Πολιτισμός

Ανακάλυψες το νέο «must-have» παπούτσι της Under Armour;

21/04/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η αναζήτηση του παπουτσιού που θα συνδυάζει άνεση, στυλ και μοναδικές τεχνολογίες είναι μια διαδικασία που μας απασχολεί όλους, πολύ περισσότερο όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουμε ανάμεσα σε εκατοντάδες τεχνολογίες, υφές, υλικά και εταιρίες. Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και σου δίνουμε τη λύση που πιστεύουμε πως θα σε επιβραβεύσει στο μέγιστο!

Το νέο παπούτσι της Under Armour HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit είναι η τελευταία προσθήκη της οικογένειας UA HOVR™ Phantom και ένα running shoe fully updated τεχνολογικά που συνδυάζει αρμονικά ποιότητα και εμφάνιση. Η Under Armour, για ακόμη μια φορά καινοτομεί στο κομμάτι του running performance και προσφέρει τεχνολογίες και λύσεις με επίκεντρο.. εσένα!

Το νέο UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit προσφέρει αυξημένη απόδοση στις προπονήσεις, απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας. Χαρακτηριστικά που το κάνουν ασυναγώνιστο και το τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών σου, ιδανικό για everyday use.

Μάθε περισσότερα για την τεχνολογία IntelliKnit για άνεση και μοναδικό sock – like feel 

Η απόλυτη ελαστικότητα εφαρμογής που συνοδεύει το UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit σου προσφέρει max ευελιξία, ανθεκτικότητα και μοναδική υποστήριξη σε κάθε σου βήμα! Ο σχεδιασμός του UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit με το χαμηλό κολάρο αγκαλιάζει το πόδι σου σαν κάλτσα και είναι ειδικά διαμορφωμένο για την αποφυγή τραυματισμών και για ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του run ή της βόλτας σου.

Επιπρόσθετα, η τεχνολογία IntelliKnit κάνει το παπούτσι ακόμα πιο ελαφρύ, με ιδανικό drop για να νιώθεις ότι τρέχεις με φτερά στα πόδια σου. Τέλος το ακόμα μεγαλύτερο stability που προκύπτει από το συνδυασμό της τεχνολογία UA HOVR™ Phantom IntelliKnit σου επιτρέπει μεγαλύτερος εύρος κίνησης με μεγαλύτερη ασφάλεια. Από το UA HOVR™ Phantom 2 IntelliKnit δεν θα μπορούσε να λείπει και ο εξαιρετικά διαπνέον εσωτερικός πάτος, τεχνολογίας Speedform® 2.0. Ο μοναδική σύνθεση του αφρού καθιστά το κάθε σας πάτημα εξαιρετικά άνετο και σταθερό.

Το νέο running shoe είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Under Armour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κέρκυρα , online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!