The Bachelor 3/12 Παναγιώτης Νικόλ

The Bachelor 3/12: Παναγιώτης – Νικόλ και στη μέση Αντζελίνα

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 3/12, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια ξεκαρδιστική δοκιμασία στη βίλα των κοριτσιών. Ο Παναγιώτης θα καλέσει τις παίκτριες να φτιάξουν ένα κέικ για να του αποδείξουν αν τα πηγαίνουν καλά με το θέμα της υπομονής και της οργάνωσης. Εκτός από αυτό το μέρος του επεισοδίου, η αδιαθεσία της Νικόλ θα σχολιαστεί πολύ, τόσο από τις κοπέλες του The Bachelor, όσο και από τους τηλεθεατές.

The Bachelor 3/12 Παναγιώτης

The Bachelor 3/12: Η αδιαθεσία της Νικόλ ανησυχεί τον Παναγιώτη

Η Νικόλ, στο επεισόδιο θα αισθανθεί κάπως αδύναμη. Η αδιαθεσία της θα γίνει ορατή από τα κορίτσια της βίλας, αλλά και από την παραγωγή, η οποία θα ενημερώσει τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης θα τρέξει στην βίλα να δει πως είναι η αγαπημένη του Νικόλ, στο επεισόδιο The Bachelor (3/12), πραγματοποιώντας για δεύτερη φορά μια ξαφνική επίσκεψη μέσα στη νύχτα για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Η έντονη ανησυχία του θα αναστατώσει πολύ τις κοπέλες του σπιτιού, θα δώσει όμως και την επιβεβαίωση στους τηλεθεατές πως η Νικόλ αποτελεί μια δυνατή παίκτρια που θα φτάσει στον τελικό. Η σχέση τους είναι εκρηκτική και καθόλου συνηθισμένη, σε αντίθεση με άλλες κοπέλες του σπιτιού που ο Παναγιώτης διασκεδάζει αρκετά.

The Bachelor 3/12 Παναγιώτης Νικόλ

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στο προηγούμενο επεισόδιο The Bachelor, η Νικόλ τον πιέζει, τον εκνευρίζει αλλά αυτός εξακολουθεί να την θέλει πολύ. Μήπως τελικά αυτό είναι που κρατάει το εν δυνάμει ζευγάρι σε εγρήγορση;

Το σίγουρο είναι πως τα κορίτσια δεν έμειναν ευχαριστημένα με την ξαφνική του επίσκεψη στο σπίτι. Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε, (όπως θα δούμε στο The Bachelor 3/12), πως ο σκοπός της εμφάνισής του στη βίλα ήταν η Νικόλ, με αποτέλεσμα πολλές κοπέλες να ενοχληθούν και, ειδικά η Αντζελίνα. Η ίδια δεν έκρυψε την ταραχή της, ενώ μάλιστα επιτέθηκε στον Παναγιώτη, λέγοντάς του πως όλες έχουν νιώσει αδιάθετες και πιεσμένες, όμως για καμία δεν έτρεξε, όπως έκανε με τη Νικόλ.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι. Όταν η Αντζελίνα είχε λιποθυμήσει στην τελετή των ρόδων, λόγω του έντονου άγχους και της πίεσης, ο Παναγιώτης έτρεξε να την βοηθήσει. Τα κορίτσια στο σπίτι αναφέρουν πως η Αντζελίνα ζητάει συνεχώς την προσοχή. Μάλιστα, τονίζουν πως το ξέσπασμά της για τη Νικόλ έγινε με σκοπό ο Παναγιώτης να σπεύσει να την παρηγορήσει.

The Bachelor 3/12: Το ραντεβού χωρίς τριαντάφυλλο

Ο Παναγιώτης θα καλέσει τη Βίβιαν σε ένα μοναδικό ραντεβού, αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μαζί, αφού δοκιμάσουν αρώματα, θα δειπνίσουν παρέα, με τον Παναγιώτη να είναι αρκετά τρυφερός απέναντι στην παίκτρια. Ο ίδιος της τονίζει πως νιώθει πολύ καλά μαζί της και πως χαίρεται που η Βίβιαν του δίνει χρόνο και χώρο.

Ενώ το ραντεβού κυλάει όμορφα, η Βίβιαν επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο. Αυτό χαροποιεί τα κορίτσια, προβληματίζει όμως την ίδια, παρόλο που δηλώνει πως δεν ανησυχεί για την τελετή των ρόδων. Η Βίβιαν έχει αποδειχθεί δυνατή παίκτρια και, μετά την πρόταση της συγκατοίκησης, αποτελεί έναν δυνατό εχθρό για τα κορίτσια. Ωστόσο, οι μέρες περνούν και ο τελικός πλησιάζει. Ποια θα κερδίσει την καρδιά του The Bachelor;

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου The Bachelor 3/12:

Δείτε επίσης:

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!