NETFLIX News

Ελίτ: Μάθαμε πότε βγαίνει η σεζόν 5 στο Netflix και είναι σύντομα

14/03/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Οι άτακτοι και τολμηροί μαθητές επιστρέφουν πάλι πίσω στα θρανία. Το Netflix ανακοίνωσε πότε κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σεζόν 5 του Ελίτ με ένα “καυτό” κι αισθησιακό βίντεο που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, σε λιγότερο από ένα μήνα, τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για στριμάρισμα στην πλατφόρμα. Η πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης ισπανικής σειράς κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Απριλίου, και ξεκινάει αμέσως μετά το μοιραίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Philipe και την φυγή του Guzman, καθώς το μυστικό για τον θάνατο του Armando απειλεί να καταστρέψει τον έρωτα ανάμεσα στους Samuel και Ari.

Την ίδια στιγμή, η Rebeca περνάει μία φάση που ανακαλύπτει τον εαυτό της, ενώ ο Omar αναρρώνει από τον χωρισμό του με τον Ander, ενώ η προσθήκη του Adam Nourou, ως τον νέο χαρακτήρα Bilal φέρνει μόνο περισσότερα μπλεξίματα.

Στα highlights της σεζόν 5 του Ελίτ στο Netflix είναι επίσης η ομολογία του Phillipe για την κακοποίηση, τα θέματα οργής του Patrick και η επιθυμία για εκδίκηση του Benjamin. Σα να μην φτάνουν αυτά, ένα δώρο από τον Armando στη Mencia μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο νέοι μαθητές καταφθάνουν: η Isadora, η νεαρή κληρονόμος μιας τεράστιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας νυχτερινής διασκέδασης, και ο Iván, ο γιος του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

«Το Ελίτ είναι ένα σύμπαν που πάντα θέλω να επιστρέψω», δηλώνει ο συνδημιουργός της σειράς Carlos Montero. «Ως δημιουργός και ως θεατής. Με τονώνει, με παρηγορεί, με ενθαρρύνει. Και η πέμπτη σεζόν ήταν τόσο υπέροχη, τόσο ζωντανή, που ξέρω ότι θα επιστρέψω σε αυτήν περισσότερες από δύο και τρεις φορές. Είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Θα το απολαύσετε», συμπλήρωσε.

Η σεζόν 5 του Ελίτ θα αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix. Μην το χάσετε!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.