Σινεμά

Μόνος στο Σπίτι: Η νέα ταινία φέρνει χάος τα Χριστούγεννα

18/10/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας. Ο λόγος φυσικά για το Μόνος στο Σπίτι που έρχεται με νέα ταινία από την Disney. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το Χάλογουιν βρίσκεται ήδη προ των πυλών κι όλος ο κόσμος ανυπομονεί να στολίσει και να χορέψει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Πολλές Χριστουγεννιάτικες ταινίες έχουν βγει, λίγες όμως έκαναν την επιτυχία που έκανε το Home Alone. Κι όταν κάτι είναι πετυχημένο, προσπαθούν να το ξαναδημιουργήσουν προκειμένου να το πετύχουν ξανά.

Σιγά σιγά τα μεγάλα studios ανακοινώνουν τις νέες τους χριστουγεννιάτικες παραγωγές και δίνουν στη δημοσιότητα τα τρέιλερ. Το ίδιο έκανε και η Disney, η οποία πριν λίγες μέρες έδωσε το ολοκληρωμένο τρέιλερ της νέας ταινίας Μόνος στο σπίτι με τίτλο Home Sweet Home Alone.

Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου του 2021. Στη νέα εκδοχή της χριστουγεννιάτικης ταινίας πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Ally Maki και ο Chris Parnell. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Mikey Day και Streeter Seidell του Saturday Night Live και φυσικά βασίζεται στην ταινία του 1990 σε σενάριο John Hughes και σκηνοθεσία Chris Columbus.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Archie Yates, τον οποίο είχαμε απολαύσει στην πολυβραβευμένη ταινία JoJo Rabbit. Ο Archie υποδύεται τον άτακτο Max Mercer, ένα πολυμήχανο μικρό αγόρι που ξεμένει πίσω, ενώ οι γονείς και τα αδέρφια του φεύγουν για διακοπές στο Τόκιο. Ο μικρός Max θα πρέπει να υπερασπιστεί στο σπίτι του από ένα παντρεμένο ζευγάρι, τους Kemper και Delaney, που προσπαθούν να ανακτήσουν ένα ανεκτίμητο κειμήλιο.

Παρόλο που ο Kevin του Macauley Culkin δεν επιστρέφει στη νέα ταινία Μόνος στο Σπίτι, σύμφωνα με το τρέιλερ θα δούμε τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας McAllister. Ο λόγος για τον Devin Ratray, που εμφανίζεται ως ένας ενήλικας αστυνομικός.

Θα έχει η νέα ταινία Μόνος στο Σπίτι, Home Sweet Home Alone, την ίδια επιτυχία; Είδομεν! Πάντως ο δημιουργός δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την επιλογή της Disney να δημιουργήσει νέα ταινία Home Alone.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.