Τηλεόραση

Παράδεισος – ALPHA: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα

03/07/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο Αργύρης Πανταζάρας, καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ALPHA, με προσωρινό τίτλο “Παράδεισος”.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα, αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε δει ως σήμερα. Ο Ντίνος είναι ένας νεαρός, φιλόδοξος και εκρηκτικός χαρακτήρας. Είναι ένας άνθρωπος που έφερε τη μόδα στην Αθήνα και εργάζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Θα βρίσκεται πλάι στον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος επίσης θα έχει έναν ρόλο μοναδικό. Οι αγαπημένοι μας Γεράσιμος και Καραπάνος συναντιούνται ξανά μετά τον Σασμό, με κοινές σκηνές!

Όπως δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας, στη σειρά Παράδεισος θα βρίσκεται δίπλα στον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και μαζί θα έχουν μία έντονη σχέση γεμάτη καυγάδες! Αξίζει να σημειωθεί πως στο καστ θα δούμε τους: Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστο Πλαΐνη, ο Βαγγέλη Αλεξανδρή, Τάσο Νούσια, Ευαγγελία Συριοπούλου και άλλους.

Η σειρά βασίζεται στο ιταλικό «II paradiso delle signore» και μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και των εργαζομένων του. Τη διασκευή σεναρίου έχει αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα (σ.σ Το Σόι Σου, Σπίτι είναι), ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!