Οικογενειακές Ιστορίες: Επεισόδιο - Τα δεσμά της οικογένειας

Οικογενειακές Ιστορίες: Επεισόδιο – Τα δεσμά της οικογένειας

Νέο επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες με τίτλο Τα δεσμά της οικογένειας θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στον ALPHA. Καθημερινά στις 16:40 με νέο επεισόδιο.

Οικογενειακές Ιστορίες: Επεισόδιο – Τα δεσμά της οικογένειας – Παρασκευή 16/10

Η 20χρονη Έλενα είναι μια εργατική κοπέλα από φτωχή οικογένεια. Το αγόρι της ο Σταύρος, αντίθετα, έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με μεγάλη οικονομική άνεση. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η μόνη σκιά στη σχέση τους είναι η περίεργη εξάρτηση που έχει ο Σταύρος από την μεγάλη του αδελφή, Ιφιγένεια. Όταν η Ιφιγένεια αποφασίσει ότι η Έλενα είναι πολύ «λίγη» για τον αδερφό της, η Έλενα θα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη θέση.

Οικογενειακές Ιστορίες: Επεισόδιο - Τα δεσμά της οικογένειας

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι Οικογενειακές Ιστορίες στον ALPHA πραγματεύονται σε κάθε επεισόδιο τους κοινωνικά θέματα. Προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής. Κάθε νέο επεισόδιο στον ALPHA φέρνει τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

Οι Οικογενειακές Ιστορίες στον ALPHA εστιάζουν σε κοινωνικά πρόβλημα. Αυτά είναι οι τσακωμοί, οι χωρισμοί και οι έρωτες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και τα μέλη της ξεχωριστά. Σε κάθε νέο επεισόδιο αναλύεται και μια διαφορετική ιστορία μιας οικογένειας, η οποία αναζητά τη λύση.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες. Καθημερινά στις 16:40.

Διαβάστε περισσότερα για το χθεσινό επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες, με τίτλο Χωρίς Οικογένεια

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!