Τηλεόραση

Survivor Spoiler 3/7: Ποιος κερδίζει το τελευταίο μεγάλο έπαθλο

02/07/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Λίγο πριν την αποχώρηση απόψε οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μεγάλο και διασκεδαστικό έπαθλο. Ποιος το κερδίζει αύριο (3/7) στο Survivor (Spoiler);

Μερικές ημέρες μας χωρίζουν από τον τελικό και οι παίκτες προσπαθούν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία στο έπακρο. Ο Στάθης και η Σταυρούλα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Λίγο, όμως, πριν μάθουμε ποιος αποχωρεί απόψε, οι παίκτες θα απολαύσουν το τελευταίο τους έπαθλο, που είναι φυσικά να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα του Άγιου Δομίνικου.

Έτσι, αύριο θα δούμε ένα μεγάλο έπαθλο και άκρως διασκεδαστικό που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη τόσο των τηλεθεατών όσο και των ίδιων των παικτών. Όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα του νησιού. Ποιος θα το κερδίζει; Και ποιους θα πάρει μαζί του;

Σύμφωνα με το Spoiler, ο παίκτης που κερδίζει αύριο (3/7) στο Survivor δεν είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής αποφασίζει να μην αφήσει τον εαυτό του να χαλαρώσει πάλι κι έτσι παλεύει για να φέρει τη νίκη ξανά. Μαζί του φυσικά θα πάρει τις δύο του φίλες, τη Μαίη και την Ασημίνα.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.