Οδηγός καλής ζωής ALPHA νέα θέματα

Οδηγός καλής ζωής: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 31/10 και 1/11

Η εκπομπή Οδηγός καλής ζωής στον ALPHA έρχεται με νέα θέματα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 09:00. Καλεσμένες του Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η Χριστίνα Λαμπίρη και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης Οδηγός καλής ζωής ALPHA

Ένας στους δέκα έχει πάθει κρίση πανικού. Και είναι μια εμπειρία που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει. Η κρίση πανικού διαρκεί από 5 έως 20 λεπτά. Καταστρέφει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής, ωστόσο δεν αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία.

Οδηγός καλής ζωής στον ALPHA με νέα θέματα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 09:00, ασχολείται με τις κρίσεις πανικού. Την κορυφή των φαινομένων άγχους όπως λένε χαρακτηριστικά οι ειδικοί. Και προτείνει λύσεις για την αποτελεσματική διαχείρισή τους. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη. Η οποία για χρόνια ζούσε με κρίσεις πανικού μέχρι τη στιγμή που ένα τυχαίο περιστατικό την έκανε να βρει τη λύση στο πρόβλημα.

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την ανεργία στους άνδρες, τα σκεύη μαγειρικής και το κατά πόσο υγιεινό είναι το μαγείρεμα που προσφέρουν και την αντιμετώπιση των πανάδων και των κηλίδων στο δέρμα.

Η εικόνα του σώματος και ό,τι βλέπουμε στον καθρέπτη μπορεί να καθορίσει σε τέτοιο σημείο της ζωή μας ώστε να την καταστρέψει. Το 41% των Ελλήνων δηλώνει ότι θα επιθυμούσε πιο ελκυστικό σώμα. Και παραπάνω από τους μισούς νέους με φυσιολογικό βάρος σκέφτονται την εμφάνισή τους όλη την ώρα.

Οδηγός καλής ζωής στον ALPHA με νέα θέματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 09:00, ειδικοί επιστήμονες εξηγούν γιατί η ανάγκη για την τέλεια εικόνα μας καταδυναστεύει. Ενώ δίνουν πρακτικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να αγαπήσουμε το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέπτη μας. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Εβελίνα Νικόλιζα. Η οποία μιλάει για την μάχη που έχει δώσει με την εικόνα του σώματός της και όλα όσα έχει στερηθεί εξαιτίας αυτής. Αλλά και το πώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί με την εικόνα της.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται ακόμη τρία θέματα:
Στην ενότητα «Σύμπτωμα» μαθαίνουμε γιατί έχουμε δέκατα. Στην ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» βλέπουμε 5 εύκολες διατάσεις που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μετά από μία δύσκολη και κουραστική μέρα. Και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» «μπαίνουμε στα παπούτσια» των ανθρώπων με φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου και ζούμε για μία μέρα όπως αυτοί.

 

Οδηγός καλής ζωής στον ALPHA με νέα θέματα κάθε Σαββατοκύριακο

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

Διαβάστε επίσης τα θέματα της εκπομπής Οδηγός καλής ζωής του προηγούμενου Σαββατοκύριακου 24 και 25/10.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


About Youfly.com Team

Youfly.com Team
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!
Copy link