Μουσική

Τάμτα: Το νέο της ραδιοφωνικό single με τίτλο Hold On

29/09/2020
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Το αγγλόφωνο EP της Τάμτα Awake συνεχίζει να βγάζει επιτυχίες έτσι, μετά το εκρηκτικό Sex With Your Ex” και το χορευτικό viral Yala” (το οποίο βρέθηκε στις κορυφαίες λίστες του Spotify σε όλη την Ευρώπη), σειρά έχει το Hold On”, ένα σύγχρονο midtempo pop τραγούδι σε μουσική των Barrice & Sin Laurent και στίχους της Daphne Lawrence.

Τάμτα “Hold On” | Νέο Ραδιοφωνικό Single

Το τραγούδι έχει ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το music video στο κανάλι της Τάμτα στο YouTube.

Tamta – Hold On Ακούστε το στο YouTube:

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!