15.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Σασμός: Ο Κώστας Νικούλι και η ανατροπή στον ρόλο του Πέτρου Βρουλάκη

Σε μία από τις ιδιαιτέρως ευχάριστες στιγμές της πορείας του, ο Κώστας Νικούλι αναφέρεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» όπου και πρωταγωνιστεί, μιλά για τον ρόλο του, θυμάται ένα περιστατικό που του προξένησε μεγάλη εντύπωση και μας αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Πως επιλεχθήκατε για το ρόλο του Πέτρου Βρουλάκη;

Μαζί με άλλους συναδέλφους πέρασα από ακρόαση. Η πρώτη ακρόαση έγινε από το σκηνοθέτη μας το Κώστα Κωστόπουλο το περασμένο Φλεβάρη. Ακολούθησαν άλλες πέντε ακροάσεις για το συγκεκριμένο ρόλο και τυπικά ο ρόλος του Πέτρου μου ανατέθηκε από το κ. Κωστόπουλο τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Σύστησε μας λίγο καλύτερα το Πέτρο Βρουλάκη;

Ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ένα παιδί που μένει στη Κρήτη, στο χωριό Βάμος. Χάνει το πατέρα του – μέσα από μια βεντέτα- σε πολύ μικρή ηλικία και αυτό είναι κάτι που το κουβαλά μέσα του χρόνια τώρα.

Στόχος του Πέτρου δεν είναι η συντήρηση της παλιάς βεντέτας. Θέλει να προχωρήσει μπροστά να ερωτευτεί, να παίζει μουσική. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι καλλιτέχνης. Βέβαια βρίσκεται μπροστά στους άγραφους νόμους της Κρήτης και προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Ο Κώστας Νικουλί στη σειρά Σασμός

Ο ρόλος του Πέτρου και η απήχηση του Σασμού

Εγώ ταυτίζομαι με τη στάση του Πέτρου και την επιμονή του να πετύχει τους στόχους του.

“Όσοι συμμετέχουμε στο Σασμό, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”

Περιμένατε ότι ο Σασμός θα είχε τόσο μεγάλη αποδοχή από πλευράς τηλεθεατών;

Πριν ξεκινήσει μια σειρά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Αν θα αρέσει ή δεν θα αρέσει στο κοινό. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά είναι ότι υπήρχαν πάρα πολλοί καλοί συνεργάτες από το σκηνοθέτη, και τους τεχνικούς του συνεργείου μέχρι τους συναδέλφους μου ηθοποιούς. Είναι κάτι που σε εξιτάρει και σε κινεί να πεις το ναι σε τέτοιες δουλειές όπως είναι ο Σασμός.

Που νομίζετε ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία της σειράς;

Θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με τη προσήλωση μας στο στόχο. Τι εννοώ; Ότι όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτή τη σειρά δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι και το μυστικό της όλης επιτυχίας.

Ο Πέτρος Βρουλάκης

Ως Πέτρος Βρουλάκης δηλώνετε αθώος, σε ότι αφορά τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη, αλλά όλο το χωριό έχει αντίθετη γνώμη, καθώς σας έχει ενοχοποιήσει. Υπάρχει περίπτωση ο Πέτρος να οδηγηθεί στη συνέχεια στη φυλακή;

Δε γνωρίζω. Αυτό είναι ένα θέμα.

Στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε ποιος ήταν αυτός που σκότωσε το Στεφανή;

Πιστεύω θα αργήσουμε λιγάκι. Γιατί αυτό το γεγονός είναι και η αφετηρία της ιστορίας και θα την επηρεάζει μέχρι το τέλος.

Η εξέλιξη του Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Πως θα δούμε στη συνέχεια να εξελίσσεται ο ρόλος σας;

Θα υπάρχει μια μεγάλη ταραχή και πολλές συγκρούσεις γύρω από το Πέτρο αλλά και από όλους του χαρακτήρες της σειράς.

Η πρώην κοπέλα σας στη σειρά η Θοδώρα Αγγελάκη τι στάση θα δούμε να κρατά στη συνέχεια απέναντι σας. Στο μυαλό της έχει πάντα την εκδίκηση;

Αυτό που διαβάζουμε από τα σενάρια που έχουμε στα χέρια μας είναι ότι η στάση της παραμένει η ίδια. Επιμένει να θέλει να εκδικηθεί το Πέτρο. Δεν ξέρω βέβαια αυτή η στάση της που θα την οδηγήσει στη συνέχεια. Παράλληλα, βέβαια, η Θεοδώρα σκέφτεται και το γάμο της με το Γιώργο.

Ο Κώστας Νικούλι σε σειρά του alpha με τίτλο σασμός

Θα κρατήσει αυτός ο γάμος;

Πρόκειται για μια βιαστική απόφαση της Θοδώρας η οποία πραγματικά δεν ξέρω που θα την οδηγήσει…

Υπάρχει περίπτωση στη συνέχεια να δούμε τη Θεοδώρα πάλι μαζί με το Πέτρο;

Πιστεύω πως ναι με κάποιο τρόπο θα έρθουμε πάλι κοντά.

Ο Μανόλης φαίνεται να ξέρει πράγματα για τη δολοφονία του Στεφανή…

Έτσι φαίνεται…

Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις φοβίες του και να αποκαλύψει το όνομα του ενόχου;

Κοιτάξτε, δεν νομίζω ότι θα μάθουμε τον ένοχο από το Μανόλη, γιατί ο Μανόλης με κάποιο τρόπο προσπαθεί να το ξεχάσει. Πιστεύω ότι ο ένοχος θα αποκαλυφθεί μέσα από τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Δηλαδή, τα πράγματα θα φθάσουν σε τέτοιο σημείο που δεν θα υπάρχει επιστροφή.

“Σίγουρα θα υπάρξει άλλος ένας φόνος στα επόμενα επεισόδια”

Έρχεται και νέος φόνος στη συνέχεια;

Σίγουρα θα υπάρξει άλλος ένας φόνος στα επόμενα επεισόδια.

Στα γυρίσματα της σειράς και η αγάπη του κόσμου

Πόσο καιρό κάνετε γυρίσματα; Γίνονται όλα στη Κρήτη;

Από τα μέσα Ιουνίου έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Λόγω, όμως, του υψηλού κόστους δεν μπορούσε όλη η παραγωγή να μεταφερθεί στη Κρήτη. Πήγαμε μια εβδομάδα και θα ξαναπάμε απ’ ότι μαθαίνουμε. Τώρα τα γυρίσματα γίνονται λίγο έξω από την Αθήνα. Θα γίνουν γυρίσματα και στη περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο Πέτρος και ο Στεφανής πιάνονται στα χέρια

“Ο κόσμος στο δρόμο με ρωτά ποιος σκότωσε το Στεφανή”

Ο κόσμος στο δρόμο σας μιλάει για το σίριαλ;

Ναι, με πλησιάζουν στο δρόμο και πραγματικά χαίρομαι να τους ακούω και να μιλώ μαζί τους. Κάποιοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι είμαι αθώος και ότι δεν σκότωσα το Στεφανή εγώ. Ρωτούν να μάθουν φυσικά πως θα εξελιχθεί η σειρά και φυσικά θέλουν να μάθουν ποιος σκότωσε το Στεφανή.

Έχετε να μας διηγηθείτε κάποιο ευτράπελο που να συνέβη και να σας προξένησε εντύπωση;

Πριν λίγες μέρες ήμουνα με φίλους σε μια καφετέρια στη γειτονιά μου. Μια κυρία ήρθε κοντά μου και πολύ συγκινημένη μου είπε ότι με παρακολουθεί ανελλιπώς στη σειρά ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά της που μένουμε στην ίδια γειτονιά.

Παρά το νεαρό της ηλικίας σας έχετε διακριθεί, κερδίζοντας βραβείο για το ρόλο σας σε κινηματογραφική ταινία…

Αυτό έγινε στη πρώτη μου επαγγελματική δουλειά στη ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε  στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013. Μια τέτοια επιβράβευση μόνο χαρά μου δίνει.

Θεατρικά πού σας βρίσκουμε φέτος;

Από τις 15 Νοεμβρίου θα συμμετέχω στη παράσταση Killer Joe στο Θέατρο Εμπορικόν (από Τετάρτη έως Κυριακή) μαζί με το Γιάννη Στάνκογλου που είναι παράλληλα και ο σκηνοθέτης της παράστασης. Επίσης στο έργο παίζουν ακόμη οι συνάδελφοι Κωστής Σειραδάκης, Μαρκέλα Γιαννάτου και Ναταλία Σουίφτ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του έργου, αυτή μας μεταφέρει στο Τέξας των ΗΠΑ. Ο Κρις που είναι έμπορος ναρκωτικών ανακαλύπτει πως η μητέρα του έκλεψε το απόθεμα των ναρκωτικών που είχε αναλάβει να πουλήσει για λογαριασμό μιας συμμορίας και πρέπει να βρει ένα άμεσο τρόπο να σώσει τη ζωή του από τους προμηθευτές που τον κυνηγούν. Μέσα στην τρέλα του ζητάει τη βοήθεια του πληρωμένου δολοφόνου “Killer Joe”, προκειμένου να δολοφονήσει τη μητέρα του και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της. Ο Τζο του ζητάει εγγύηση κι επειδή εκείνος δεν έχει, παίρνει την ελκυστική του αδελφή ως ενέχυρο.

Ήταν ο Κώστας Νικούλι, ο αγαπημένος μας Πέτρος, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Πέτρος Βρουλάκης μας μιλά για όλα!

Ποιος είναι ο Κώστας Νικούλι, o ηθοποιός στη σειρά “Σασμός”

Ο Κώστας Νικούλι, ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής στη σειρά Σασμός, γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1994 (27 ετών). Είναι αλβανικής καταγωγής. Τελείωσε τη δραματική σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.

Έλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για την ταινία «Ξενία» από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

Τηλεοπτικά συμμετείχε στις σειρές «Ου φονεύσεις», «Σπίτι Είναι», «Έρωτας Μετά», «Η Φαμίλια» και «Άγριες μέλισσες» (Β’ κύκλος).

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
42,748ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,392ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,059ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ