16.2 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Όλα όσα είδαμε στην τηλεόραση την εβδομάδα που πέρασε

Με το τηλεκοντρόλ στον χέρι κύλησε και αυτή η εβδομάδα για πολλούς από εμάς και η μικρή μας οθόνη, μας αποζημίωσε προσφέροντας μας αρκετές ξεχωριστές στιγμές. Στα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα υπήρχε μια έντονη κινητικότητα με πολυσυζητημένους καλεσμένους, λαμπερά guests αλλά και νέες εισόδους. Ποια είναι τα νέα της εβδομάδας και τί ξεχώρισε στην τηλεόραση;

Η αποχώρηση του Βαλάντη

Το Survivor έχει ήδη δείξει τη δυναμική του και με τον 5ο του κύκλο, αφού είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που πρωταγωνιστεί στην prime time από την πρώτη μέρα προβολής του.

Οι συμμετέχοντες και οι αντιδράσεις που προκαλούν είναι μια από τις αιτίες για την καλή πορεία του προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης. Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου ήταν χωρίς αμφιβολία ο Βαλάντης ο οποίος από την αρχή έδειξε πως πήγε για να ξεχωρίσει. Η πορεία του βέβαια στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν σύντομη, μιας και αυτή την εβδομάδα οι συμπαίκτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Παρόλα αυτά πρόλαβε να γράψει ιστορία για τους δικούς του λόγους: πρώτον ως ο μόνος παίκτης στην ιστορία του Survivor, η αποχώρηση του οποίου πανηγυρίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του και δεύτερον ως ο μόνος παίκτης ο οποίος δεν πήγε στην αποχώρηση του. Αναμένουμε την πρώτη του συνέντευξη μετά στην επιστροφή του στην Ελλάδα για να μας εξηγήσει την συμπεριφορά του αλλά και κυρίως την αδιανόητη ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, η οποία ουσιαστικά ήταν και κ αυτή που τον «πέταξε» εκτός παιχνιδιού.

Η είσοδος νέων παικτών

Το «φύγε εσύ έλα εσύ», μόλις ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί πολλοί να πίστεψαν πως η αποχώρηση του Βαλάντη θα κάνει πιο βαρετό το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η παραγωγή είχε καλά ανταναλκαστικά και έριξε ήδη στη μάχη 3 νέους παίκτες με στόχο κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Άρης Σοϊλεδης ήταν αυτός που έκανε την πιο ηχηρή είσοδο, με καλή επίδοση και πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Στα νέα της εβδομάδας στην τηλεόραση είναι και οι δυο κριτές του GNTM, που κλήθηκαν από την παραγωγή του Dancing with the stars να δώσουν το παρόν με δυο ακόμα guest, κάτι που συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα στο χορευτικό σόου του Star.

Οι επιδόσεις τους κρίθηκαν συμπαθητικές με τον Άγγελο Μπράτη να τα δίνει όλα με ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο το ντουέτο Καγιά – Παπαβλασσοπουλου, αφού η έμπειρη οικοδέσποινα χόρεψε λεκτικά με την καλεσμένη της. Η ατάκα «ήρθες να μου πάρεις και εδώ τη θέση» σχολιάστηκε δεόντως αφού η αντικατάσταση της μιας από την άλλη στο GNTM ήταν για πολύ καιρό πρώτο θέμα συζήτησης σε εκπομπές.

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της και οι δυο του μίλησαν για τη συνέντευξη που του παραχώρησε η 24 Γεωργία. Αναμενόμενο ήταν η κουβέντα τους να συζητηθεί πολύ, αλλά και να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Δήμητρα Καλφούντζου
Δήμητρα Καλφούντζου
Είμαι η Δήμητρα Καλφούντζου και δουλεύω ως δημοσιογράφος εδώ και αρκετά χρόνια. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τώρα πια... τρόπος ζωής! Τα περισσότερα χρόνια, ασχολήθηκα με την τηλεόραση όπου αισίως, επαγγελματικά, έχω μπει στην... εφηβεία και οδεύω προς την ενηλικίωση. Φέτος συνεργάζομαι με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ενώ για πολλά χρόνια εργάστηκα στο Star Channel, σε εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων. Παράλληλα, εδώ και χρόνια γράφω σε εφημερίδες περιοδικά και sites ενώ έζησα για ένα διάστημα και τη μαγεία του ραδιοφώνου. Αγαπώ το γράψιμο, το διάβασμα και φυσικά την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στο πλαίσιο της δουλειάς, μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκω τα τελευταία χρόνια και στα social media, τα οποία παρακολουθώ ανελλιπώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
59,813ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,938ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,696ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ