NETFLIX News

Η Τέλεια Ληστεία Κορέα: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς Netflix

21/05/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επερχόμενης στο Netflix Νοτιοκορεάτικης εκδοχής του Ισπανικού Casa De Papel, με τίτλο «Η Τέλεια Ληστεία Κορέα».

Ένα πλήρωμα κλεφτών, συμπεριλαμβανομένου του Τόκιο, ενός πρώην στρατιώτη, ενώνονται υπό την ηγεσία ενός εγκέφαλου γνωστού ως Professor για να σχεδιάσουν μια άνευ προηγουμένου ληστεία – κλέβοντας χρήματα που δεν υπάρχουν ακόμη!

Ποια θα είναι η ανατροπή στο ριμέΐκ της σειράς;

Η ανατροπή της πλοκής είναι ότι η Κορέα βρίσκεται στα πρόθυρα της ενοποίησης και υπάρχει μια Κοινή Περιοχή Ασφαλείας –που βρίσκεται εκεί όπου χωρίζονται η σημερινή Βόρεια και Νότια Κορέα– που περιέχει ένα νομισματοκοπείο που γίνεται το επίκεντρο της δράσης.

Εν μέσω της διαδικασίας επανένωσης, το νομισματοκοπείο τυπώνει ένα νέο ενοποιημένο νόμισμα ως βάση για την οικοδόμηση μιας σταθερής κοινής οικονομίας. Όμως, παρά τις ελπίδες των ανθρώπων για ενοποίηση, φαίνεται ότι μόνο οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι.

Το μόνο πράγμα που υπάρχει ανάμεσα στους γκάνγκστερ και το έπαθλό τους είναι μια κοινή ομάδα εργασίας με επικεφαλής έναν Νοτιοκορεάτη ειδικό στις διαπραγματεύσεις και έναν βορειοκορεάτη πράκτορα.

Ένταση, δυσπιστία και αρμονία μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας

«Μου κίνησε το ενδιαφέρον η υπόθεση του ριμέικ, γιατί όχι μόνο αφορά τη σύγκρουση μεταξύ ληστών και αστυνομίας, αλλά προσθέτει και νέα επίπεδα όπως η ένταση, η δυσπιστία και η αρμονία μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας», δήλωσε ο σεναριογράφος Ryu Yong- jae, ο οποίος ήταν επίσης μεγάλος θαυμαστής της αρχικής ισπανικής σειράς. «[Είναι] μια κατάσταση όπου κλέφτες από τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα ενώνουν τις δυνάμεις τους και οι αστυνομικοί από τη Βόρεια και Νότια Κορέα ενώνουν τα χέρια για να σταματήσουν το δρόμο τους, [προσθέτοντας] έναν κορεατικό φακό στην αρχική IP».

Το teaser υπογραμμίζει επίσης τους αγαπημένους χαρακτήρες όλων – τον καθηγητή Yoo ji-tae, την Τόκιο από την Jung Jong-seo και το Berlin από τον Park Hae-soo του “Squid Game” – όλοι με εμβληματικές κόκκινες φόρμες και  με παραδοσιακές μάσκες Hahoe.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Kim Hong-sun και παράγεται για το Netflix από την BH Entertainment και την Zium Content.

«Το αρχικό «Money Heist» απέδειξε πόσο η υπέροχη αφήγηση μπορεί να αγαπηθεί παντού και το κορεατικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει την ίδια δύναμη. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος καθώς ενώνουμε αυτή την επική ιστορία με κορυφαία ταλέντα από την Κορέα και έναν παθιασμένο παγκόσμιο κοινό», δήλωσε ο Keo Lee, διευθυντής περιεχομένου για το Netflix Korea.

Το «Η Τέλεια Ληστεία Κορέα» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιουνίου.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.