Το υπόγειο στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος

Σιωπηλός Δρόμος: Ο Σάββας πέφτει νεκρός – Η Ελπίδα μένει μόνη

Ο Σάββας έπεσε ηρωικά στο επεισόδιο Σιωπηλός Δρόμος, μετά την ελευθέρωση ενός παιδιού από το υπόγειο. Μαζί με την Ελπίδα, κατάφεραν να φυγαδεύσουν την κόρη της Αθηνάς Καρούζου, μέσα από τον φωταγωγό. Ο Σάββας είχε κρατήσει το ψαλίδι και με επιμονή και προσπάθεια, χάραξε τον δρόμο προς την ελευθερία.

Η μικρή είχε μεγάλο θάρρος και κατάφερε να δραπετεύσει. Μέσα από το σκοτεινό και βρόμικο τούνελ, βάδισε προσεκτικά και βγήκε έξω. Μόλις εισέπνευσε τον καθαρό αέρα της απελευθέρωσης, κοίταξε γύρω της για να αποτυπώσει στη μνήμη της το μέρος και την περιοχή, στην οποία κρατούνται ακόμη όμηροι οι συμμαθητές της.

Η Ελπίδα και ο Σάββας στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος

Δυστυχώς, όμως, ο Σάββας πλήρωσε ακριβά την ιδέα που είχε στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Πάνω σε έναν καυγά με τον έναν από τους δύο απαγωγείς, το όπλο στράφηκε πάνω του. Ο Σάκης πυροβόλησε τον οδηγό και προστάτη των παιδιών κάτω από την καρδιά. Η Ελπίδα έμεινε να κοιτάζει σοκαρισμένη, ενώ τα παιδιά έτρεξαν κοντά του, προσπαθώντας να τον συνεφέρουν.

Ο Μιχάλης, πανικόβλητος, τηλεφώνησε στον ανώτερο της υπόθεσης, ενημερώνοντάς τον πως έχουν μία απόδραση κι έναν… θάνατο. Η μικρή κατάφερε να φύγει μακριά από το μέρος αυτό, όπως και ο Σάββας. Και οι δύο, όμως, με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, η Ελπίδα θα μείνει μόνη της, προσπαθώντας να βγάλει άκρη, τόσο με τους απαγωγείς, όσο και με τα παιδιά.

Το υπόγειο στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος

Μετά το σοκ που βίωσαν τα μικρά παιδιά, όλα θα αλλάξουν στο υπόγειο που κρατούνται. Ο Σάββας έπεσε νικητής στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, καθώς κατάφερε να φέρει την αστυνομία κοντά στο κρησφύγετο.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link