Μιχάλης Κεφαλογιάννης εκπομπή Οδηγός καλής ζωής

Οδηγός καλής ζωής: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 7 και 8/11

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής» που προβάλλεται στον ALPHA, θα ασχοληθεί με θέματα που μας αφορούν. Καλεσμένοι του είναι η Shaya και ο ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης εκπομπή Οδηγός καλής ζωής

Σάββατο 07 και Κυριακή 08 Νοεμβρίου στις 09:00

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής

θα ασχοληθεί με νέα θέματα που μας αφορούν

Σάββατο 07 Νοεμβρίου

Μία στις δύο γυναίκες θα εμφανίσουν ινομυώματα και μάλιστα αρκετές από αυτές χωρίς να το γνωρίζουν. Επίσης, οι μισές γυναίκες θα εμφανίσουν κύστεις στην ωοθήκη τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ενώ οι πολύποδες στην περιοχή αποτελούν την πρώτη αιτία για χειρουργείο μικρής έκτασης στις γυναίκες.

Με αυτά τα συχνά γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να έχουν επιπτώσεις τη γονιμότητα της γυναίκας ασχολείται ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής», το Σάββατο 07 Νοεμβρίου, στις 09:00.  Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξενεί την τραγουδίστρια  Shaya, η οποία περιγράφει πως ανακάλυψε τα… εννιά ινομυώματα που είχε αλλά και πως τα αντιμετώπισε.

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με τα θέματα προσωπικής υγιεινής. Αλλά και πώς μπορεί να τους βοηθήσει το περιβάλλον τους. Μιλάμε για την διατροφική αξία της μαρμελάδας σε όποια μορφή κι αν είναι αυτή. Και απαντάμε στο ερώτημά σας για τη θυλακίτιδα που εμφανίζουν οι άνδρες από το ξύρισμα.

Η γλυκιά και η αλμυρή γεύση είναι δυο γεύσεις με τις οποίες έχουμε μεγαλώσει. Αρκετοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που όσο κι αν το θέλουν δεν μπορούν να αντισταθούν στην κατανάλωση του γλυκού ή του αλμυρού.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής έχει καλεσμένη την κλινική διαιτολόγο Ειρήνη Μπαμπαρούτση

Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 09:00, βάζει στο μικροσκόπιο τη ζάχαρη και το αλάτι. Με τη βοήθεια της κλινικής διαιτολόγου Ειρήνης Μπαμπαρούτση προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους ή ακόμη και να τα βγάλουμε εντελώς από τη διατροφή μας. Στο στούντιο βρίσκεται και ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, που δίνει τα δικά του μυστικά για ένα μαγείρεμα απαλλαγμένο από πολύ αλάτι ή πολλή ζάχαρη ενώ μιλάει και για την προσωπική του προτίμηση στο αλμυρό.

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε γιατί η φωνή μας έχει βραχνιάσει,  βλέπουμε ποια γιατροσόφια της γιαγιάς και του παππού παραδέχεται η επιστήμη και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο  για τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που γίνονται σε διάφορα μουσεία και ιδρύματα.

«Οδηγός καλής ζωής».

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

Διαβάστε επίσης,την κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την εκπομπή Οδηγός καλής ζωής και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!