Μουσική

Χρόνια Πολλά Glorious Gloria Estefan

01/09/2020
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Αν είχες σε κασέτα το Conga ή το Oye mi canto, τότε η Gloria Estefan ήταν και για σένα ένα από τα πιο hot ονόματα της μουσικής, στα χρόνια της αθωότητας των σημερινών 40ρηδων.

Γεννημένη ως Gloria María Milagrosa Fajardo García (μικρό ΔΕΝ το λες), η κουβανό-αμερικανική της καταγωγή, πέρα από το εντυπωσιακό και μακροσκελές της όνομα, της χάρισε και το ταπεραμέντο που τη χαρακτήρισε (και συνεχίζει να τη χαρακτηρίζει, αφού εξακολουθεί να διαγράφει μεγάλη καριέρα στη latin μουσική).

Ξεκίνησε την καριέρα της με τους Miami Sound Machine και το 1985 έγινε παγκοσμίως γνωστή με το “Conga”.

Παρά την τεράστια επιτυχία όμως, το “Conga “ δεν έφτασε στο Νο.1 των chart…

Η κορυφή την περίμενε με μπαλάντα.

Το υπερ-ρομαντικό “Anything for you”…

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με λεωφορείο το 1990, η Gloria Estefan έκανε δυνατό comeback ένα χρόνο αργότερα, με το album “Into the light”, ενώ το 1993 έσπασε ρεκόρ πωλήσεων με το “Mi Terra” που θεωρείται ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα latin album της δεκαετίας.

Με πωλήσεις πάνω από 120.000.000 συνολικά album στην καριέρα της, η Gloria Estefan δικαίως θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες latin ντίβες παγκοσμίως.

Σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 63 ετών.

Και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο διαδικτυακό πάρτυ με τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες της!

Τις θυμάστε;;;…

Τον Ιούνιο που μας πέρασε επέστρεψε καλύτερη από ποτέ με ΑΥΤΟ το τραγούδι:

Χρόνια πολλά glorious Gloria!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ YOUFLY.COM ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Δημήτρης Μηλιόγλου

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ ενώ από το 1ο εξάμηνο της σχολής του, ξεκίνησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο αρχικά ως ρεπόρτερ. Από το 2005 έχει περάσει και από την τηλεόραση σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές. Ακόμα «έδωσε» τη φωνή του σε μεταγλωττισμένες στα Ελληνικά ταινίες και σειρές. Το 2019 έκανε για πρώτη φορά μουσική επιμέλεια στην παράσταση «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» στο θέατρο Alhambra. Το τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να γράφει τραγούδια και να δουλεύει και το 1ο του σενάριο. Έτσι κι αλλιώς η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι σειρές μυθοπλασίας γεμίζουν τις ελεύθερες ώρες του και είναι οι μεγάλες του αγάπες.