Τηλεόραση

Σασμός – Κλαίρη: «Με πρόδωσες, με έκανες να νιώθω ηλίθια»

24/05/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Λίγο πριν χωρίσουν οριστικά, Μανόλης και Κλαίρη θα καυγαδίσουν πολύ άσχημα στην σειρά Σασμός. Πιο συγκεκριμένα η Κλαίρη του ρίχνει όλες τις ευθύνες για τις εξελίξεις που αφορούν τον Αμερικάνο αλλά και την δολοφονία του Στεφανή. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μανόλης την κορόιδεψε και την είπε ψέματα με αποτέλεσμα το ζευγάρι από σήμερα να τραβάει χωριστούς δρόμους.

Η Κλαίρη ξεσπά άσχημα στον Μανόλη

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα της Κλαίρης θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Σασμός. Η ίδια μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από την Άνω Ποριά και το σπίτι του Μανόλη, όπου περνούσαν μαζί τις τελευταίες μέρες εκεί καθώς η αλήθεια έλαμψε. Η ίδια όπως θα δούμε θα του πει όλα όσα πρέπει να του πει αιτιολογώντας του και την απόφαση της να χωρίσουν.

Ο Μανόλης την παρακαλεί και κάνει ότι μπορεί για να της αλλάξει γνώμη αλλά δυστυχώς αυτό είναι ακατόρθωτο. Η Κλαίρη τον εγκαταλείπει οριστικά γεμίζοντάς τον ενοχές και τύψεις. Ο Μανόλης μετά από όλα αυτά γίνεται ράκος και καταλαβαίνει τα λάθη του. Κλαίρη και Μανόλης χωρίζουν οριστικά απόψε στην σειρά Σασμός! Θα δώσει άραγε στο μέλλον η Κλαίρη μια δεύτερη ευκαιρία στον Μανόλη ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.