Σκηνή με ηθοποιούς από το σχεδόν ενήλικες αγκαλιά (MEGA)

Σχεδόν Ενήλικες: Αλλαγή μέρας & ώρας λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Σε μεγάλες αλλαγές προχωράει ο σταθμός του MEGA, όσον αφορά στην μέρα και ώρα προβολής της νέας σειράς “Σχεδόν Ενήλικες”. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά για το κανάλι, με αποτέλεσμα να επισπεύσει τη διαδικασία αλλαγής, από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο. Πότε θα βλέπουμε τη νέα σειρά της Μυρτούς Κοντοβά;

Αφίσα με τους πρωταγωνιστές από το Σχεδόν Ενήλικες: Αλλαγές σε μέρα και ώρα από το MEGA

Σχεδόν Ενήλικες: Αλλαγές σε μέρα και ώρα – Τι πήγε λάθος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές είναι αρκετά μεγάλες για τη νέα σειρά του MEGA “Σχεδόν Ενήλικες”, σε μέρα και ώρα αντίστοιχα. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, στις 22:00. Την ίδια στιγμή, στα αντίπαλα κανάλια γινόταν “μάχη” μεταξύ του Survivor και των Άγριων Μελισσών. Ο ΣΚΑΙ και ο ANT1 κατέκτησαν παρέα την πρώτη θέση, καθώς τα νούμερα ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους στο γενικό σύνολο (Survivor 30,5% – Μέλισσες 30,6%).

Καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, τόσο σε μέρα, όσο και σε ώρα, ο σταθμός προχώρησε σε κάποιες βασικές αλλαγές, για το “Σχεδόν Ενήλικες”. Η νέα σειρά αλλάζει ημέρα από Δευτέρα σε Πέμπτη, και ώρα από τις 22:00, στις 21:00 το βράδυ. Βέβαια, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να προβάλλεται την Παρασκευή (αντί για Πέμπτη – όπως προαναφέρθηκε), το μόνο σίγουρο είναι, όμως, πως “φεύγει” από την Δευτέρα.

Σχεδόν Ενήλικες: Αλλαγές στη νέα σειρά του MEGA σε ώρα και μέρα ( πλάνο από το μπαλκόνι με τους ηθοποιούς στην ξαπλώστρα)

Αντίθετα, η Έξαψη θα εξακολουθήσει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά. Επιπλέον, είναι σημαντικό πως εκείνη την ώρα ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο μεγάλος.

Μια διαφορετική σειρά από όσες έχουμε συνηθίσει

Η νέα σειρά του MEGA, Σχεδόν Ενήλικες, είναι πολύ διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει. Είναι η μόνη, μέχρι στιγμής, που σχολιάζει την επικαιρότητα με τόσο έξυπνο τρόπο. Η Μυρτώ Κοντοβά δημιούργησε μια αστεία και, παράλληλα, τρυφερή ιστορία, για τους ανθρώπους του 2020, στην Αθήνα.

Οι διάλογοι σε αυτή τη σειρά είναι αρκετά ιδιαίτεροι. Διάλογοι που, είτε θα αγαπήσει το κοινό, είτε θα δυσανασχετήσει μόλις τους ακούσει. Οι πρωταγωνιστές (Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου), βιώνουν μια ανεξήγητη τρέλα, με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο. Στο επίκεντρο της σειράς θίγονται θέματα, όπως η φιλία, η συγκατοίκηση, ο έρωτας και η επιβίωση στην Ελλάδα του σήμερα.

Ίσως είναι από τις σειρές που χρειάζονται χρόνο για να τις αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό. Για αυτό και ο σταθμός του MEGA προχωράει σε αλλαγές, σχετικά με την ώρα και την μέρα προβολής του “Σχεδόν Ενήλικες”, με σκοπό βοηθήσει τη νέα αυτή σειρά να εξελιχθεί.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!
Copy link