24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Tάκης Ζαχαράτος: Σαρώνει στο Άλσος και χτυπάει τον κορωνοιό

Με όλα τα μέτρα προστασίας να τηρούνται στο ακέραιο, η παράσταση “Eλα μια βόλτα” του Τάκη Ζαχαράτου κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού και αποτελεί την καλύτερη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του το χειμώνα στο Παλλάς.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Ασφυκτικά γεμάτο είναι το Θέατρο Άλσος σε κάθε παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου. Ο κόσμος όταν μια δουλειά είναι έντιμη και καλλιτεχνικά άρτια αποδεικνύει πως τη στηρίζει ακόμα και εν μέσω πανδημίας. 

Τάκης Ζαχαράτος πρεμιέρα θέατρο Παλλάς

Το Youfly.com παρακολούθησε την παράσταση και σας μεταφέρουμε την εντύπωση που αυτή μας άφησε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σαρώνει την σκηνή επί 3 περίπου ώρες και είναι σαν να βλέπεις ένα θίασο 100 ατόμων με… ένα πρόσωπο. Περνάει από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Φίνου σε όλο, στην κυριολεξία, ελληνικό πεντάγραμμο με τις μιμήσεις του να ενθουσιάζουν το κοινό και να αποσπούν το πιο θερμό χειρόκροτημα.

Από το μενού του δεν λείπει ο κορωνοιός άλλοτε με συγκίνηση για τα όσα πέρασε ο κόσμος κι αποκορύφωμα το τραγούδι των Γιάννη Ξανθούλη – Γιάννη Χριστοδουλόπουλου “Ο φίλος μας των 6” (αφιερωμένο στον Σωτήρη Τσιόδρα), και άλλοτε με σάτιρα όταν ο Τάκης ως Μύριαμ Απλού ερμηνεύει τον ύμνο του Χαρδαλιά.

Αγριες Μέλισσες, Τατιάνα Στεφανίδου, Μιμή Ντενίση και Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστούν στα καταπληκτικά βίντεο που προβάλονται στην γιγαντοοθόνη του θεάτρου.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφουν ο Τάκης Ζαχαράτος μαζί με τη Σοφία Σπυράτου, η οποία έχει κάνει εξαιρετικές χορογραφίες που περιλαμβάνουν από ακροβάτες μέχρι τανγκό. Μαζί με τον Τάκη μια κεφάτη ζωντανή ορχήστρα και ένα εξαιρετικό μπουκέτο νέων παιδιών ηθοποιών και χορευτών, με την Κατερίνα Σούσουλα να προεξέχει. Τα σκηνικά είναι του Μανόλη Παντελιδάκη και ενδυματολόγος η Φιλίτσα Νικολαίδη.

Το “Ελα μια βόλτα” στο καλοκαιρινό Αλσος είναι σίγουρα η παράσταση του καλοκαιριού και αναμένονται πολλές παρατάσεις…

Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Αλέξανδρος Κατσαρίδης
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Youfly.com. Αρθρογράφος στο Youfly.com στην στήλη «Kats me, If you can». Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ στην εκπομπή Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Λατρεύω τα ταξίδια, τα βιβλία, τον αθλητισμό και το θέατρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ