NETFLIX News

Δανεική Σύζυγος: Η Βραζιλιάνικη κωμωδία στο Netflix για να χαλαρώσεις

13/10/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Αν θες να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις λίγο, μπορείς να παρακολουθήσεις την Βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο «Δανεική Σύζυγος» στο Netflix που η πλοκή της αναφέρεται σε έναν εργένη που ελέγχεται από τη μητέρα του, η οποία του δίνει ένα τελεσίγραφο.

Ένας εργένης πρέπει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας του

Η ταινία «Δανεική Σύζυγος» στο Netflix αναφέρεται στον Luiz, ο οποίος μένει με τη μητέρα του και δεν εργάζεται, αλλά έχει μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική. Ενώ είναι απεχθής στην αγάπη, φαίνεται να λατρεύει τις μαγειρικές τέχνες.

Η μητέρα του Λουίζ τον προέτρεψε να παντρευτεί, καθώς ανησυχεί για το τι θα συμβεί οταν εκείνη πεθάνει. Σε ένα πάρτι γενεθλίων, μαθαίνει ότι έχει 6 μήνες ζωής και λέει στον γιο της ότι ή πρέπει να παντρευτεί ή θα τον διαγράψει από τη διαθήκη.

Έτσι ο Λουίζ προσπαθεί να μην παραβιάσει τους τρεις κανόνες του και να εκπληρώσει τις επιθυμίες της μητέρας του. Όμως για εκείνον, το να έχει αληθινή σύζυγο είναι κάτι που δεν μπορεί ούτε να το σκεφτεί, γι’ αυτό καταφεύγει σε κάποιο κόλπο και προσλαμβάνει μια επίδοξη ηθοποιό, δηλαδή «μια δανεική σύζυγο».

Άραγε η ιστορία τoυ φιλμ αυτού, είναι λίγο πολύ κοινή με άλλες ρομαντικές ταινίες για απρόσμενες αγάπες ή το ζευγάρι θα αποδειχθεί ότι απλώς έκανε μια συμφωνία;

Το τρέιλερ της ταινίας «Δανεική Σύζυγος» στο Netflix, μας ιντριγκάρει γιατί ο εργένης που προσλαμβάνει μια ηθοποιό ως σύζυγο για να ευχαριστήσει τη μητέρα του είναι πολύ γλυκός. Αλλά το να βλέπεις το ψέμα να γίνεται όλο και μεγαλύτερο, ενώ η ηθοποιός φροντίζει να εκπληρώσει το τέλος της συμφωνίας και να τον βάζει να κάνει προσαρμογές στη ζωή του είναι αρκετά αστείο.

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.