15 C
Athens
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Συνέντευξη Ιζαμπέλα Φούλοπ: Η σειρά Ήλιος ήταν το πρώτο βήμα

Οι τηλεθεατές γνώρισαν την Ιζαμπέλα Φούλοπ φέτος μέσα από την πρώτη της συμμετοχή στην πολυαναμενόμενη καθημερινή σειρά του Αντέννα «Ήλιος». Εκεί υποδύεται την «Αγγελική», την αδελφή της «Λήδας» (Ευγενία Δημητροπούλου).

Είναι το κορίτσι, που πριν από 18 χρόνια βρέθηκε νεκρό και το γεγονός αυτό προκάλεσε αλυσιδωτές συνέπειες στις ζωές όλων των πρωταγωνιστών.

Ως «πέτρα του σκανδάλου», λοιπόν, η κατά κόσμον Ιζαμπέλα Φούλοπ, μιλά στο Youfly.com για τον ρόλο της στην σειρά Ήλιος, αλλά και την ενδιαφέρουσα ζωή της.

Συνέντευξη Ιζαμπέλα Φουλόπ: Ο ζωντανός ρόλος στη σειρά Ήλιος

Συνέντευξη Ιζαμπέλα Φουλόπ: Ο ζωντανός ρόλος στη σειρά Ήλιος

«Έχει ένα μυστήριο αυτός ο χαρακτήρας, βλέπουμε συνεχώς μας επιφυλάσσει και κάποια καινούρια έκπληξη για το τι είχε κάνει και ποια ήταν τελικά. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν μια κοπέλα φιλόδοξη, οποία έχει γεννηθεί σε μια επαρχιακή πόλη με πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και είχε άλλα όνειρα για τον εαυτό της, ήθελε μια άλλη ζωή από αυτή την οποία προοριζόταν, που έβλεπε πως πρόκειται να ζήσει και γι αυτό το λόγο έκανε και κάποιες ατυχείς επιλογές τι οποίες τελικά τις πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο».

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ είπε στη συνέντευξη για τη σειρά Ήλιος: 

«Το γεγονός ότι η Αγγελική δεν ζει στην σειρά αλλά την βλέπουμε μέσω flash back δεν έχει διαφορά από υποκριτικής απόψεως, αφού την δεδομένη στιγμή που παίζω ο ρόλος είναι ζωντανός. Έχει όμως στο ότι την βλέπουμε πολλές φορές, λόγω του ότι έχει και αυτή την ιδιαιτερότητα, και κάθε φορά είναι στα άκρα της, δηλαδή την βλέπουμε σε στιγμές αρκετά συναισθηματικές, με συναισθηματική ένταση».

«Κάποια στιγμή πιστεύω θα τον δούμε και τον πραγματικό δολοφόνο, στους ηθοποιούς βέβαια πρέπει να σου πως δεν αποκαλύπτονται και πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι, ότι συμβαίνουν πάρα πολλά και συνεχώς ανακαλύπτουμε νέα στοιχεία και νέες πτυχές όλων των χαρακτήρων και ίσως κανείς δεν είναι ούτε τελείως αθώος ούτε τελείως ένοχος. Τα πάντα, δηλαδή, περιπλέκονται σε αυτή τη μικρή πόλη».

Συνέντευξη Ιζαμπέλα Φουλόπ: Η σειρά ήλιος ήταν το πρώτο βήμα

Ιζαμπέλα Φούλοπ συνέντευξη: Το πρώτο της βήμα στην τηλεόραση στη σειρά Ήλιος

Ενώ είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, η Ιζαμπέλα έχει ήδη κάνει αρκετά σημαντικά βήματα στο θέατρο και τον κινηματογράφο, φέτος όμως έκανε το παρθενικό της βήμα στην τηλεόραση το οποίο μάλλον ήταν …καρμικό. Σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη η Ιζαμπέλα Φούλοπ:

«Ναι είναι το πρώτο τηλεοπτικό μου βήμα. Είναι αλήθεια ότι δεν το αποφάσισα εγώ, αυτά τα πράγματα ειδικά στην εποχή που διανύουμε όλοι μας, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να επιλέγεις εσύ τις δουλειές. Δηλαδή το ψάχνεις και σε ψάχνει, κάπως έτσι γίνεται, είναι και από τις δυο μεριές. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ήταν παρόλα αυτά, η χρονιά που ήμουν πιο έτοιμη από ποτέ, που το ήθελα πιο πολύ από ποτέ.

»Δηλαδή δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε ότι αν θέλεις κάτι πολύ τελικά το σύμπαν συνωμοτεί, πάντως εγώ το βίωσα αυτό. Είχα πει ότι φέτος θέλω να κάνω μια τηλεοπτική δουλειά πολύ, έλεγα θα κάνω, θα κάνω, κάτι χωρίς να μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση, χωρίς να έχω συμφωνήσει κάπου, έτσι από μόνη μου και τελικά έγινε».

Ιζαμπέλα Φούλοπ συνέντευξη: Το θέατρο, η συγγραφή και η σειρά Ήλιος

Στις  αποσκευές της έχει ήδη την συγγραφή ενός μονολόγου, το έργο «Αυτό που θες». Ανέβηκε στο θέατρο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νινιού, αλλά την σκηνοθεσία και την συγγραφή του σεναρίου μιας ταινίας μικρού μήκους, το “Let’s see what’s next” .Έχει αποσπάσει βραβείο νέου σκηνοθέτη στο Λος Άντζελες και έχει επιλεγεί για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Τέλος, τις δυο περασμένες σεζόν συμμετείχε στην παράσταση «Αφήστε μου την Άνοιξη» στο Θέατρο Αλκμήνη:

«Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά μου. Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Μου αρέσει πάρα πολύ το θέατρο. Μου αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων, γι’ αυτό και μπήκα στη διαδικασία να κάνω την δική μου ταινία μικρού μήκους. Μου αρέσει, επίσης, και το δημιουργικό κομμάτι της συγγραφής του σεναρίου. Το έχω δουλέψει και αυτό με τον μονόλογο στο παρελθόν, οπότε ότι έχει σχέση με το επάγγελμά μου το αγαπώ και θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.

«Το έχω πει ότι η συνεργασία μου με τον Γιώργο Νινιό ήταν σαν μια δεύτερη σχολή για εμένα. Είδα εκ νέου πράγματα πάνω στην υποκριτική μου στον τρόπο δουλειάς μου. Είμαι ευγνώμων».

«Κανείς δεν γεννιέται με το να γίνει ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι είμαι μέλος μιας – μπορείς να πεις – καλλιτεχνικής οικογένειας. Ο μπαμπάς μου ήταν ζωγράφος, και με έχει βαφτίσει ο ηθοποιός Κώστας Καρράς. Οπότε είχα κάποιες επιρροές από μικρή ηλικία. Παρόλα αυτά οτιδήποτε και αν έχεις ως ταλέντο αν δεν το καλλιεργήσεις και μέσα από τη δουλειά σου θα μένεις στάσιμος. Γι’ αυτό και βλέπεις παιδιά με πάρα πολύ ταλέντο και λες ‘γιατί αυτό το παιδί έχει μείνει εκεί’ και άτομα τα οποία δεν τους το είχες να δουλεύουν και από την πολύ δουλειά να μην μπορεί να τους φτάσει κανένας. Τελικά ξεχωρίζει αυτός που δουλεύει».

«Τον νονό μου τον Κώστα Καρρά τον παρακολουθούσα στο θέατρο κυρίως και τον θαύμαζα πάρα πολύ. Του το είχα πει ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι με ενθάρρυνε. Μάλιστα με είχε βοηθήσει με το να δουλέψουμε τον μονόλογο με τον οποίο μπήκα στην δραματική σχολή».

Ιζαμπέλα Φούλοπ συνέντευξη: “Το επίθετό μου προέρχεται από τον Ούγγρο μπαμπά μου”

Το επίθετό της Ιζαμπελλας Φούλοπ γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης καθώς λίγοι γνωρίζουν πως οφείλεται στον Ούγγρο μπαμπά της. Μάλιστα η ζωή της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προέρχεται από μια οικογένεια με 5 παιδιά, τα οποία μάλιστα αυτή την εποχή ζουν σε διάφορες γωνιές του κόσμου…

«Τα μεγάλα μου τα αδέλφια ζουν στην Βουδαπέστη από εκεί που είναι ο μπαμπάς μου. Ο μπαμπάς μου είναι Ούγγρος. Εξού και το Φούλοπ γιατί μερικές φορές με ρωτάνε ‘έχεις κόψει το επίθετό σου;’ ή ‘θες να μου πεις ολόκληρο το επίθετό σου’; Όχι αυτό είναι το όνομά μου. Απλά ο μπαμπάς μου είναι Ούγγρος. Όσο για τις άλλες δυο αδελφές μου, η μια σπούδασε Αμερική και τώρα είναι στην Κολονία στην Γερμανία. Η μικρή πηγαινοέρχεται επειδή είναι αθλήτρια και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάει και εκείνη για σπουδές στην Αμερική».

Αυτό που χαροποιεί την Ιζαμπέλα Φούλοπ αυτή την περίοδο είναι το άνοιγμα των θεάτρων. Όπως είπε στη συνέντευξη:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα δουλέψουν οι άνθρωποι που είχαν κλείσει για σεζόν. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, είναι και οι τεχνικοί και πολλές ειδικότητες που ζουν από αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι θεατών μας και όλων μας να πάμε και να στηρίξουμε αυτές τις παραστάσεις. Να νιώσουμε ασφαλείς. Επειδή το έχω σκεφτεί πολλές φορές είναι πολύ πιο ασφαλές να πας στο θέατρο με την μάσκα, που θα έχεις μια απόσταση από τον άλλον, που σε όλη την διάρκεια της παράστασης είναι υποχρεωτικό να φοράς μάσκα όπως και όταν μπαίνεις και όταν βγαίνεις, παρά να πας σε ένα εστιατόριο. Επίσης, όσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα γύρω μας, τόσο πιο πολύ χρειαζόμαστε το θέατρο».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά Ήλιος και τα επόμενα επεισόδια.

Δήμητρα Καλφούντζου
Δήμητρα Καλφούντζου
Είμαι η Δήμητρα Καλφούντζου και δουλεύω ως δημοσιογράφος εδώ και αρκετά χρόνια. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τώρα πια... τρόπος ζωής! Τα περισσότερα χρόνια, ασχολήθηκα με την τηλεόραση όπου αισίως, επαγγελματικά, έχω μπει στην... εφηβεία και οδεύω προς την ενηλικίωση. Φέτος συνεργάζομαι με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ενώ για πολλά χρόνια εργάστηκα στο Star Channel, σε εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων. Παράλληλα, εδώ και χρόνια γράφω σε εφημερίδες περιοδικά και sites ενώ έζησα για ένα διάστημα και τη μαγεία του ραδιοφώνου. Αγαπώ το γράψιμο, το διάβασμα και φυσικά την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στο πλαίσιο της δουλειάς, μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκω τα τελευταία χρόνια και στα social media, τα οποία παρακολουθώ ανελλιπώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
65,000ΥποστηρικτέςΚάντε Like
13,090ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,546ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ