Μια εκρηκτική συνάντηση ανάμεσα στον Ευθύμη Φαρμάκη και την Αιμιλία Ξενάκη, θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός. Οι δυο τους για πρώτη φορά θα μιλήσουν έξω από τα δόντια βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους!
Τι θα δούμε απόψε 13/2 στον Σασμό;
Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει.
Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει. Ο Πάνος ζητά από τον Μαθιό για λογαριασμό του Φαρμάκη τα δανεικά του Στεφανή και δημιουργείται μεγάλη ένταση. Τέλος, ο Ευθύμης ρωτά την Αιμιλία, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, για ποιο λόγο συναντήθηκε με τον Πάνο. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….
Δείτε επίσης:
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com