24 C
Athens
Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Survivor: Η Σοφιάνα μιλάει αποκλειστικά στο youfly και αποκαλύπτει

Ένα από τα πιο δυναμικά και σέξι κορίτσια του φετινού Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη μιλάει αποκλειστικά στο youfly.com και αποκαλύπτει τη μεγάλη της επιθυμία για το νικητή, «καρφώνει» πρώην συμπαίκτες της και αναφέρεται στο πολυσυζητημένο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Πως ήταν η εμπειρία του Survivor;

Το Survivor ήταν μια εμπειρία ζωής… ένα ταξίδι που πήγα με άδειες βαλίτσες και στην επιστροφή οι αναμνήσεις ήταν τόσες που δεν έκλεινε το φερμουάρ. Μου έδωσε παρά πολλά μαθήματα, τόσο για τον ίδιο μου τον εαυτό, όσο και για τη συμβίωση μου με τόσο διαφορετικούς ανθρώπους!

«Με ενόχλησε η τοποθέτηση της Πελαγίας»

Βγαίνοντας και παρακολουθώντας όσα έχουν ειπωθεί, τι ήταν αυτό που σας ενόχλησε περισσότερο;

Βγαίνοντας από το παιχνίδι και έχοντας δει κάποιες συνεντεύξεις συμπαικτών μου που αποχώρησαν πριν από εμένα με ενόχλησε η τοποθέτηση της Πελαγίας, γιατί τη θεωρώ ανυπόστατη. Ουδέποτε εξέφρασα κάποια επιθυμία να πάω στον τελικό κι ούτε θα έκανα τα πάντα για να πετύχω έναν τέτοιο σκοπό!

Υπήρξε κάποια στιγμή μέσα στο ριάλιτι για την οποία μετανιώσατε;

Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που δε μετανιώνει για αυτά που κάνει, βαδίζω πάντα συνειδητά σε επιλογές. Παρόλα αυτά έχω μετανιώσει για μια κίνηση μου που συνέβη εν βρασμώ και είναι η στιγμή που πέταξα νερό στον Τάκη, έπρεπε απλά να τον έχω αγνοήσει.

Survivor: Η Σοφιάνα μιλάει αποκλειστικά στο youfly – Τι αποκαλύπτει

Θεωρείτε ότι ήταν καλή η επιλογή σας να πάτε στο ριάλιτι επιβίωσης;

Αδιαμφισβήτητα ήταν παρά πολύ καλή η επιλογή μου να πάω στο παιχνίδι επιβίωσης. Δε θα είχα ποτέ τη δυνατότητα να δοκιμάσω τον εαυτό και τις αντοχές μου κάτω από τόσο ακραίες και πιεστικές συνθήκες. Αποκόμισα μόνο θετικά πράγματα.

Θα ξαναπηγαίνατε αν σας δίνονταν η ευκαιρία;

Νομίζω πως ναι, θα ξανά επέστρεφα στον τόπο του εγκλήματος!

Το διάστημα που ήσασταν στον Άγιο Δομίνικο και συμμετείχατε στο ριάλιτι, τι σκεφτόσασταν;

Το διάστημα που βρισκόμουν στον Άγιο Δομίνικο προσπαθούσα να μη σκέφτομαι πράγματα που θα με γύριζαν νοερά πίσω στην Ελλάδα. Αντιθέτως ζούσα την κάθε μέρα στο νησί, απολάμβανα τα πιο μικρά πράγματα που είχαμε να κάνουμε και προσευχόμουν για την οικογένεια μου να είναι καλά!

«Κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες μου έκαναν σόου»

Υπήρχαν παίκτες που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω;

Σίγουρα εντόπιζα σε κάποιους ανθρώπους διαφορετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των στιγμών που καταγραφόμασταν. Κάποιοι άλλαζαν και τη φωνή τους μπροστά στις κάμερες, κάποιοι έκαναν σόου.

Εσείς μπήκατε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική;

Θα ακουστεί τετριμμένο αλλά πραγματικά δεν είχα καμία στρατηγική μπαίνοντας στο παιχνίδι. Μάλιστα, θυμάμαι κάποια στιγμή να λέω στον Σάββα «πρέπει να είμαι η μοναδική χωρίς καμία στρατηγική εδώ μέσα» και μου απαντάει «ίσως αυτή να είναι η πιο επικίνδυνη στρατηγική τελικά».

«Την πιο πετυχημένη στρατηγική την έχει αναμφίβολα ο Σπύρος Μαρτίκας»

Ποιος θεωρείτε ότι έχει την πιο πετυχημένη στρατηγική στο φετινό Survivor;

Την πιο πετυχημένη στρατηγική την έχει αναμφίβολα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ό,τι έχει βάλει στο μυαλό του από την πρώτη εβδομάδα μέχρι σήμερα, του έχει βγει με μαθηματική ακρίβεια.

Survivor: Η Σοφιάνα μιλάει αποκλειστικά στο youfly – Τι αποκαλύπτει

Θα θέλαμε να σχολιάσετε τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ένας άνθρωπος παρά πολύ αυθεντικός και αυθόρμητος. Έλεγε πάντα αυτό που σκεφτόταν χωρίς να φιλτράρει ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι ο Τσακατσούκας ήταν πρόσωπο – σταθμός για το φετινό Survivor, για αυτό και είχε προοπτικές να φτάσει μακριά, δυστυχώς όμως τον πρόλαβαν τα γεγονότα.

Το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου – παίκτες τους οποίους ζήσατε εσείς από κοντά – είναι αληθινό;

Δε γνωρίζω εάν είναι αληθινό το ειδύλλιο Μαρτίκα-Βρισηίδα, δε βρίσκομαι εκεί. Μπορεί να έχουν ερωτευτεί, μπορεί να είναι και μια μορφή στρατηγικής για να φτάσουν πιο μακριά. Εγώ καταλαβαίνω τους ανθρώπους από τα μάτια και ο τρόπος που κοιτάζονται δεν πιστεύω πως έχει φλόγα.

«Όταν βγει από το παιχνίδι η Ασημίνα ίσως συζητήσουμε κάποια πράγματα»

Με την Ασημίνα τι ακριβώς συνέβη; Όταν θα βγει από το παιχνίδι η Ασημίνα θα επιδιώξετε να τη δείτε; Τη θεωρείτε ακόμη φίλη σας;

Με την Ασημίνα ήμασταν πάρα πολύ κοντά, στήριγμα η μια για την άλλη. Άλλαξαν οι συνθέσεις των ομάδων κι εγώ ως πιο συναισθηματική ένιωσα προδοσία από κάποιες συμπεριφορές της. Στη συνέχεια ενοχλήθηκε που υπερασπίστηκα τον Άρη σε κάποια συμβάντα κι αυτό την οδήγησε στο να μιλήσει αντιδραστικά για εμένα χρησιμοποιώντας ψέματα. Σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνώ όλα αυτά που έζησα μαζί της κι όλες τις δυσκολίες που ξεπεράσαμε παρέα. Όταν βγει από το παιχνίδι ίσως συζητήσουμε κάποια πράγματα.

Εσείς νιώσατε ερωτική έλξη για κάποιον από τους συμπαίκτες σας;

Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Φτάνεις σε ένα σημείο που με όλη την ομάδα είσαι σαν οικογένεια, η οικειότητα περνάει σε άλλο επίπεδο που δε σου επιτρέπει να σκεφτείς πονηρά για κανέναν.

Survivor: Η Σοφιάνα μιλάει αποκλειστικά στο youfly – Τι αποκαλύπτει

«Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες»

Ένας συμπαίκτης σας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανειλημμένως μέσα από συνεντεύξεις του ανέφερε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά με τον Άρη Σοιλέδη. Εσείς όταν γυρίσατε στην Ελλάδα και τα μάθατε όλα αυτά ποια ήταν η αντίδραση σας;

Βαριέμαι… Είδα όσο έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη στήλη «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα». Έκανε τρολ με ζητήματα που δυστυχώς δε μου επέτρεψαν να γελάσω, παρόλο τον κωμικό τρόπο που τα παρουσίαζε. Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες και υπολήψεις άλλων ατόμων.

Αληθεύει ότι ήρθατε σε επαφή με την Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοιλέδη και ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα;

Φυσικά και αληθεύει. Με τη Μαρία συναντήθηκα μια μέρα αμέσως μετά την άφιξη μου στην Ελλάδα. Ήθελα να την κοιτάξω μέσα στα μάτια και να είμαι καθαρή απέναντι της. Έχουμε καθημερινή επαφή και τη θαυμάζω γιατί έχει σταθεί κυρία απέναντι σε όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό.

«Θέλω να το σηκώσει ή ο Άρης ή ο Τάλα ή η Μαίη»!

Πώς ήταν η σχέση σας με την αντίπαλη ομάδα των Διασήμων;

Οι σχέσεις μου με την αντίπαλη ομάδα των διάσημων ήταν πραγματικά πολύ καλές. Πάντα δίναμε χέρια με τον αντίπαλο, πάντα όταν κέρδιζαν ένα έπαθλο επικοινωνίας χαιρόμουν για αυτούς, με κάποια άτομα είχα έρθει και πιο κοντά, επικοινωνούσαμε ωραία. Ήταν καλά παιδιά με ήθος.

Ποιος θεωρείτε ότι θα κερδίσει και ποιος θα θέλατε να κερδίσει το φετινό Survivor;

Πιστεύω ότι στον τελικό θα δούμε τον Άρη απέναντι στην Ασημίνα. Αν έπρεπε να απαντήσω ποιος θα ήθελα να κερδίσει, ε φυσικά ένας από τους hermanos. Θέλω να το σηκώσει ή ο Άρης ή ο Τάλα ή η Μαίη!

Survivor: Η Σοφιάνα μιλάει αποκλειστικά στο youfly – Τι αποκαλύπτει

Ποια είναι τα σχέδια σας από δω και πέρα;

Τα σχέδια μου προς το παρόν είναι λίγο απροσδιόριστα. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου πέρα απ’ το να ξεκουραστώ και να ανακάμψω σωματικά. Σίγουρα δε θέλω να αφήσω τη δουλειά της φυσικοθεραπείας αλλά ούτε και να απορρίψω κάποια από τις προτάσεις που μου έχουν έρθει χάρη στο παιχνίδι.

Ήταν ένα από τα πιο δυναμικά κορίτσια του φετινού Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη, αποκλειστικά στο youfly.com. Απολαύστε την! 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
52,595ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,130ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,817ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ