19.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

1899: Ένας ατελείωτος εφιάλτης από τους δημιουργούς του «Dark»

Το 1899 είναι μια πολύγλωσση γερμανική επική σειρά μυστηρίου-επιστημονικής φαντασίας  των Jantje Friese και Baran bo Odar όπου οι χαρακτήρες μιλούν τη γλώσσα καταγωγής τους, που έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Netflix και αποθεώθηκε από τους χρήστες της πλατφόρμας.

Τα όνειρα για μια νέα ζωή γίνονται εφιάλτες

1899 Netflix σειρά

Η πρωτότυπη καθηλωτική σειρά του Netflix με τίτλο «1899» με οκτώ επεισόδια στον πρώτο κύκλο της, που δεν μοιάζει με ότι έχετε δει έως τώρα, αφηγείται την ιστορία της φρίκης που βιώνουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη σε ένα ατμόπλοιο. Τι θα κάνουν αυτοί οι επιβάτες για να καταπολεμήσουν τα μυστηριώδη γεγονότα που βιώνουν στο πλοίο;

Ένα ατμόπλοιο μεταναστών κατευθύνεται από το Λονδίνο στην Αμερική, τη γη της επαγγελίας με σκοπό να κάνουν μια νέα ζωή. Τους επιβάτες, από διάφορα μέρη της Ευρώπης, τους ενώνουν οι ελπίδες και τα όνειρά τους για τον νέο αιώνα και το μέλλον τους στο εξωτερικό. Ωστόσο, όλοι ταξιδεύουν με μυστικά που θέλουν απεγνωσμένα να κρατήσουν κρυμμένα. Αλλά το ταξίδι τους παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ανακαλύπτουν ένα άλλο πλοίο μεταναστών που αγνοείται εδώ και μήνες, παρασυρόμενο στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτό που θα βρουν στο πλοίο, θα μετατρέψει το πέρασμά τους στη γη της επαγγελίας σε φρικτό εφιάλτη.

Οι δημιουργοί του «1899» Jantje Friese και Baran bo Odar δημιούργησαν κάτι μοναδικό και διαφορετικό — αυτή τη φορά με όλους τους ηθοποιούς να μιλούν στη μητρική τους γλώσσα. Ωστόσο, παρόλο που οι χαρακτήρες μπορεί να έχουν πρόβλημα στην επικοινωνία, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – σύντομα τα οράματά τους για τη γη της επαγγελίας της Αμερικής μετατρέπονται σε τρομακτικούς εφιάλτες.

“Γνωρίζοντας ότι κάναμε το Dark, οι θεατές μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτό θα είναι κάτι περίεργο, άγριο και τρελό”, αναφέρει ο συνδημιουργός Baran bo Odar. «Όλοι οι επιβάτες στο πλοίο ταξιδεύουν με μυστικά που δεν θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Θα είναι ένα διασκεδαστικό παζλ για το κοινό».

Δείτε το τρέιλερ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Ροζάνα Μιχαλοπούλου
Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ