλέπουν.

Η σειρά αυτή που πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει το νέο χιτ της πλατφόρμας, παρακολουθεί τις συνέπειες όταν μια υπερβολικά μεγάλη εξωγήινη προνύμφη πέφτει στη Γη σε μια προσπάθεια να κατακτήσει την ανθρωπότητα. Καθώς μια ισχυρή ομάδα που ονομάζεται Grey εργάζεται για να εξαλείψει την απειλή με κάθε μέσο, μια γυναίκα πρέπει να συνυπάρξει με το παράσιτο που ζει μέσα της.

Η Su-in, είναι στο νοσοκομείο καθώς παραλίγο να πεθάνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αν και οι γιατροί λένε ότι είναι καλά, στην πραγματικότητα κάτι δεν πάει καλά… Και δεν είναι η μόνη στην οποία κάτι συμβαίνει. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί από άγνωστα παράσιτα που έχουν καταλάβει τον εγκέφαλό τους. Τα παράσιτα έχουν την ικανότητα να ελέγχουν τους ανθρώπους και να τους οδηγούν στο να κάνουν διάφορα πράγματα, όπως να σκοτώνουν. Ως απάντηση, η κυβέρνηση δημιουργεί μια επιθετική ομάδα δράσης κατά των παρασίτων με επικεφαλής τον ψυχρό Choi Jun-kyung για να εξοντώσει και τον τελευταίο.

Όπως θα δούμε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας, οι περισσότεροι μολυσμένοι άνθρωποι έχουν πάψει να παραμένουν άνθρωποι εκτός από τη Su-in που συμβιώνει με το πλάσμα που ζει μέσα της. Στην πραγματικότητα, το παράσιτο της έσωσε τη ζωή της στο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ενώ εκείνη το έσωσε γιατί χωρίς ξενιστή, ο οργανισμός θα είχε πεθάνει. Πώς άραγε η Su-in έγινε η μόνη μισή μεταλλαγμένη και πώς θα ανατρέψει την Ομάδα Grey για να επιβιώσει;

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.