Survivor: Η τριάδα φωτιά που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Survivor: Η τριάδα φωτιά που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Το Survivor έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή, το κοινό ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο. Το ριάλιτι επιβίωσης επανήλθε δυναμικά στο ΣΚΑΪ, με Διάσημους και Μαχητές να παλεύουν για τα έπαθλα. Ωστόσο, η τριάδα φωτιά αποτελείται από τρεις παίκτες στο Survivor που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν ξεχωρίσει.

Αρχικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι η φετινοί Μαχητές έχουν αποδειχθεί πιο δυνατοί παίκτες από τους Διάσημους, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία. Δεδομένου ότι οι Διάσημοι είναι κατά κύριο λόγο μεγαλύτεροι από τους Μαχητές, ελάχιστες φορές έχουν καταφέρει να τους αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

Ωστόσο, μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα γίνονται καλύτεροι. Οι δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό είναι φυσικά ο Τριαντάφυλλος και ο Καλλίδης.

Ο Τριαντάφυλλος μοιράζει τριαντάφυλλα

Ο Τριαντάφυλλος, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από την τριάδα φωτιά του Survivor που, όχι μόνο έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο Survivor. Ειδικά στο Twitter, που τα πληκτρολόγια των χρηστών παίρνουν φωτιά κάθε Survivor-βραδιά, ο Τριαντάφυλλος αποθεώνεται. Μπορεί από τη στιγμή που ξεκίνησε το ριάλιτι να μην ήταν από τους καλύτερους παίκτες ή να μην έφερνε πολλές νίκες στην ομάδα του, αλλά είναι από τους παίκτες των Διασήμων που έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση.

Ο τριαντάφυλλος στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος ήταν από τους πρώτους που είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού και αυτό τον είχε ενοχλήσει πολύ. Επί μέρες προσπαθούσε να ανακαλύψει ποιοι τον είχαν ψηφίσει και μετά από αυτό πείσμωσε κι έβαλε τα δυνατά του να φέρει νίκες στην ομάδα του. Ειδικά στο τελευταίο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (13/1) έφερε μία επική νίκη κόντρα στον James, έναν από τους καλύτερους Μαχητές με ελάχιστες ήττες.

Μάλιστα, το αποκορύφωμα σε εκείνο το αγώνισμα ήταν όταν ο James πήγε να συγχαρεί τον Τριαντάφυλλο για αυτή τη νίκη και ο τραγουδιστής τον αγκάλιασε. Ύστερα, ο James τον συγχάρηκε δημόσια για τη νίκη του, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι και ο Τριαντάφυλλος και ο Καλλίδης έχουν βελτιωθεί πολύ στα αγωνίσματα.

Η αγκαλιά του James και του Τριαντάφυλλου στο Survivor

Το πείσμα και η προνόνηση

Το πείσμα του Τριαντάφυλλου και η επιθυμία του να βελτιωθεί φυσικά φάνηκε όταν η νέα παίκτρια που μπήκε στο Survivor, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πρότεινε στην ομάδα να προπονηθούν και μόνο εκείνος την ακολούθησε. Το κοινό, λοιπόν, έχει παραδεχτεί την προσπάθειά του, ενώ ακόμη και σήμερα με τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά του εμπνέει τα καλύτερα memes.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τριαντάφυλλος πήγε στο Survivor γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του, η οποία υποστήριζε ότι δε θα άντεχε ούτε μία εβδομάδα, αφού τον θεωρεί πολύ καλομαθημένο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι τα πάει μια χαρά, ενώ μάλιστα φαίνεται να είναι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού από την συνολική τριάδα φωτιά του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ο βασιλιάς των Memes στο Survivor

Ο Πάνος Καλλίδης είναι από εκείνους τους παίκτες που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Έχει γίνει ο απόλυτος βασιλιάς των Memes και κάθε αντίδρασή του μετατρέπεται σε ξεκαρδιστικό μιμίδιο. Είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο αδύναμους παίκτες, που κινείται συνήθως με νωχελικές και αργές κινήσεις, αλλά είναι τόσο συμπαθής στο κοινό που του το συγχωρεί. Ωστόσο, φαίνεται στα τελευταία αγωνίσματα ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί και να φέρει νίκη στην ομάδα του.

Ο Καλλίδης ανάμεσα στην τριάδα φωτιά του Survivor

Είναι αξιοσημείωτο ότι γενικά δεν είχε έντονη παρουσία μέσα στο ριάλιτι, αλλά στην αρχή της εβδομάδας ψηφίστηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί λίγο. Έκτοτε το έχει πάρει πιο δυναμικά και συμμετέχει περισσότερο στις ομαδικές συζητήσεις, δίνοντας το 100% του εαυτού του. Μάλιστα, την τελευταία φορά έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μία νίκη.

Σίγουρα ο Καλλίδης μπορεί να μην είναι από τους καλύτερους παίκτες, αλλά είναι σίγουρα “η ψυχή του κόσμου” και του Twitter, που κάθε του έκφραση και αντίδραση μετατρέπεται σε meme. Συνεπώς, είναι αδύνατο ο Πάνος Καλλίδης να μην άνηκε στην τριάδα φωτιά του Survivor που έχει κεντρίσει τα βλέμματα κι έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Δείτε επίσης: Survivor 5/1: Το Twitter αποθέωσε Τριαντάφυλλο – Καλλίδη

James Καφεντζής: Ο Πρίγκιπας της Αγγλίας στο Survivor

Ο James Καφετζής είναι ένας από τους Μαχητές που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κυρίως χάρη στις αποδόσεις του στα αγωνίσματα. Ο κοκκινομάλλης μισός Άγγλος-μισός Έλληνας δηλώνει διοργανωτής boat parties, κάτι που από την αρχή είχε κεντρίσει τα βλέμματα. Ωστόσο, ο 24χρονος Μαχητής έχει αποδείξει την αξία του στα αγωνίσματα, αφού σε κάθε αγώνα δίνει παραπάνω από το 100% του εαυτού του. Έχει χάσει ελάχιστους αγώνες και διάθετει τις περισσότερες νίκες απ’ όλους τους παίκτες, με ποσοστό επιτυχίας 91%.

Δείτε σχετικά: Survivor: Οι καλύτεροι & χειρότεροι παίκτες με βάση τα στατιστικά

Ο Τζέιμς στους μαχητές του Survivor

Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί από την ομάδα του – κυρίως από τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη – ότι τεμπελιάζει και ότι κοιμάται όλη την ώρα. Όμως, ο ίδιος ο James είχε δηλώσει ότι κοιμάται πολλές ώρες για να κρατάει δυνάμεις για τα αγωνίσματα. Μέχρι στιγμής, βέβαια, φαίνεται ότι η τακτική του λειτουργεί. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που δεν επαινούν την ειρωνική – πολλές φορές – συμπεριφορά του, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο καλός παίκτης είναι. Συνεπώς, λόγω των συζητήσεων και των memes που έχει δημιουργήσει, δικαιωματικά θα λέγαμε ότι ανήκει στην τριάδα φωτιά του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Βέβαια, στην ίδια μοίρα με τον James βρίσκεται φυσικά και ο Κόρο. Ένας άλλος δυνατός παίκτης στους Μαχητές που έχει κεντρίσει τα βλέμματα και σιγά σιγά αποκτά την αγάπη του κοινού.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

About Ζωή Καραθανάση

Ζωή Καραθανάση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.