Τηλεόραση

OPEN: Ψάχνουν άντρα για το πάνελ του πρωινού

09/07/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζει στο OPEN με το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Έτσι, από τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια θα μας καλωσορίζει στην εκπομπή της στο OPEN με μία ακόμα σημαντική προσθήκη, αφού το κανάλι αναζητά έναν άντρα στο πάνελ.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές από τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Οι αλλαγές αφορούν ως επί το πλείστον τη δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής, ενώ αναμένεται να γίνει περισσότερο σατιρική.

Ωστόσο, μπορεί στο OPEN να αναζητείται ένα ακόμη άτομο που θα συμπληρώσει το πάνελ της πρωινής εκπομπής, αλλά φαίνεται πως δε θα υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέττυ Μαγγίρα πέρασε με άριστα τις “εξετάσεις” ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, κάτι το οποίο δεν είχε ξανακάνει. Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε τους ιθύνοντες του σταθμού με την άνεση και το ταμπεραμέντο της.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.