Μουσική

Eurovision 2024: Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στον Α’ Ημιτελικό

20/03/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει την εμφάνιση της ως guest στον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2024 και για ακόμη μια φορά θα βάλει φωτιά στην σκηνή. Να υπενθυμίσουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε αφήσει εποχή με το Fuego εκπροσωπώντας την Κύπρο το 2019 και είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Η εκπομπή λοιπόν Πρωινό Σουσού και ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψε το παρασκήνιο για την λαμπερή βραδιά του ημιτελικού. Όπως αναφέρθηκε, η Ελένη Φουρέιρα θα ανεβεί ξανά στην σκηνή της Eurovision 2024, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το τραγούδι που θα ερμηνεύσει.

Παράλληλα και η Τουρκάλα νικήτρια του διαγωνισμού, Σερτάμπ θα εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια στον πρώτο ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.