17.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Survivor: Σχίζας κατά Χανταμπάκη και η έκκληση της Χαμπέρη

Μια βόμβα έσκασε χθες 3/3 στο Survivor και στην ομάδα των κόκκινων, με αφορμή την υποψηφιότητα Χαμπέρη και τα μαγειρέματα της τελευταίας ψηφοφορίας. Ο χαμός στους διάσημους και τα ουρλιαχτά ορισμένων κοριτσιών σημάδεψαν τον χθεσινό αγώνα επάθλου επικοινωνίας που κέρδισαν τελικά για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες οι μπλε. Ποιος έβαλε μπουρλότο με τις δηλώσεις του; Ποιοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και ποιος κατάρρευσε ψυχολογικά λόγω του έντονου κλίματος;

Επέστρεψε χθες 3/3 στις οθόνες του ΣΚΑΪ το Survivor All Star με τους παίκτες ειδικά της κόκκινης ομάδας ν’ αναλύουν την τελευταία εξέλιξη στο συμβούλιο του νησιού και το πώς κινούνται ορισμένοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών ήταν τέτοιες που ο Λιανός ζήτησε να ηρεμήσουν, ενώ δύο εξ αυτών αποχώρησαν, μη μπορώντας να διαχειριστούν το οξυμένο κλίμα. Στο στρατόπεδο των μπλε το κλίμα πολύ καλύτερο καθώς μετά τη νίκη στους στον αγώνα επικοινωνίας με σκορ 10-6, διάβασαν μηνύματα από το twitter και έφαγαν μέλι με pancakes. Επιπλέον κέρδισαν και στα παιχνίδι της Καραϊβικής, απολαμβάνοντας από ένα τοστ.

Χαμός στους κόκκινους – Γιατί μαλώνουν

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν το χθεσινό run ο Στάθης παραδέχθηκε ότι μετά την τελευταία ψηφοφορία υπήρξε ένας διαπληκτισμός σχετικά με την αστειότητα με την υποψηφιότητα της Χαμπέρη και την αποκάλυψη ότι ορισμένα κορίτσια ήθελαν να βγάλουν στον…τάκο η Χαμπέρη, γιατί είναι αδύναμη όπως έλεγαν έξω και πρέπει να τη βγάλουν.

Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Μπάρτζης, εξαπολύοντας πυρά κατά αρκετών συμπαικτών του: “Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και ‘γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία» . Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης. «Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο. Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για να μπουμε στην παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως “βγήκαμε μάγκες”. Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;” αναρωτήθηκε εν εξάλλω ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ξέσπασε λέγοντας ότι είναι ντροπή τα όσα λέει. “Λες ψέματα, ντροπή σου με τα ψέματα. Είσαι ψεύτης”, τόνισε ουρλιάζοντας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Στον ίδιο τόνο και ο Χανταμπάκης, ο οποίος επέμεινε ότι είναι ψέματα όσα λέει ο Μπάρτζης.

Σχίζας για Χανταμπάκη: “Είναι διπρόσωπος και ψεύτης”

Το λόγο πήρε εκ νέου ο Σχίζοντας και στρεφόμενος κατά του Χανταμπάκη ανέφερε ότι είναι διπρόσωπος και ψεύτης: “Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω. Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία, έναν Στέλιο 100% πονηρό. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Μου λέγανε μακριά από το Χανταμπάκη είμαι διπρόσωπος και ψεύτης” σχολίασε ο Στάθης Σχίζας. Ο Χανταμπάκης έσπευσε να του απαντήσει σε έντονο ύφος: “Είμαι ο ίδιος παίκτης, ο ίδιος άνθρωπος με το 2017, δεν ασχολούμαι με πράγματα που κάνουν άλλοι. Είπα στο Νίκο να μην ξαναπεί τη λέξη κλίκα. Ο Στάθης με αποκάλεσε διπρόσωπο. Ότι λέω είναι αυτά που έχουν συμβεί. Δεν με νοιάζει ποιος θα φύγει, κανείς δεν είναι φίλος μου εδώ μέσα. Όποιος θέλει ας πει οτιδήποτε για μένα”.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης

Η έκκληση της Χαμπέρη

Το λόγο πήρε αμέσως μετά η Ελένη Χαμπέρη, που βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων: “Νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ!” ανέφερε με δακρυσμένα μάτια, η Ελένη Χαμπέρη.

Τα κλάματα του Χανταμπάκη

Σε κλάματα ξέσπασε μετά το στίβο μάχης o Στέλιος Χανταμπάκης: “Βλέπω τώρα αυτή την επίθεση και πραγματικά παιδιά, όχι απλά δε θέλω να το ξαναπεράσω αυτό…” άρχισε να λέει ο παίκτης των κόκκινων. Ωστόσο, λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισής του δεν κατάφερε να συνεχίσει τη φράση του και ξέσπασε σε κλάματα, κρύβοντας με τη ζακέτα του το πρόσωπό του.

Σάκης Κατσούλης: “Τις βρισιές δεν τις δέχομαι”

Εμφανώς απογοητευμένος με την όλη κατάσταση εμφανίστηκε και ο Σάκης Κατσούλης: “Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε. Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο”, είπε μεταξύ άλλων ο περσινός νικητής του Survivor.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
59,813ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,938ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,696ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ