13.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Σοφία Μανωλάκου: Το παρελθόν της Στέλλας στο «Αύριο μας Ανήκει» και η «Συνοικία το Όνειρο»

Η Σοφία Μανωλάκου, η αγαπημένη μας Στέλλα από τη νέα σειρά του MEGA, “Το Αύριο Μας Ανήκει”, αποκαλύπτει στο Youfly.com στοιχεία του χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας, δίνοντας μία μικρή γεύση από όλα όσα θα ακολουθήσουν.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Λευτέρη και πώς μπήκε στην υπηρεσία; Η Σοφία Μανωλάκου μας ξεναγεί στα γυρίσματα της σειράς, μιλώντας παράλληλα για τα επόμενα βήματά της στο θέατρο.

Απολαύστε την!

Η Σοφία Μανωλάκου

Παραμένετε στο MEGA για ακόμη μια χρονιά! Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε ξανά σε αστυνομική δραματική σειρά και μάλιστα καθημερινή; Ποια είναι τα υπέρ ενός καθημερινού σίριαλ και ποιες οι δυσκολίες για έναν ηθοποιό;

Καταρχάς, χαίρομαι πάρα πολύ που έμεινα στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Είχαμε μία πολύ όμορφη συνεργασία πέρσι, η οποία συνεχίζεται και φέτος. Όσον αφορά στη σειρά “Το Αύριο μας Ανήκει”, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος της.

Συνήθως, δε κοιτάζω αν είναι καθημερινή ή εβδομαδιαία μια σειρά. Κοιτάζω αν η ιστορία έχει να μου πει κάτι, σε όποιο έργο κι αν παίρνω μέρος. Εάν σαν ρόλος, έχω να κάνω πράγματα, αν έχω να αναμετρηθώ με καινούργιες δυσκολίες.

Σίγουρα, το καθημερινό έχει άλλες απαιτήσεις, από άποψη δυσκολίας. Οι χρόνοι συνήθως πιέζουν αρκετά, οπότε πρέπει να είσαι σε μία άλλη ετοιμότητα, σε σχέση με άλλα σίριαλ που είναι εβδομαδιαία και έχεις περισσότερο χρόνο. Έχει, όμως, κι αυτό την μαγεία του!

Σκηνή από το αύριο μας ανήκει

Το Αύριο μας Ανήκει και η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση

Η σειρά «Το Αύριο μας Ανήκει», μας θυμίζει τις ένδοξες εποχές στο MEGA, όπου η μυθοπλασία μας καθήλωνε κάθε μέρα στις οθόνες μας. Ποια είναι η γνώμη σας για τον ανταγωνισμό φέτος, στο κομμάτι αυτό των ελληνικών σειρών;

Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μία αύξηση στην παραγωγή πολύ ωραίων σειρών στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό το γεγονός και βλέπουμε πως τελικά ο κόσμος το έχει ανάγκη. Τις έχει αγκαλιάσει τις καινούργιες σειρές και είναι πολύ όμορφο αυτό.

Εγώ είμαι υπέρ στο να υπάρχει ποικιλία στην τηλεόραση. Να υπάρχουν τα πάντα, ώστε όταν ο τηλεθεατής επιλέξει να δει μία σειρά, να είναι διπλή η νίκη. Γιατί, όταν υπάρχουν πολλές επιλογές στην τηλεόραση και ο κόσμος επιλέξει τη δική σου σειρά, συνειδητά σημαίνει κάτι παραπάνω. Η νίκη είναι διπλή για εμάς.

Χαίρομαι για την στροφή αυτή στις ελληνικές σειρές κι εύχομαι να διατηρηθεί και να συνεχίσουμε έτσι.

Τί είναι αυτό που ξεχωρίζει στη νέα σειρά του MEGA και ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας της; Γιατί την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος;

Είναι ο συνδυασμός και το πάντρεμα του αστυνομικού με το ερωτικό στοιχείο. Κάποιους τηλεθεατές θα τους κερδίσει η ερωτική ιστορία, ενώ άλλους θα τους κερδίσει το μυστήριο και η αγωνία για το ποιος κρύβεται πίσω από την έκρηξη.

Αυτό το όμορφο πάντρεμα είναι το μυστικό της επιτυχίας σε τέτοιες σειρές. Οι πολλές μικρές ερωτικές ιστορίες, οι ζωές των ηρώων και το αστυνομικό στοιχείο, δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να γίνεται “Σέρλοκ Χολμς”, αναζητώντας κι εκείνος τον ένοχο.

Η Στέλλα και ο Λευτέρης στο αύριο μας ανήκει

Το παρελθόν της Στέλλας έρχεται στο φως

Στη σειρά “Το Αύριο μας Ανήκει”, υποδύεστε την Στέλλα Κρίτα, μία αστυνομικό, βοηθό και συνεργάτιδα του Λευτέρη. Τί είναι αυτό που έχετε ξεχωρίσει σε αυτή την ηρωίδα και τί να περιμένουν οι τηλεθεατές από την Στέλλα στα επόμενα επεισόδια;

Η Στέλλα είναι μία γυναίκα πολύ δυναμική, η οποία έχει έρθει για να εξιχνιάσει το έγκλημα. Αυτός είναι ο στόχος της. Είναι προσηλωμένη στη δουλειά της και βοηθάει πολύ τον Λευτέρη. Θα δούμε και αργότερα πως θα του σταθεί πολύ, θα είναι δίπλα του. Την νοιάζει πολύ ο Λευτέρης, σε ανθρώπινο επίπεδο.

Του συμπαραστέκεται σε προσωπικά προβλήματα, τον κατανοεί πολύ. Με τον καιρό θα δούμε καθαρά για ποιον λόγο η Στέλλα έχει έρθει στην υπηρεσία. Θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνονται πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής της, γιατί κι εκείνη έχει πίσω της ένα παρελθόν που δε το έχουμε δει ακόμη.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τους τηλεθεατές; Δέχεστε μηνύματα για τον ρόλο της Στέλλας; Τί είναι αυτό που σας έχει κάνει μεγαλύτερη έκπληξη;

Παίρνω πολλά μηνύματα στο instagram, τόσο για την ηρωίδα μου, όσο και για τη σειρά. Μου αρέσει πολύ που ο κόσμος παθιάζεται και γίνεται μέρος της σειράς. Αυτό το είχα δει και στην Έξαψη. Οι τηλεθεατές θα κάτσουν να σχολιάσουν για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος, θα ασχοληθούν συζητώντας για την πλοκή γραπτά, στο internet.

Είναι λες και έχουμε ένα καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές. Είναι σαν ένα παρεάκι, καθόμαστε να δούμε όλοι μαζί τη σειρά και σχολιάζουμε. Οι τηλεθεατές γίνονται φίλοι με τους ήρωες.

Η Σοφία Μανωλάκου στην έξαψη

Μία βόλτα στα γυρίσματα της σειράς και στο θέατρο

Πώς είναι μία ημέρα στα γυρίσματα της σειράς “Το Αύριο μας ανήκει” και πως βιώνετε την εμπειρία αυτή, παρέα με τους συνεργάτες σας;

Πραγματικά, υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα πίσω από τις κάμερες, το οποίο είναι ευχάριστο γιατί παίζουμε με το νευρικό μας σύστημα. Όταν αυτό είναι ήρεμο, χαλαρό και υπάρχει ένα όμορφο κλίμα, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο.

Περνάμε πολύ όμορφα. Υπάρχει κατανόηση, και πολλές στιγμές πιο χαλαρές, που γελάμε πολύ. Είμαστε πολύ καλά!

Σας απολαύσαμε στην παράσταση «Οι Μπαμπούλες» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Πώς σας φάνηκε αυτή η εμπειρία; Θα σας δούμε τη νέα σεζόν, κάπου θεατρικά; 

Οι Μπαμπούλες ήταν για μένα μία πολύ ιδιαίτερη παράσταση. Δε θα την ξεχάσω ποτέ, για πολλούς λόγους. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με τον Νικορέστη Χανιωτάκη, ήταν μία πολύ ευχάριστη συγκυρία σαν παράσταση, σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, αλλά και σαν συνεργασία.

Με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στην σκηνή, γίναμε πραγματική παρέα και φίλοι. Η δουλειά μας είναι λίγο σαν τους νομάδες. Για παράδειγμα, το ένα εξάμηνο είσαι με κάποιους ανθρώπους, ενώ το άλλο εξάμηνο είσαι με άλλους. Με τα συγκεκριμένα παιδιά δεθήκαμε πολύ περισσότερο απ’ ότι δένομαι συνήθως. Απέκτησα πραγματικούς φίλους.

Θεατρικά αυτή τη σεζόν, θα είμαι στην παράσταση “Συνοικία το Όνειρο”, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Θα παίζουμε Τετάρτη ως Κυριακή. Ανεβαίνει στο σανίδι η εμβληματική ταινία του Αλέκου Αλεξανδράκη, η οποία λογοκρίθηκε έντονα και πέρασε από σαράντα κύματα.

Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο θέατρο και το βάρος είναι πολύ μεγάλο για όλους τους συντελεστές αυτής της παράστασης. Θέλουμε να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Η Σοφία Μανωλάκου χαμογελαστή

Ήταν η Σοφία Μανωλάκου, η αγαπημένη μας Στέλλα Κρίτα από το αύριο μας ανήκει, τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
42,748ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,392ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,939ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ