Αυλαία χθες 11/7 στο άλσος, στο Γαλάτσι, για το Survivor All Star με το κοινό να στέλνει στα ουράνια για δεύτερη φορά το Σάκη Κατσούλη, ο οποίος και επικράτησε όπως είπε ο Λιανός με οριακή διαφορά από το δεύτερο Νίκο Μπάρτζη. Ποιες οι πρώτες αντιδράσεις-δηλώσεις των δύο φιναλίστ; Ανάμεσα σε ποιους προκλήθηκε χθες ένταση αλλά και πώς αντέδρασε ο Ατζούν σε σχέση με την απουσία των αποβληθέντων παικτών;
Η αγωνία στο κόκκινο χθες στο live του Survivor All Star με τους φανατικούς του προγράμματος ν’ αναμένουν με αγωνία και ζητωκραυγές το όνομα του μεγάλου νικητή. Η βραδιά που περιελάμβανε προβολή βίντεο με σημαντικές στιγμές από το παιχνίδι αλλά και διασκεδαστικά στιγμιότυπα με το Γιώργο Λιανό, σφραγίστηκε και από τη…μεταμόρφωση ορισμένων παικτών, τους οποίους είδαμε ν’ αλλάζουν σε επίπεδο εμφάνισης στο πέρασμα του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο τα φώτα ήταν στραμμένα στους δύο φιναλίστ. Λίγο μετά τη μία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας, παραδίδοντας το τρόπαιο για δεύτερη φορά μάλιστα στο Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε κερδίσει στο Survivor το 2021 με αντίπαλο στον τελικό τον Ηλία Μπόγδανο. Νωρίτερα δεν έλειψαν η συγκίνηση, οι εντάσεις και οι δηλώσεις-φωτιά.
Τι δήλωσε ο μεγάλος νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης χθες 11/7
Το όνειρό του πραγματικότητα έμελλε να κάνει χθες 11/7 ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μετά από 337 επιτυχείς αγώνες, σε σύνολο 454, κράτησε στα χέρια του το τρόπαιο του Survivor All Star, κερδίζοντας και 100.000 ευρώ, πέραν του ποσού που θα λάβει για το διάστημα που συμμετείχε. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο μεγάλος νικητής “βυθίστηκε” στην αγκαλιά της συντρόφου του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και συμπαικτών του που έσπευσαν να τον συγχαρούν: “Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους” ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης. Ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του αφού συνεχάρη το Σάκη Κατσούλη, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, δήλωσε πως ηρέμησε και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να δουλέψει.
Το βιογραφικό του Σάκη Κατσούλη
Ο Σάκης Κατσούλης είναι 32 ετών και επιχειρηματίας στο επάγγελμα. Γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας και έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, ενώ έχει διακρίσεις στο beach volley, αλλά και στο στίβο. Πλέον, ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις. Έχει δικό του κατάστημα με ρούχα στο Περιστέρι, barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Μότο του είναι το “Προχωράμε”. Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @sakiskats και από 88.500 followersπου συγκέντρωσε το 2021 με την πρώτη του νίκη στο Survivor φέτος αριθμεί σε 207.000!
Πότε και γιατί προκλήθηκε ένταση
Ούτε ο Γιώργος Λιανός περίμενε να προκληθεί ένταση μέσω δηλώσεων, όταν άδραξε την ευκαιρία και έδωσε το μικρόφωνο σ’ έναν από τους πρώην παίκτες και νικητές του Survivor που ήταν παρών χθες στον τελικό. Ο λόγος για το Στάθη Σχίζα, ο οποίος έδειξε μεν τη στήριξή του στο Μπάρτζη, χαρακτηρίζοντας δε ανθρωποφάγο το παιχνίδι φέτος. “Με συγκίνησαν τα λόγια του Νίκου γιατί είναι αμοιβαία. Ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω. Προσπάθησε να μου πει να παραμείνω, του είπα να συνεχίσει. Το απέδειξε και σήμερα βρίσκεται εδώ. Με το πόσο καθαρός και αληθινός χαρακτήρας είναι. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου. Οι λόγοι που είπα, έγιναν όλα ένα προς ένα. Το παιχνίδι έγινε ανθρωποφάγο και ήταν πολύ έξω από τα νερά μου. Δεν ταίριαζα! Άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που προχώρησε”, είπε ο Στάθης Σχίζας. Θέση στα λεγόμενα του συμπαίκτη του πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, εκφράζοντας την αντίθεσή του περί ανθρωποφαγίας: “Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται. Οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα! Δεν εξέλαβα ανθρωποφαγία από τους συμπαίκτες μου. Ίσως εγώ στηρίχτηκα στα δικά μου χέρια και πόδια και όχι στην στρατηγική του παιχνιδιού. Έχω άλλα θέλω, άλλα πιστεύω! Βρισκόμαστε σε μια γιορτή, είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ. Δεν ταίριαζε σε κανέναν το παιχνίδι αν ήταν ανθρωποφαγικό. Περάσαμε όλοι τα ίδια. Ο καθένας τα βλέπει από τη δική του οπτική γωνία. Είναι ένα παιχνίδι που το αγαπώ πολύ, δεν το μετανιώνω ποτέ! Αν ξαναμπώ, θα μπω για το αγωνιστικό παιχνίδι και όχι για τη στρατηγική”, σχολίασε ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star.
Τη δική του άποψη κατέθεσε και ο Νίκος Μπάρτζης λέγοντας τα εξής: “Τα λεφτά καλώς ή κακώς ήταν πολλά φέτος. Ήθελε να προχωρήσει ο καθένας μια βδομάδα παραπάνω, γιατί ήταν και παραπάνω τα λεφτά. Αν δεν θέλουμε να το πούμε ανθρωποφαγία, μπορεί ο καθένας να το πει όπως θέλει. Σφίξαμε τα δόντια, προχωρήσαμε, απομονωθήκαμε, καθαρή σκέψη, αγάπη του κόσμου όπως αποδείχτηκε και όλα μέσα στο παιχνίδι”.
Ο Ατζούν στο Γαλάτσι – Το σχόλιό του για τους αποβληθέντες παίκτες
Παρών χθες όπως και σε κάθε τελικό του Survivor ήταν και Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήρε τη συνεισφορά του Γιώργου Λιανού, κάνοντας αναφορά και στους αποβληθέντες που δεν εμφανίστηκαν στις δύο live βραδιές. “Ήταν μία φανταστική σεζόν για εμένα γιατί είχαμε μεγάλους σταρ του Survivor και όταν τους βλέπω συγκινούμαι. Είχαμε πολύ καλούς συμμετέχοντες και το απόλαυσα. Φυσικά και με έναν οικοδεσπότη σαν εσένα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθες μαζί μας έδωσες τη θετική σου ενέργεια. Μπορεί κάποιοι να παρέβησαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιλιτζαλί. Σημειωτέον και χθες όπως και στον ημιτελικό απουσίαζαν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Πηλείδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ για προσωπικούς λόγους δεν παρέστησαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com