28.5 C
Athens
Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Εκδόσεις Δίοπτρα: Νέες κυκλοφορίες Οκτώβριος 2020

Οκτώβριος – οι εκδόσεις Δίοπτρα έρχονται με νέες κυκλοφορίες, με δυνατούς τίτλους οι οποίοι θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν πολύ. Θα βρούμε 17 τίτλους που ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες.

  • Ελληνική Λογοτεχνία
  • Ιστορία & Πολιτική
  • Αστυνομική Λογοτεχνία
  • Ξένη λογοτεχνία
  • Ψυχολογία-Προσωπική Ανάπτυξη
  • Οικογενειακή Φροντίδα
  • Παιδικά Βιβλία
  • Ρομαντικό Ιστορικό Μυθιστόρημα

Ειδικά τα 2 παιδικά μας βιβλία «Η Βαλίτσα» και το «Οικογένεια είναι» θα τα αγαπήσετε και εσείς και τα παιδιά σας, όπως και το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα «Το σκισμένο τούλι».

Εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Ελληνική Λογοτεχνία

Στην Ελληνική Λογοτεχνία, η Έλενα Ακρίτα, μετά την τεράστια επιτυχία του βραβευμένου βιβλίου της Τα Τάπερ της Αλίκης, επιστρέφει με Το Σκισμένο Τούλι. Σε μια εποχή που τα ανθρώπινα δικαιώματα πνίγονται στις κραυγές των αρνητών τους, η Έλενα με χιούμορ και συγκίνηση αφηγείται μια δυνατή ιστορία, ενώ η πένα της γίνεται αγωγός για να ακουστεί η κρυφή φωνή που ξεκινάει από μέσα μας.

Ιστορία & Πολιτική

Στην κατηγορία Ιστορία & Πολιτική από τον Jared Diamond, συγγραφέα των εμβληματικών έργων Όπλα, Μικρόβια και Ατσάλι και Κατάρρευση τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους τους σημαντικούς μελετητές, κυκλοφορεί το βιβλίο Έθνη σε Αναταραχή. Τη σημαντικότητα του έργου καταδεικνύουν οι αναφορές που γίνονται για αυτό από πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Ξεχωρίζουν χαρακτηριστικά αυτές των Bill Gates και Yuval Noah Harari.

Είμαι μεγάλος fan όλων των βιβλίων που έχει γράψει ο Jared Diamond και αυτό το τελευταίο του δεν αποτελεί εξαίρεση. Μας δείχνει ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουμε την κρίση και είναι στο χέρι μας να τον αξιοποιήσουμε. Αυτό το βιβλίο είναι πραγματική αποκάλυψη.
Bill Gates

Ένα έργο που θα μπορούσε να βοηθήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα να αντεπεξέλθει στην παρούσα παγκόσμια κρίση.
Yuval Noah Harari, Συγγραφέας του SAPIENS

Αστυνομική λογοτεχνία

Πριν από έναν χρόνο, ο Steve Cavanagh συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με το δικαστικό θρίλερ 13, το οποίο αγαπήθηκε και έγινε αμέσως best seller. Αυτή τη φορά υπογράφει ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο Χωρίς Όνομα. Ποτέ μην αφήνεις έναν φόνο να χαλάσει μια καλή ιστορία…

Το Μην το Διαδώσεις είναι το συγγραφικό ντεμπούτο της Lesley Kara. Σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας διαδίδεται η φήμη ότι μια γνωστή δολοφόνος ζει εκεί με νέα ταυτότητα. Ήταν τελικά φρόνιμο να αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό;

Ξένη λογοτεχνία

Από τη συγγραφέα των Η Κότα που Ονειρευόταν να Πετάξει και Ο Σκύλος που Τόλμησε να Ονειρευτεί, Sun-mi Hwang, έρχεται το νέο αλληγορικό μυθιστόρημα με τίτλο Οι Κερασιές που Ήθελαν να Ανθίσουν. Μια ιστορία εξιλέωσης ενός πληγωμένου άντρα που προσπαθεί να ξανακερδίσει την πίστη του στην ανθρωπιά.

Οικογενειακή φροντίδα

εκδόσεις Δίοπτρα νέες κυκλοφορίες

Στην κατηγορία Οικογενειακή Φροντίδα, από την ερευνήτρια Jessica Joelle Alexander, συγγραφέα του παγκόσμιου best seller Γιατί οι Δανοί Μεγαλώνουν τα πιο Ευτυχισμένα Παιδιά στον Κόσμο, έρχεται το Γιατί οι Δανοί Εκπαιδεύουν τα πιο Ευτυχισμένα Παιδιά στο Σχολείο και στην Οικογένεια. Ένα βιβλίο για έναν διαφορετικό τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από παραδείγματα, παραλληλισμούς και συμβουλές, ο οποίος βασίζεται στις έννοιες της εμπιστοσύνης, της ενσυναίσθησης, της αυθεντικότητας και του θάρρους.

Ψυχολογία – Προσωπική Ανάπτυξη

Στην κατηγορία Ψυχολογία-Προσωπική Ανάπτυξη και τη λευκή σειρά ταμείου Η Τέχνη του Ζην, κυκλοφορεί το βιβλίο Πλούταρχος – Μαθήματα Ηγεσίας. Διαχρονικές συμβουλές ηγεσίας από τον μεγάλο ιστορικό που μελέτησε τους κορυφαίους ηγέτες της ιστορίας.

Το βιβλίο Σωματική Νοημοσύνη είναι ένας οδηγός τεσσάρων παραγόντων που βελτιώνει τις επιδόσεις μας στη δουλειά και στο σπίτι ώστε να αναπτυσσόμαστε σε έναν πολυάσχολο και δύσκολο κόσμο. Γραμμένο από τις Claire Dale και Patricia Peyton, που έχουν αφιερώσει τα τελευταία τριάντα χρόνια σε αυτόν τον σκοπό.

Ξένη λογοτεχνία

Στην Ξένη Λογοτεχνία έρχεται Η Κατάσκοπος. Ένα αξεπέραστο ιστορικό θρίλερ των Imogen Kealey, εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της Νάνσι Γουέικ, που έγινε η πιο παρασημοφορημένη γυναίκα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Παιδικά βιβλία

Στα παιδικά βιβλία, η αγαπημένη συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη παρουσιάζει το νέο βιβλίο της με τίτλο Οικογένεια είναι… στο οποίο μιλάει στα παιδιά με πρωτότυπο τρόπο για τα διαφορετικά είδη οικογενειών. Κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώνει περιθωριοποίηση, απόρριψη, εκφοβισμό, επειδή η οικογένειά του πιθανόν να μη μοιάζει με τις οικογένειες των υπόλοιπων παιδιών. Ηλικίες 5+

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Το 7ο βιβλίο της σειράς Ολίβια – Μυστικό τετράδιο έχει τίτλο Μουσική Παράσταση. Ποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τη συναυλία της Ολίβια;! Ηλικίες 6+

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Η Βαλίτσα είναι μια ιστορία γεμάτη ελπίδα και καλοσύνη, αγάπη και τρυφερότητα για όλα τα πλάσματα που έχουν την ανάγκη μας. Ας μάθουμε στα παιδιά ότι κανείς δεν είναι ξένος… Ηλικίες 3+

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Η σειρά 3 Τρελοί YouTubers! συνεχίζεται με 2 νέα βιβλία, Το ρολόι Δίχως Χρόνο, όπου οι YouTubers ταξιδεύουν στον χρόνο, και Το Αίνιγμα του Πίνακα που θα προσπαθήσουν να βρουν έναν από τους πιο διάσημους ζωγράφους όλων των εποχών και να τον πείσουν να αλλάξει τον πιο γνωστό πίνακά του! Ηλικίες 8+

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Ένας νέος τίτλος με γκράφιτι εικονογράφηση, Πώς θα Φτιάξουμε έναν Kαλύτερο Kόσμο, δείχνει στα παιδιά ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο! Όλοι μαζί για έναν καλύτερο πλανήτη για όλους! Ηλικίες 7+

Ρομαντικό μυθιστόρημα Elxis

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

Στις εκδόσεις Elxis, το 2ο βιβλίο της σειράς Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας, με τίτλο Αναπάντεχη Eλευθερία, από τη Sarah MacLean, και το 4ο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Ράιντ, με τίτλο Άσε την Aγάπη να σε Bρει, από την Johanna Lindsey.

Εκδόσεις Δίοπτρα Οκτώβριος νέες κυκλοφορίες

the favicon of youfly
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
54,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,731ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ