Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκαν στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού τους έκανε γαμήλιο δώρο.
Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος στο «Καλύτερα δε γίνεται»
Όπως εξήγησε μάλιστα η Ναταλία Γερμανού, επειδή το Twitter τους αγαπάει πολύ,, διάλεξαν τα καλύτερα twitts που έχουν γραφτεί για τον Μαθιό και τη Βασιλική και αφού τα τύπωσαν τα έβαλαν σε αυτό το άλμπουμ γάμου. Η κίνηση αυτή συγκίνησε και τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» και μάλιστα ο Δημήτρης Λάλος είπε ότι η αγάπη των ανθρώπων είναι τιτάνια και τους ευχαριστούν όλους, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνουν τα πάντα για να κρατούν το επίπεδο ψηλά.
Δείτε επίσης:
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com