NETFLIX News

Έρωτας στη Βερόνα: Η νέα ρομαντική κομεντί που θα σε ταξιδέψει

01/09/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Μία νέα ρομαντική κομεντί με τίτλο «Έρωτας στη Βερόνα» έρχεται στο Netflix να σας ταξιδέψει στην πόλη της αγάπης, σε πρωτότυπο σενάριο και σκηνοθεσία του Mark Steven Johnson με πρωταγωνιστές την Kat Graham και τον Tom Hopper.

Τι μπορεί να επιφυλάσσει ένα ταξίδι στη Βερόνα;

Γυρισμένη στη Βερόνα της Ιταλίας, αυτή η ταινία ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που πηγαίνει για διακοπές μετά από έναν χωρισμό, αλλά ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν γοητευτικό άγνωστο ο οποίος έχει κλείσει τον ίδιο χώρο για εκείνες τις μέρες.

Η Kat Graham παίζει το ρόλο της Τζούλι, μιας δασκάλας της οποίας το ταξίδι των ονείρων της στη Βερόνα της Ιταλίας, δεν πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί αφού ο επί χρόνια φίλος της χωρίζει μαζί της. Στη συνέχεια της ταινίας «Έρωτας στη Βερόνα» στο Netflix, τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο όταν η Τζούλι φτάνει στη νοικιασμένη ρομαντική βίλα της για να μάθει ότι υπάρχει διπλή κράτηση και πρέπει να μοιραστεί τη βίλα με έναν ενοχλητικό αλλά ελκυστικό άγνωστο Βρετανό τον Τσάρλι που υποδύεται ο Tom Hopper, ο οποίος ταξιδεύει στη Βερόνα μια φορά το χρόνο για τη δουλειά του.

Η Graham είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Bonnie Bennett στο The Vampire Diaries. Είχε επίσης ρόλους στα All Eyez on Me, How It Ends, The Holiday Calendar του Netflix, Cut Throat City, Operation Christmas Drop, Heatwave και Collide.

Ο Hopper είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Luther Hargreeves/Number One στην Umbrella Academy. Ωστόσο, είχε επίσης ρόλους στα Merlin, Northmen – A Viking Saga, Black Sails και Game of Thrones.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.