The Bachelor: Ποια παίκτρια έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη χθες 25/11

The Bachelor: Ποια παίκτρια έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη χθες 25/11

Μία μετακόμιση, ένα τεστ αισθήσεων για τον bachelor αλλά και μία ρομαντική συνάντηση που κατέληξε σε ερωτικό καβγαδάκι καθώς μια παίκτρια έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη στο επεισόδιο χθες 25/11.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του ριάλιτι γνωριμιών του Alpha.

Στο πρώτο μέρος του επεισοδίου είδαμε τον Παναγιώτη να προσκαλεί σε μετακόμιση τη Βίβιαν. Μόλις η Νικολέτα διάβασε το γράμμα-πρόσκληση του Παναγιώτη, η Εριέττα σηκώθηκε έσκισε το χαρτί και απείλησε τη Ραφαέλα ότι θα της το δώσει να το φάει.

The Bachelor: Η μετακόμιση της Βίβιαν στο σπίτι του Παναγιώτη χθες 25/11

Βίβιαν και Παναγιώτης στη συνέχεια μεταφέρουν τα πράγματα τους εντός του σπιτιού και αρχίζουν να τακτοποιούν αντικείμενα και ρούχα.

The Bachelor: Η μετακόμιση της Βίβιαν στο σπίτι του Παναγιώτη χθες 25/11«Η Βίβιαν κινείται με άνεση και χάρη στην κουζίνα. Νιώθει το ραντεβού με την καρδιά της» θα σχολιάσει ο Παναγιώτης, παρατηρώντας την φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Κορυφαία στιγμή βεβαίως είναι όταν ο Παναγιώτης έδειξε τις δύο κορνίζες με τα πρόσωπά τους δίπλα στην κρεβατοκάμαρα. The Bachelor: Η μετακόμιση της Βίβιαν στο σπίτι του Παναγιώτη χθες 25/11

Αμέσως η Βίβιαν τον αγκάλιασε και έπεσαν μαζί στο κρεβάτι. Αρχικά διεκδικούν και οι δύο την ίδια πλευρά, ωστόσο στη συνέχεια η Βίβιαν προτείνει στον Παναγιώτη να μοιράζονται την ίδια πλευρά, όντας αγκαλιά.

The Bachelor: Η μετακόμιση της Βίβιαν στο σπίτι του Παναγιώτη χθες 25/11Στη συνέχεια όταν εκείνη του ετοιμάζει μια μακαρονάδα με σάλτσα και τυρί, εκείνος δεν κρύβει τα συναισθήματά του, λέγοντας ότι είναι το πιο ωραίο ραντεβού που είχε ποτέ με τη Βίβιαν. “Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ότι είναι μια σνοπ κοπέλα. Χρειάστηκε χρόνος για να δω το γλυκό της χαρακτήρα”, σχολιάζει ο Bachelor. The Bachelor: Η μετακόμιση της Βίβιαν στο σπίτι του Παναγιώτη χθες 25/11“Στο πρόσωπό σου βλέπω κάτι ερωτικό. Είναι το πιο ωραίο ραντεβού μέχρι σήμερα. Σε εσένα βλέπω την ηρεμία μου”, λέει ο Παναγιώτης παραδίδοντάς της το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Όταν η Βίβιαν επιστρέφει στη βίλα, τα κορίτσια αγωνιούσαν να δουν εάν τελικά η Βίβιαν έλαβε το τριαντάφυλλο. Αφού το διαπιστώσουν τελικά, η Αντζελίνα που κατά τη Βίβιαν ήταν μέσα στα νεύρα, απευθύνθηκε στην Άννα, αναφέροντας ότι κατηγορεί μπροστά στον Παναγιώτη τις… φίλες της, Βίβιαν και Ραφαέλα. Η Άννα το αρνήθηκε και ζήτησε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα ο Παναγιώτης.

The Bachelor επεισόδιο χθες 25/11

Σκηνές ζήλειας από τη Νικολέττα

“Όσο σκέφτομαι τη Βίβιαν με τον Παναγιώτη εκνευρίζομαι. Νιώθω ότι του μιλάει και δεν μ’ ακούει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι της βρίσκει” είπε η Νικολέτα. Στη συνέχεια μαζί με την Εριέτα άρχισαν να σκιτσάρουν τη Βίβιαν. “Το σώμα της είναι λίγο περίεργο το έκανα εξωγήινο. Απλά η Βίβιαν πρέπει να την εξολοθρεύσω”, είπε η Νικόλ. Η Εριέτα από την πλευρά της σκίτσαρε τη Ραφαέλα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Βίβιαν λέγοντας ότι είναι σαν ρακοσυλλέκτρια μέσα σε φορτηγό.

The Bachelor: Σκηνές ζήλειας από τη Νικολέττα χθες 25/11

Τεστ αισθήσεων για τον Bachelor χθες 25/11

Στο δεύτερο μέρος του χθεσινού επεισοδίου ο bachelor κλήθηκε να περάσει από ένα τεστ αισθήσεων που περιελάμβανε αγκαλιά, φιλί και βλέμμα με όλα τα κορίτσια. Η σύμβουλος ανθρωπίνων σχέσεων, Ευγενία Βαγιάνου θα ήταν αυτή που θα παρατηρούσε τις αντιδράσεις του Παναγιώτη απέναντι στα κορίτσια, όπως και τη στάση των κοριτσιών απέναντί του. Όλες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο κατά τον Παναγιώτη κάποιες έτρεμαν και από το άγγιγμά τους αισθάνθηκε πολλά. Τη διαδικασία παρακολουθούσαν όλα τα κορίτσια από τη βίλα μέσω της μικρής οθόνης.

Τεστ αισθήσεων για τον Bachelor χθες 25/11 - Ποια παίκτρια ξεχώρισε η σύμβουλος

Στην αγκαλιά η κ. Βαγιάνου ξεχώρισε τη Βίβιαν και τη Νικολέτα. Μάλιστα η κίνηση της Νικολέτας να βάλει το χέρι του στη μέση της έδειξε αυτοπεποίθηση, κατά τη σύμβουλο. Και ο Παναγιώτης ένιωσε ένα περίεργο δέσιμο με τις συγκεκριμένες κοπέλες.Τεστ αισθήσεων για τον Bachelor χθες 25/11 - Ποια παίκτρια ξεχώρισε η σύμβουλος

Και στο φιλί διέκρινε μια αμοιβαιότητα τόσο με τη Βίβιαν όσο και με τη Νικολέτα. Ωστόσο, στο βλέμμα διέκρινε μία μικρή σύνδεση με την Νικολέτα. Στο τέλος η σύμβουλος σχέσεων ανακοίνωσε στον Παναγιώτη ότι το άτομο που αισθάνεται ότι θέλει να έρθει πιο κοντά του είναι η Νικολέτα.

Τεστ αισθήσεων για τον Bachelor χθες 25/11 - Ποια παίκτρια ξεχώρισε η σύμβουλος

“Για την κοπέλα που αναφέρατε κάνω πολλές σκέψεις και προσπαθώ να την καταλάβω από το άλφα μέχρι το ωμέγα”, ανέφερε από τη πλευρά του ο Παναγιώτης.

Ποια παίκτρια ξεχώρισε η σύμβουλος

Ποια ξεχώρισε η σύμβουλος σχέσεων

Όταν ο Παναγιώτης ανακοίνωσε ενώπιον των κοριτσιών ότι θα βγει για δείπνο με τη Νικολέτα, εκείνη έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

The bachelor - Νικολέττα 25/11

“Χίλιες φορές θα την αρνηθώ και χίλιες φορές θα τη ζητήσω τη Νικολέτα. Κατά τη σύμβουλο έχω ένα δέσιμο με τη Νικολέτα”, σχολίασε ο Bachelor στη συνέχεια. Την ίδια στιγμή η Εριέτα ξέσπασε και στο πλευρό της βρέθηκε η Αντζελίνα, ενώ η Ραφαέλα ένιωσε ότι πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες.

The Bachelor: Το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι για Παναγιώτη-Νικολέττα χθες 25/11

“Μ’ έχεις στενοχωρέσει για το ραντεβού με τη συγκατοίκηση”, τόνισε η Νικολέτα στην αρχή του ραντεβού και ο Παναγιώτης της απάντησε ότι δεν εκτιμάει ότι έχει κάνει εκείνος για αυτή. Μάλιστα σχολίασε ότι η Νικολέτα έχει εμμονή με τη Βίβιαν και προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Στη συνέχεια η Νικολέτα παίρνει ένα παγάκι και του λέει ότι έτσι φιλάει η Βίβιαν σαν παγοκολόνα. Ο Παναγιώτης αντιδρά, λέγοντας ότι δεν του αρέσει ν’ ασχολείται με τα φιλιά μιας άλλης κοπέλας. Εκείνη από την πλευρά της επιμένει ότι δεν έχει να κάνει με τη ζήλεια. “Όχι άλλη μουρμούρα μωρό μου. Αν δεν μπορείς να με καταλάβεις τώρα έχουμε πρόβλημα, σοβαρά σου μιλάω”, της είπε με σοβαρό ύφος ο bachelor.

The Bachelor: Το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι για Παναγιώτη-Νικολέττα χθες 25/11

Η Νικολέτα σηκώθηκε από το τραπέζι και ζήτησε από τον Παναγιώτη δύο λεπτά για να ηρεμήσει. “Το ότι σηκώθηκες και έφυγες δεν μ’ άρεσε καθόλου. Ώρες ώρες διαπιστώνω ότι εσύ είσαι αυτή που δεν καταλαβαίνεις. Και μου το έδειξες μόλις τώρα. Παρ’ όλα αυτά ξέρεις πόσο σε θέλω. Σε θέλω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου το ξαναπώ κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Τι άλλο να κάνω. Θέλεις να βγαίνουμε κάθε μέρα ραντεβού το ξέρω. Ξέρω ότι είσαι καλός χαρακτήρας αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με πιέζεις κιόλας” είπε και τη φίλησε. Όσο για το πολυπόθητο τριαντάφυλλο αυτό δεν της το έδωσε καθώς ο Bachelor έκρινε ότι το ραντεβού ήταν πολύ έντονο.

Δείτε επίσης:

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.