Τηλεόραση

Σασμός: Η Άσπα στήνει στον τοίχο Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη

27/01/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Άσπα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός, στήνει στην κυριολεξία στον τοίχο την Αργυρώ μαζί με την γιαγιά Ρηνιώ, λέγοντας πως δεν της δείχνουν πια εμπιστοσύνη. Αφορμή για όλα αυτά είναι πως έμαθε από τρίτους τον τσακωμό του Σταύρου και του Αστέρη!

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό;

Η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της, την ώρα που η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο.

Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας αποτελεί αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα ενώ η Κατερίνα μεσολαβεί για να τα ξαναβρούν. Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου που κάτι της κρύβει.

Τέλος, η Άσπα, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, λέει όσα νιώθει και την ενοχλούν στην Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.