Γιώργος Τσούλης: Μη μασάς

Γιώργος Τσούλης: Μη μασάς

Γιώργος Τσούλης – Μη μασάς, ένα ακόμα παιδικό τραγούδι από τον Hippoβρύχιο. Μη μασάτε παιδάκια πουθενά…ήρθε ο Γιώργος Τσούλης και μας τραγουδά!

Γιώργος Τσούλης: Μη μασάς
Ο Γιώργος Τσούλης άφησε για λίγο τα “κουζινικά” του και έπιασε το μικρόφωνο για τις ανάγκες του νέου παιδικού τραγουδιού του “Hippoβρύχιου”. Δύο μικρά παιδιά είναι νηστικά και ζητάνε από τον γνωστό μάγειρα να τους μαγειρέψει τα πιο νόστιμα φαγητά.

Φυσικά ο ίδιος δεν θα τους χαλάσει χατίρι και θα βάλει τα δυνατά του “Τραγουδιστά”! Για όσους δεν κατάλαβαν, Ναι ο Γιώργος Τσούλης τραγουδάει “Μη μασάς” και μπορείτε να το ακούσετε στο κανάλι της heaven music Kids

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!