14 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Πρεμιέρα, αύριο, για τη νέα, μεγαλεπήβολη, σειρά εποχής του ALPHA,Το Προξενιό της Ιουλίας, η οποία έρχεται με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και αναμένεται να καθηλώσει! Ας γνωρίσουμε έναν προς έναν τους χαρακτήρες της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας.

ΓΙΩΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΒΙΟΣ (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ)

Φίλος και κουμπάρος του Στασινόπουλου, γνωρίζει και τον Στράτο και υπάρχει μια εκτίμηση μεταξύ τους. Κληρονόμησε τα κτήματα του πατέρα του και ήταν πάντα ένα καλομεγαλωμένο, αλλά ανήσυχο παιδί. Είναι το ακριβώς αντίθετο από την υπάκουη και με στρατιωτική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση Χάδω, την μεγάλη του αδελφή, μεγάλη αδυναμία του πατέρα τους που πάντα φερόταν στον Γιωργίκη υποτιμητικά.

Ο Μελέτης Ηλίας

ΧΑΔΩ ΠΡΟΒΙΟΥ (ΑΝΝΑ ΜΑΣΧΑ)

Η μεγάλη αδερφή του Γιωργίκη. Η αγαπημένη του πατέρα τους, κακομαθημένη και δύστροπη όταν ήταν μικρή, μεγάλωσε με σιδερένια πειθαρχία και γι’ αυτό έγινε αυστηρή και πικρόχολη σήμερα.

Η Άννα Μάσχα και ο χαρακτήρας της στο προξενιό της ιουλίας

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΡΑΖΙΝΗ (ΠΕΓΚΥ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ)

Η γυναίκα του Στράτου Ραζίνη. Γυναίκα καλοσυνάτη, αφοσιωμένη στον άντρα και στα παιδιά της. Δεν έχει συγχωρήσει την Αλεξάνδρα για την “επανάσταση” της τότε που έφυγε από το σπίτι και λέει πως την έχει ξεγράψει.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ)

Διοικητής Χωροφυλακής Λάρισας, φέρει τον βαθμό του ταγματάρχη. Άνθρωπος του καθήκοντος, σοβαρός, του αρέσει να έχει εξουσία και κύρος, αλλά δεν την έχει καταχραστεί ποτέ. Προσπαθεί να διατηρεί ή – αν χρειαστεί – να επιβάλλει την τάξη, δεν του αρέσουν οι αναταραχές και οι συγκρούσεις. Παιδικός φίλος του Στράτου, από φτωχή, πολυμελή οικογένεια, ο πατέρας του ήταν εργάτης στα κτήματα του Ραζίνη κι η μάνα του δούλευε στο σπίτι τους, βοηθώντας τη μάνα του Στράτου.

O ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής και ο χαρακτήρας του στο προξενιό της ιουλίας

ΣΤΑΣΑ ΣΚΟΥΤΑΡΗ (ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ)

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται το χαρακτήρα της Στάσας Σκουτάρη στο Προξενιό της Ιουλίας. Μεγάλωσε μέχρι τα 20 χρόνια της με οικονομική άνεση, αφού ο πατέρας της, ο Ρήγας Βένιος, είχε στην κατοχή του πολλά βοσκοτόπια. Όταν, όμως, τα καταπάτησε ο πατέρας του Στράτου, η ζωή της άλλαξε ραγδαία. Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, που δεν άντεξε την αδικία και πέθανε από την καρδιά του και τη μητέρα της, που έπεσε σε κατάθλιψη μετά το θάνατο του άντρα της και πέθανε μετά από λίγα χρόνια. Παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας της.

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη

ΑΝΕΣΤΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ)

Ο άντρας της Χάδως. Ένας όμορφος νεαρός άντρας που η Χάδω τον γνώρισε εργάτη στα κτήματα του πατέρα της πριν 15 χρόνια και τον ερωτεύτηκε. Φυσικά ο Ανέστης, δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του καλού γαμπρού, που ήθελε ο πατέρας Προβιός για την κόρη του. Αλλά η Χάδω τρελά ερωτευμένη με τον όμορφο νέο, κατάφερε τον πατέρα της να τον δεχτεί. Ήθελε πολύ να κάνει παιδιά μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Γιάννος Περλέγκας και ο χαρακτήρας του στο προξενιό της ιουλίας

ΣΤΕΦΑΝΙΑ (ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΞΟΥΡΗ)

Ανήκει στο υπηρετικό προσωπικό στο αρχοντικό Προβιού. Η Στεφανία ήταν ψυχοκόρη στο σπίτι του Γιωργίκη, από τότε που ήταν παιδιά και ζούσαν ακόμα οι γονείς του. Από φτωχή οικογένεια κτηνοτρόφων σ΄ ένα ορεινό χωριό της Θεσσαλίας, πήγε στο σπίτι των Προβιών στα 12 χρόνια της. Η μάνα του Γιωργίκη, καλή γυναίκα, της φερόταν σαν μέλος της οικογένειας και σκόπευε μάλιστα να την καλοπαντρέψει μια μέρα και να κάνει δική της οικογένεια.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΑΛΑΝΙ)

Πατέρας του Ρήγα και της Ιουλίας. Συμβολαιογράφος, άνθρωπος ήπιος, προσπαθεί να ξεχάσει την παλιά έχθρα, “ό,τι έγινε, έγινε”. Θέλει να μην επηρεάζεται κι ο Ρήγας απ’ αυτό, αλλά ο γιος του έχει πιο αψύ χαρακτήρα, σαν τη μάνα του, τη Στάσα.

O ηθοποιός Βασίλης Κουκαλάνι

ΙΟΥΛΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΗ (ΕΥΓΕΝΙΑ ΞΥΓΚΟΡΟΥ)

Κόρη της Στάσας και του Νικόλα. Όμορφη, το καμάρι του πατέρα της, που του μοιάζει και στον χαρακτήρα. Γλυκιά, ρομαντική και συναισθηματική. Ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη, αλλά τον έρωτά τους σκιάζει η έχθρα της μάνας της για την οικογένεια του Γρηγόρη.

Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο χαρακτήρας της στο προξενιό της ιουλίας

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΖΙΝΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΦΑΣ)

Ο Δημήτρης Σέρφας υποδύεται το χαρακτήρα του Γρηγόρη Ραζίνη γιο του Στράτου και της Κυριακούλας στο Προξενιό της Ιουλίας. Έχει σπουδάσει γεωπόνος και δουλεύει κοντά στον πατέρα του στα κτήματα, ξέροντας πως μια μέρα θα τα αναλάβει. Είναι καλό παιδί, δουλευταράς κι αγαπητός στους εργάτες, ειδικά στον Ζαφείρη, που τον έχει υπό την προστασία του και του είναι πιστός μέχρι θανάτου, όπως και στον Στράτο.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας

ΦΙΛΙΩ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΙΣΣΥ ΤΟΥΜΑΣΗ)

Η μεγάλη κόρη του Στασινόπουλου. Κακομαθημένη από τη μάνα της, ό,τι θέλει πρέπει και να το έχει. Προδίδει τη σχέση του Γρηγόρη και της Ιουλίας στον Ρήγα.

Η Σίσσυ Τουμάση και ο χαρακτήρας της στο προξενιό της ιουλίας

ΡΗΓΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ (ΤΑΣΟΣ ΛΕΚΚΑΣ)

Ο μεγάλος αδερφός της Ιουλίας. Είναι ο αγαπημένος της Στάσας, της μοιάζει στον χαρακτήρα, είναι κι αυτός δυναμικός, οξύθυμος και με έντονη προσωπικότητα, όπως εκείνη. Η Στάσα του έχει μεταδώσει την έχθρα της για τους Ραζίνηδες και βασίζεται πάνω του για να πάρουν μια μέρα πίσω τα κτήματα που τους ανήκουν. Η έχθρα του με τον Γρηγόρη Ραζίνη κρατάει από τότε που ήταν παιδιά. Ο Ρήγας τον προκαλούσε με κάθε ευκαιρία και καθώς ήταν πιο δυνατός από αυτόν, τον έβαζε κάτω σε καυγάδες, που ο Γρηγόρης σαν πιο φιλήσυχος προσπαθούσε να αποφεύγει.

Ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΑΖΙΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ ΛΕΦΑΝΤΖΗ)

Η μεγάλη αδερφή του Γρηγόρη. Έφυγε στα 18 της από τον Τύρναβο για να σπουδάσει, ενώ οι γονείς της επέμεναν να παντρευτεί με προξενιό κάποιον που δεν ήθελε. Από τότε την έχουν ξεγράψει και δε θέλουν να μιλάνε για αυτήν.

H ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΒΙΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ)

Γιος του Γιωργίκη και την Ευγενίας. Όταν πέθανε η μάνα του, ο Χρήστος ήταν 4 ετών κι έχει κάποιες συγκεχυμένες, τραυματικές μνήμες από τον θάνατο της, που τον βασανίζουν από τότε που ήταν μικρό παιδί.

ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ)

Η μικρή κόρη του Στασινόπουλου. Εντελώς διαφορετική από τη Φιλιώ, γι’ αυτό και δεν τα πάνε καλά. Η Βαγγελίτσα είναι ατίθαση, αγαπάει να είναι ελεύθερη και να τρέχει στον κάμπο, καβαλάει άλογα, ποδήλατα, μάντρες και τρελαίνει τη μάνα της με αυτά που κάνει. Όλοι την θεωρούν αγοροκόριτσο και μάταια η Κατερίνη προσπαθεί να την συνετίσει, πώς θα βρει μεγαλώνοντας έναν καλό γαμπρό;

H Χριστίνα Μθιουλάκη και ο χαρακτήρας της στο προξενιό της ιουλίας

ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΑΤΖΑΛΙΝΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

Δικηγόρος στη Λάρισα. Δεν είναι Λαρισαίος, τον έφερε στη Λάρισα η γνωριμία του με τη γυναίκα του και ο μετέπειτα γάμος του μαζί της. Χαίρει εκτίμησης στον αστικό κύκλο της πόλης, αφού η γυναίκα του είναι από καλή οικογένεια και με λεφτά. Όμορφος άντρας, αγαπάει τη δουλειά του, άνθρωπος έντιμος, με πάθος για τη δικαιοσύνη, αλλά και φιλόδοξος με την καλή έννοια, αφού θέλει να αποδείξει την αξία του.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΛΗ)

Η γυναίκα του Στασινόπουλου. Από καλή οικογένεια της Λάρισας, με πατέρα μεγαλέμπορο, η Κατερίνη ήθελε να παντρευτεί κάποιον ισχυρό για να είναι μεγάλη κυρία της πόλης. Τον

βρήκε στο πρόσωπο του Στασινόπουλου και το ταίριασμα ήταν τέλειο μιας κι αυτός ήθελε την καλή νύφη για να τον βάλει στην υψηλή κοινωνία που ήταν ως τότε απαγορευτική για την καταγωγή του.

ΖΑΦΕΙΡΗΣ (ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΣΗΣ)

Επιστάτης στο κτήμα Ραζίνη, άνθρωπος εμπιστοσύνης, πιστό “σκυλί” για την οικογένεια και πατρική φιγούρα για τον Γρηγόρη.

Και στο ρόλο του ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΑΖΙΝΗ ο ΑΔΑΜ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ

Γαιοκτήμονας με πολλά στρέμματα. Δυναμικός χαρακτήρας, ανέλαβε τα κτήματα μετά τον θάνατο του πατέρα του και το ίδιο θέλει για τον γιο του, τον Γρηγόρη. Άνθρωπος με κύρος, όλοι τον σέβονται και τον φοβούνται.

Ο Αδάμ Μουσδούκος και ο χαρακτήρας του στο προξενιό της ιουλίας

Αυτοί ήταν αναλυτικά όλοι οι χαρακτήρες της σειράς το Προξενιό της Ιουλίας η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στον ALPHA!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
63,157ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12,590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ