15.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκτακτη Είδηση: Εκτός Επιδαύρου ο Κραουνάκης!

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι οι «Ιχνευτές» που ετοίμαζε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός για το αργολικό θέατρο με τους Χάρη Φραγκούλη, Αμαλία Μουτούση και Σταμάτη Κραουνάκη, δεν θα ανέβουν.

Και πράγματι, προ ολίγου… έσκασε η είδηση πως ακυρώθηκε η παρουσίαση τους στην Επίδαυρο.

Ο Μαρμαρινός έκανε λόγο για το πόσο ακριβή παραγωγή ήταν. Είπε ότι όλοι στεναχωρήθηκαν, αλλά δείχνει την κατανόηση που πρέπει και θα πάνε του χρόνου.

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτό; Ακούγεται έντονα ότι από την ώρα που μαθεύτηκε πως στην παράσταση θα συμπράξει ο Σταμάτης Κραουνάκης, υπήρξε πίεση από το Υπουργείο Πολιτισμού και δη απ’ την Λίνα Μενδώνη που δέχεται καυστικότατη κριτική από εκείνον, να «παγώσει» η δουλειά με κάθε τρόπο.

Ούτε η κυβέρνηση-που επίσης δέχεται δριμύτατες κριτικές από εκείνον-ούτε η Μενδώνη ήθελαν τον Κραουνάκη στο Φεστιβάλ Επιδαύρου. Κι ούτε πουθενά αλλού επίσης.

Εδώ και εβδομάδες ο ίδιος ανέβαζε στον προσωπικό λογαριασμό τους «σπόντες» πως θα… πέσουν κεφάλια. Και πράγματι, έπεσαν. Η «βελούδινη» δήλωση του Μαρμαρινού, λέγεται πως κρύβει από πίσω έντονο παρασκήνιο.

Είναι θέμα χρόνου να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Γιατί οι «Ιχνευτές» όπως ξέρουν πολύ καλά οι εμπλεκόμενοι δεν πάγωσαν λόγω του κόστους τους, αλλά γιατί στο άρμα τους βρισκόταν ο Κραουνάκης. Που αργά ή γρήγορα θα βγει να μιλήσει για αυτό…

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ