8.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Ψέματα: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς του ALPHA

Η νέα σειρά του ALPHA αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Μία ιστορία ανατριχιαστική κι επίκαιρη. Μοναδικοί ηθοποιοί και χαρακτήρες που θα διχάσουν, έρχονται για να πουν “Ψέματα” κι αλήθειες.

Η Μαρίνα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, τίποτα δε θα είναι το ίδιο.. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Αναλυτικά, οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ALPHA με τίτλο “Ψέματα”, η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 5 Μαΐου στις 22:40.

Έλενα Γιαννάτου (Αλεξάνδρα Αϊδίνη)

Έξυπνη, ειλικρινής και με ισχυρή θέληση, η Έλενα είναι αγαπητή στους μαθητές του Λυκείου όπου εργάζεται ως φιλόλογος. Έχει μόλις πάρει διαζύγιο από τον Αντώνη και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την καινούρια της ζωή. Όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να προβλέψει πως θα ανατρέψει τις ζωές τους και θα φέρει τον έναν απέναντι στον άλλον να δίνουν μία βίαιη μάχη για την αλήθεια.

Η Έλενα Γιαννάτου

Αντρέας Ηλιάδης (Χρήστος Λούλης)

Η εξαιρετικά γοητευτική εμφάνιση του Ανδρέα σε συνδυασμό με την ηρεμία του χαρακτήρα του είναι τα στοιχεία εκείνα που τον κάνουν να είναι δημοφιλής στους ασθενείς αλλά και τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ως καρδιοχειρουργός. Όταν βγαίνει ραντεβού με την Έλενα, καθηγήτρια του γιου του, Άρη, περνάει μαγευτικά, αλλά η Έλενα δεν έχει την ίδια άποψη. Όταν εκείνη δημοσιοποιεί τη δική της εκδοχή για τη βραδιά που περάσαν μαζί, καταφέρνει να γκρεμίσει τον κόσμο του. Η ζωή του Ανδρέα κρέμεται από μια κλωστή και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει για να αποδείξει την αθωότητά του και να την προστατεύσει.

Ο Χρήστος Λούλης στη σειρά Ψέματα

Αντώνης Μπέλλος (Γιώργος Χρανιώτης)

Ο Αντώνης είναι παθιασμένος και ιδιαίτερα παρορμητικός. Ο αυθορμητισμός του και η τάση του να προσπερνάει τους κανόνες δεν βοηθούν την ανέλιξή του στην αστυνομία όπου εργάζεται και έτσι έχει παραμείνει αρχιφύλακας, αν και είναι πολλά χρόνια στο σώμα. Παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει με την Έλενα, διατηρεί καλές σχέσεις μαζί της και, όταν μαθαίνει τις καταγγελίες της για τον Ανδρέα, αποφασίζει να ανακατευτεί στην υπόθεση, παρά το γεγονός ότι έχει λάβει σαφείς οδηγίες από τους ανωτέρους του για το αντίθετο. Στον αγώνα του να βοηθήσει την Έλενα το μόνο που θα καταφέρει είναι να αποκαλύψει τα δικά του ψέματα, τα οποία απειλούν να καταστρέψουν αυτούς που αγαπά περισσότερο.

Χρανιώτης - ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς Ψέματα

Ισμήνη Κακλαμάνη (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Ήρεμη, άριστη επαγγελματίας και παθιασμένη με τη δουλειά της. Η αστυνόμος Α’ Ισμήνη Κακλαμάνη δίνεται με πάθος σε κάθε υπόθεση που της ανατίθεται από την υπηρεσία της, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μένει ανεπηρέαστη από τις ιστορίες των θυμάτων. Έχει κουραστεί να βλέπει τους εγκληματίες που κυνηγάει να τη γλιτώνουν και αυτό πλέον έχει αρχίσει να επηρεάζει την απόδοσή της. Όταν αφήνει τα συναισθήματα της να μπουν στη μέση, φέρνει τον εαυτό της πολύ κοντά στους ίδιους τους εγκληματίες που παλεύει τόσο σκληρά να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου

Χρήστος Σαπουντζής (Ηλίας Αγγελόπουλος)

Ο αστυνόμος Β’ Ηλίας Αγγελόπουλος δεν μασάει τα λόγια του. Πολύ καλός επαγγελματίας, αλλά και σωστός οικογενειάρχης, ο Ηλίας καταφέρνει να κρατά χωριστά την επαγγελματική από την προσωπική του ζωή, στοιχείο που γνωρίζει ότι είναι απαραίτητο για την επιτυχή του πορεία ως αστυνομικός. Όπως όλοι οι άνθρωποι όμως έχει και αυτός τις αδυναμίες του, οι οποίες θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τις αξίες τις οποίες πορεύεται μια ζωή.

Ο Ηλίας Αγγελόπουλος στους ηθοποιούς και χαρακτήρες της σειράς Ψέματα

Κάτια Γιαννάτου (Βασιλική Τρουφάκου)

Δυναμική και αισιόδοξη, η Κάτια είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της, Έλενα. Ωστόσο, η επιμονή της να πείσει την Έλενα να βγει για φαγητό με τον Ανδρέα, με τον οποίο δουλεύουν στο ίδιο νοσοκομείο, πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα. Οι εξελίξεις απειλούν να χωρίσουν τις δύο αδερφές για πάντα, καθώς μπορεί να αποκαλύψουν ένα μεγάλο μυστικό της Κάτιας, το οποίο δεν τολμά να φανερώσει ούτε στους πιο κοντινούς της ανθρώπους, και ειδικά στον σύζυγό της Δήμο. Αν η αλήθεια βγει προς τα έξω, η Κάτια θα χάσει τα πάντα.

Η Βασιλική Τρουφάκου

Νόρα Χατζίδου (Ζέτα Δούκα )

Η αστυνόμος Α’ Νόρα Χατζίδου είναι αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της. Συνήθως όμως είναι αυτές οι ιδιότητες του χαρακτήρα της που την οδηγούν στην εξιχνίαση των υποθέσεων που αναλαμβάνει. Ωστόσο, έχει και αυτή τα ευάλωτα σημεία της. Το παρελθόν της κρύβει κάποιες οδυνηρές καταστάσεις που την έχουν οδηγήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Η Ζέτα Δούκα

Πέτρος Δημακέας (Ιωάννης Παπαζήσης)

Ο Πέτρος, είναι μια αινιγματική φιγούρα που έχει σχέση με το παρελθόν του Ανδρέα. Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που σπούδαζαν, αλλά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο τους. Η επανεμφάνισή του στη ζωή του Ανδρέα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην πορεία της Έλενας.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης - ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς ψέματα

Δήμος Σωτηρόπουλος (Θάνος Τοκάκης)

Ο Δήμος έχει σπουδάσει Νομική, αλλά ποτέ δε την άσκησε ως επάγγελμα. Προτίμησε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά κι αυτό το εγκατέλειψε προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα δύο του παιδιά, καθώς μεγάλωναν. Υπομονετικός, στοργικός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος της Κάτιας, ο Δήμος είναι η προσωποποίηση της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Δεν είναι, όμως, πάντα όλα όπως φαίνονται. Η περίεργη και απόμακρη συμπεριφορά της Κάτιας, οδηγεί τη σχέση τους σε απρόσμενα μονοπάτια και η ισορροπία του ζευγαριού αναταράσσεται, χωρίς επιστροφή.

Ο Δήμος Σωτηρόπουλος

Μάρκος Στεργίου (Κίμων Κουρής)

Ο Μάρκος γνωρίζει τυχαία την Έλενα, αλλά η πρώτη τους αυτή συνάντηση φαίνεται πως δεν θα έχει συνέχεια, καθώς η Έλενα είναι ακόμα ιδιαίτερα ευαίσθητη και επιφυλακτική, μετά τα όσα έχει καταγγείλει. Εκείνος, ωστόσο, είναι αρκετά επίμονος και, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα που ανταλλάσσουν μηνύματα, καταφέρνει να την πείσει να βρεθούν από κοντά. Δείχνει ιδιαίτερη κατανόηση για την κατάστασή της και είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλο αυτό που περνάει. Όμως, όταν αποκαλύπτεται το παρελθόν του, η Έλενα θα νιώσει ξανά προδομένη.

Ο Κίμων Κουρής

Άρης Ηλιάδης (Δημήτρης Αριανούτσος)

Στους ηθοποιούς και χαρακτήρες της σειράς Ψέματα, θα δούμε και τον γιο του Ανδρέα, τον Άρη. Ο Άρης είναι χαρισματικός, ελαφρώς απερίσκεπτος, αλλά γλυκό και τρυφερό παιδί. Έχει σχέση με τη συμμαθήτριά του την Ηλιάνα. Τα γεγονότα που ακολουθούν με τον πατέρα του και την Έλενα, η οποία είναι καθηγήτριά του, θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή του.

Ο Άρης Ηλιάδης ηθοποιοί και χαρακτήρες ψέματα

Μοναδικοί ηθοποιοί και χαρακτήρες που κόβουν την ανάσα, έρχονται στη νέα σειρά του ALPHA, Ψέματα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
58,209ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,714ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,671ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ