Τον διάλογο που είχαν ο Μάριος Πρίαμος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πίσω από τις κάμερες του Survivor, αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας». Η Ευρυδίκη, θέλοντας να υπερασπιστεί τη φίλη της, τα έβαλε με τον Μάριο και του ζήτησε να μιλήσουν οι δυο τους, ιδιαιτέρως.
Εκείνος της αποκάλυψε πως δεν έγινε και κάτι, δεν ήταν τίποτα αυτό που συνέβη με την Καρολίνα και η Ευρυδίκη έσπευσε να του πει:
«Τι δεν ήταν ρε; Ήσουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου; Είναι δυνατόν;».
Δείτε τον διάλογο της Ευρυδίκης και του Μάριου Πρίαμου, στο Survivor:
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com