31.1 C
Athens
Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

MasterChef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος προβλέπει τον νικητή – Τι ετοιμάζει και με ποιον;

Ένας από τους πιο δυνατούς μάγειρες στο φετινό Masterchef, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, μιλά στο youfly.com και αποκαλύπτει γιατί δεν βλέπει MasterChef, κατονομάζει τον παίκτη που δημιουργεί διαρκώς εντάσεις και εξηγεί γιατί στενοχωρήθηκε από τα σχόλια του κόσμου στα social media. Επίσης, αναφέρεται στην πρόσφατη δεύτερη ευκαιρία, λέει πώς τον αποκαλούν πλέον στις κουζίνες και ξεχωρίζει παίκτες ενόψει τελικού.

Για την εμπειρία του στο Masterchef και όλα όσα έζησε μέσα στο διαγωνισμό μας μιλά ο  “μικρός” όπως τον έλεγαν οι φίλοι του στο παιχνίδι. Ακόμη για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος λέει με ποιον από τους συμπαίκτες του ετοιμάζει πρότζεκτ, πώς τον βοήθησε επαγγελματικά το MasterChef αλλά και τι τον συμβούλευσαν οι τρεις κριτές.

Masterchef Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος του MasterChef μιλά για όλα

Πρόσφατα δηλώσατε ότι τελικά δεν θέλατε να μπείτε ξανά στο σπίτι. Γιατί τότε δεχθήκατε το challenge;

Δεν ήθελα να μπω στο σπίτι. Ο μόνος λόγος που γύρισα ήταν για να ξαναδώ τα παιδιά, τους κόκκινους…

Όντως δεν δώσατε δηλαδή το 100% στη μαγειρική μονομαχία με το Στέφανο;

Στη μονομαχία μου με τον Στέφανο τον άφησα ξεκάθαρα να περάσει, απλά αυτός δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γρηγόρης: “Με πείραξαν τα σχόλια του κόσμου”

Πώς αντιδράσατε όταν διαβάσατε τα σχόλια του κόσμου στα social media σχετικά με το γεγονός ότι δεν γνωρίζατε στοιχεία γύρω από την πολίτικη κουζίνα; Δυσαρεστηθήκατε;

Τα σχόλια του κόσμου για την πολίτικη κουζίνα με πείραξαν αρκετά, μπορώ να πω, απλά ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις κουζίνες και δεν μπορούμε να ξέρουμε όλα τα φαγητά. Είμαι μικρός και πιστεύω ότι έχω πολύ χρόνο και καιρό μπροστά μου για να μάθω την πολίτικη κουζίνα και να μαγειρέψω όσα περισσότερα πιάτα μπορώ στην καριέρα μου.

MasterChef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος προβλέπει τον νικητή - Τι ετοιμάζει και με ποιον; Τώρα που έχετε βγει από το διαγωνισμό, παρακολουθείτε τα επεισόδια; Τι σας κάνει πιο πολύ εντύπωση;

Τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι-διαγωνισμό δεν παρακολουθώ πολύ τα επεισόδια, γιατί δεν προλαβαίνω, λόγω δουλειάς. Αλλά βγαίνω με όλα τα παιδιά και έχω επικοινωνία με όλα τα παιδιά που αποχωρούν και με τους πιο πολλούς κάνουμε παρέα. Περιμένω και τους δικούς μου τους πέντε κόκκινους να βγουν έξω και να είμαστε όλοι μαζί.

Ο Μπόμπαινας και τα άλλα παιδιά

Οι παίκτες που εσείς γνωρίσατε είναι ίδιοι με αυτούς που εμφανίζονται στο γυαλί; Υπάρχουν μάγειρες που άλλο δείχνουν στις κάμερες και άλλο όταν αυτές κλείνουν; Μπορείτε να μας τους κατονομάσετε;

Τα παιδιά πραγματικά είναι όπως φαίνονται στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ καλά παιδιά, όλοι. Αν βάζω μια εξαίρεση ήτανε ο Μπόμπαινας, ο οποίος έχει τα δικά του θέματα.

Με το Μπόμπαινα πιστεύετε ότι η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή; Υπήρξε υπερβολικός απέναντι στους συμπαίκτες του;

Ο Μπόμπαινας γενικά είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Το πρόβλημα με αυτόν είναι ότι δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στα παιδιά κι αυτό τον άφησε μακριά από όλους μας και δυσαρέστησε κι αυτόν και εμάς. Γενικά ο Μπόμπαινας θέλει να τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο.

Πώς κρίνετε την πρόσφατη κίνηση του Γιάννου να «σώσει» μαγειρικά την Ελισάβετ; Θεωρείτε ότι το έκανε στο πλαίσιο στρατηγικής;

Για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια με το Μάριο μιλά ο ΓρηγόρηςΔεν ξέρω για το γεγονός ότι ο Γιάννος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει την Ελισάβετ. Τώρα από κει και πέρα επειδή ξέρω τον Γιάννο δε νομίζω ότι ήτανε θέμα στρατηγικής, ήτανε θέμα φιλίας ξεκάθαρα.

Ποιους παίκτες ξεχωρίζει-Ποιον βλέπει νικητή

Αλήθεια γιατί σας αποκαλούν «ο μικρός»;

Πρώτη φορά με αποκάλεσε ο Χριστόφορος από τα bootcamp. Μετά μου έμεινε το παρατσούκλι και έτσι με φώναζαν τα παιδιά μέχρι και οι κριτές. Και πλέον μπορώ να πω ότι αυτό το παρατσούκλι το’χω υιοθετήσει και όπου κι αν πάω με φωνάζουν μικρό.

Μαγειρικά ποιους παίκτες ξεχωρίζετε και γιατί;

Μαγειρικά ξεχωρίζω τον Γιάννο, τον Ιταλό, τον Μάριο, τον Παναγιώτη, τον Νικήτα και τον Βασίλη τον Μπόλλο, γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ καλοί μάγειρες όλα τα παιδιά. Είχαμε πολύ καλές μάχες, κάναμε πολύ καλά πιάτα και ερχόμασταν πολλές φορές σε σημείο που λέγαμε πως το σκεφτήκαμε αυτό και πως το καταφέραμε και το βγάλαμε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί τελικά να είναι ο μεγάλος νικητής;

Ο μεγάλος νικητής θα ήθελα να είναι ο Μάριος. Τώρα από κει και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ο Γιάννος και ο Νικήτας, ο Ιταλός δεν ξέρω, είναι μεγάλη μάχη τώρα το ποιος θα το πάρει.

Οι κριτές και η νέα επαγγελματική ευκαιρία

Οι κριτές τι σας συμβούλευσαν;

Οι κριτές είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Γενικά με ενέπνευσαν σε πάρα πολλά πράγματα και πιάτα που έκανα στο διαγωνισμό και αυτό που κρατάω από αυτούς σαν συμβουλή είναι κάθε φορά να μαγειρεύω με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια.

Masterchef Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Επαγγελματικά θεωρείτε ότι σας βοήθησε το MasterChef;

Επαγγελματικά με βοήθησε πάρα πολύ ο διαγωνισμός και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Δουλεύω με μία πάρα πολύ καλή σεφ την Ελένη Σαράντη αυτή τη στιγμή και τώρα ετοιμάζω κάποια πράγματα στα οποία θα είναι μέσα και ο Μάριος και περιμένω πως και πως να βγει για να ξεκινήσουμε όλα τα project μαζί.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας μετά από δέκα χρόνια;

Σε 10 χρόνια από τώρα μάλλον και σε λιγότερο θέλω να υλοποιήσω το όνειρό μου να γίνω σεφ και να κάνω το δικό μου κομμάτι να κάνω τέκνο πιάτα και να έχω το δικό μου κόσμο που θα δοκιμάσει και θα νιώθω ωραία με το αποτέλεσμα. Ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για να κάνω ταξίδια, να πάρω ιδέες, να δουλέψω ακόμα με περισσότερους σεφ και να γίνω κάποια στιγμή αυτό που ήθελα πάντα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Η Φωφώ Μπόνιου
Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
54,482ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,400ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ