NETFLIX News

Η Μέρα του Ναι: Η οικογενειακή κωμωδία στο No2 του Netflix

17/03/2021
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μια οικογενειακή κωμωδία με τίτλο, Η Μέρα του Ναι, έχει σκαρφαλώσει τις τελευταίες ημέρες στο νούμερο 2 του Netflix. Η ταινία παρουσιάζει όλες εκείνες τις ημέρες που οι γονείς αποφασίζουν να κάνουν όλα τα χατίρια των παιδιών, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως διασκεδαστικά.

Η υπόθεση της ταινίας

Πολλές οι φορείς οι γονείς στην προσπάθεια τους να τιθασεύσουν και να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδία τους, φτάνουν στο σημείο να τα καταπιέζουν υπερβολικά. Με γνώμονα, λοιπόν, αυτό αποφασίζουν να παραχωρήσουν μια ”Yes Day” στα τρία τους παιδιά. Φυσικά μέσα σε αυτά τα πλαίσια, θα υπάρχουν εξαιρέσεις και κάποιοι περιορισμοί.

Το φάσμα στις ηλικίες των παιδιών παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της καθεμίας.  Αυτή η ποικιλία δίνει την ευχέρεια σε παιδιά διαφόρων ηλικιακών ομάδων να ταυτιστούν με του κεντρικούς ήρωες τις ταινίας, μπαίνοντας οι ίδιοι στην θέση τους.

Όσον αφορά τους γονείς, οι Jennifer Garner και Edgar Ramírez έχουν πραγματικά πολύ καλή χημεία και δίνουν ξεχωριστή χροιά στην ταινία. Η πλοκή, αν και ξεκινάει δυνατά, κατεβάζει ταχύτητες στην συνέχεια. Όπως και να έχει η ταινία ‘Η Μέρα του Ναι’, είναι μια εναλλακτική πρόταση, ιδανική για όλη την οικογένεια. Αναμφίβολα μοιράζει στιγμές ξεγνοιασιάς, με μια πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική διάθεση.

To τρέιλερ για την ταινία Η Μέρα του Ναι στο Netflix

Μια κωμωδία για όλη την οικογένεια

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?