NETFLIX News

Η 6η σεζόν του Outlander έκανε πρεμιέρα! Τι είδαμε και τα Spoiler

08/03/2022
3 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η Caitriona Balfe, ο Sam Heughan, το υπόλοιπο αγαπημένο καστ, και οι παραγωγοί της σειράς Outlander υπόσχονται στους θαυμαστές μια καταπληκτική σεζόν 6, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix προχθές, 6 Μαρτίου, με το πρώτο εβδομαδιαίο επεισόδιο.

Η καθυστέρηση λόγω πανδημίας και τα επεισόδια της νέας σεζόν 6 του Outlander

Όπως καλά γνωρίζει το φανατικό κοινό του Outlander, το να κυκλοφορήσει η σεζόν 6 της σειράς ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Sam Heughan, ο οποίος υποδύεται τον Jamie, δήλωνε πέρσι τέτοιες μέρες, τον Μάρτιο του 2021, «Ξεκινήσαμε γυρίσματα τον Ιανουάριο και πάει καλά. Προφανώς, ήταν δύσκολα με τον COVID, και εκτός των άλλων ο καιρός στη Σκωτία ήταν φρικτός. Το χιόνι ήταν πολύ, αλλά η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ. Υπάρχει ελπίδα!». Κι έτσι κι έγινε!

Ως αποτέλεσμα των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του COVID-19, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η σεζόν 6 του Outlander μειώθηκε σε οκτώ επεισόδια, τα οποία έκαναν πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022. Αλλά αυτό που της λείπει σε ποσότητα, φαίνεται ότι θα αναπληρωθεί τέλεια, από την ποιότητα. Τον Νοέμβριο του 2021, η συγγραφέας του Outlander, Diana Gabaldon, αποκάλυψε σχετικά με την επερχόμενη σεζόν, «Αυτή είναι η πρώτη σεζόν, που όλα τα επεισόδια μου αρέσουν το ίδιο. Η σεζόν είναι εξαιρετικά καλή, σε όλη τη διάρκεια».

Τι θα δούμε στην 6η σεζόν

Η νέα σεζόν του Outlander συνεχίζει ακριβώς εκεί που τελείωσε η 5η σεζόν, με τους Frasers και τους MacKenzies να θεραπεύονται από τα τραύματα και τις απώλειες που βίωσαν. Είναι όλοι ξανά ενωμένοι ως οικογένεια και αυτό θα τους κάνει δυνατούς καθώς θα αντιμετωπίσουν αυτό που τους περιμένει. Φυσικά, τα βασικά μέλη της οικογένειας θα επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένων των Jamie του Heughan, Claire του Balfe, Sophie Skelton ως Brianna Randall MacKenzie και Richard Rankin ως Roger MacKenzie.

Υπάρχουν spoilers για την 6η σεζόν του Outlander;

Βεβαίως και υπάρχουν. Ήδη το καστ και η δημιουργική ομάδα της σειράς μοιράζονται όλο και περισσότερα πράγματα κάθε μέρα. Και πριν την έναρξη της σεζόν, και τώρα μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Το τελευταίο σπόιλερ ποιο είναι;

Ο Sam Heughan, ο Τζέιμι διλαδή είπε πριν λίγες ημέρες: «Το παρελθόν του Jamie επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, μέσα από έναν παλιό εχθρό που ονομάζεται Tom Christie. Και τον είδαμε βέβαια στο πρώτο επεισόδιο. Ήταν φίλος στη φυλακή με τον Τζέιμι πριν από χρόνια, και τώρα έρχεται να ζήσει στο Fraser’s Ridge με την οικογένειά του και σηματοδοτούν πραγματικά την αρχή της παρακμής της δύναμης των Fraser». Ο Heughan πρόσθεσε: «Οι Frasers έχουν γίνει εύποροι. Η πόλη μεγάλωσε. Ο Τζέιμι και η σύζυγός του Κλερ είναι οι αρχηγοί. Είναι πολύ καλοί ιδιοκτήτες γης, αλλά με τον ερχομό αυτής της νέας οικογένειας, αρχίζουμε πραγματικά να βλέπουμε την υποστήριξη και την πίστη των ανθρώπων προς τους Frasers να μειώνονται και αυτό σηματοδοτεί την αρχή της αλλαγής στο Fraser’s Ridge».

Τι θα γίνει με τον Τζέιμι και την Κλερ;

Μιλώντας για τον Jamie και τη σύζυγό του Claire, ο Heughan είπε επίσης πρόσφατα ότι οι δυο τους θα απολαύσουν περισσότερο χρόνο στην οθόνη. «Περνάμε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο χρόνο μαζί. Υπάρχουν μερικές όμορφες στιγμές που βλέπεις τον Τζέιμι και την Κλερ να είναι ο ένας η παρέα του άλλου», σημείωσε.

Τέλος ανέφερε: «Νομίζω ότι μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος της 5ης σεζόν… Η Claire χρειάζεται πολύ χρόνο για να γιατρευτεί πραγματικά. Και νομίζω ότι μπορεί να είναι γνωστό ότι είναι λίγο πεισματάρα, αλλά δεν αφήνει τον χρόνο στον εαυτό της να το κάνει. Ένα από τα πράγματα που ανακαλύπτει είναι ότι ο παλιός της τρόπος με την αντιμετώπιση των πραγμάτων και τους παλιούς μηχανισμούς αντιμετώπισης… δεν την εξυπηρετεί πλέον πολύ. Πρέπει λοιπόν να ανακαλύψει εντελώς νέα πράγματα για τον εαυτό της».

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Tags: Outlander
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.