Hollywood Online

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ντέμι Μουρ

01/04/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η 59χρονη σαγηνευτική Αμερικανίδα σταρ Ντέμι Μουρ, μπορεί να ανακοίνωσε ότι ο πρώην σύζυγος της Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία πριν από λίγες μέρες (ασθένεια που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες), αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να απολαμβάνει η ίδια τον έρωτα!

Μικρότερος της ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και επίσημα στο πλευρό του αγαπημένου της στο Παρίσι, στην επίδειξη μόδας του οίκου Chloe όπου τους απαθανάτισε και ο φακός. Ο νέος της σύντροφος είναι 46 ετών και υπέρ επιτυχημένος σεφ και ιδιοκτήτης πολυτελών ρεστοράν υψηλής γαστρονομίας.

Με καταγωγή από την Ελβετία, ο Ντάνιελ Χαμ διαθέτει ρεστοράν που εξειδικεύονται στη βίγκαν κουζίνα αλλά και στην υψηλή γαστρονομία. Η Ντέμι είναι επίσης χορτοφάγος κάτι στο οποίο λέγεται ότι οφείλει και τη νεότητά της. Ο Ντάνιελ αυτή τη στιγμή διαθέτει τα πιο περιζήτητα εστιατόρια της Νέας Υόρκης όπως το φημισμένο The NoMad, το Davies και το Brook — αλλά και το Εleven Madison Park – στο οποίο και συναντάει συχνά τη Ντέμι Μουρ και απολαμβάνουν τετ α τετ ρομαντικό δείπνο που αποτελείται από 12 πιάτα και ένας κοινός θνητός -όχι η Ντέμι-πληρώνει γύρω στα 400 ευρώ το άτομο για να το απολαύσει. Το 2019 ο Ντάνιελ Χαμ έβγαινε με την χήρα του Στιβ Τζομπς, Laurene Powell.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Γιώργος Σατσίδης @georgesats

O Γιώργος Σατσίδης (@georgesats), γνωστός και ως Mr Hollywood, ζει τα τελευταία χρόνια στο Λος Αντζελες από όπου μεταδίδει luxury lifestyle τηλεοπτικές εκπομπές, κάνει ανταποκρίσεις και πολύκροτες συνεντεύξεις, και καλύπτει τα πιο λαμπερά καλλιτεχνικά γεγονότα στο κόκκινο χαλί. Θεωρείται ο Έλληνας Βασιλιάς του Red Carpet καθώς με την κυρίαρχη προσωπικότητά του - μίγμα θάρρους, θράσους και μεσογειακού ταπεραμέντου - αφοπλίζει στα λαμπερά events τους πιο περιζήτητους αστέρες του Χόλιγουντ! Φυσικά, γνωρίζει εκ των έσω το παρασκήνιο της ζωής των πιο διάσημων προσωπικοτήτων και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μεταφέρει μέσα από το Youfly.com όλα όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία του θεάματος.