31.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

MasterChef 5: Η Μαρίνα Ντεμολλάι στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star για να αποδείξει ότι ακόμα και μία νέα μητέρα δύο παιδιών μπορεί να κυνηγήσει το όνειρό της και να κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας Masterchef. Ο στόχος επετεύχθη για εκείνη παρά το γεγονός ότι τελικά κατέκτησε στην τρίτη θέση στο διαγωνισμό. Τι γνωρίζουμε τελικά για τη Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο ποικίλων σχολίων στα social media; Ποιο λάθος «χρεώνει» στον εαυτό της και τι σχέση έχει με την Άνγκελα Μέρκελ; Η Μαρίνα Ντεμολλάι του MasterChef 5 απαντά σε όλα, έξω από τα δόντια, στην αποκλειστική της συνέντευξη στο youfly.com!

Υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Masterchef. Γιατί; «Παραήμουν ωμή και δεν έκρυψα συμπάθειες και αντιπάθειες στο MasterChef 5», θα αποκαλύψει στη συνέντευξη της στο youfly η Μαρίνα Ντεμολλάι. Με ποιους τελικά από τους συμπαίκτες της διατηρεί πλέον επαφές; Πότε και πού αντάμωσαν όλοι οι παίκτες μετά το παιχνίδι; Ακόμη, με τι σκοπεύει ν’ ασχοληθεί άμεσα η Μαρίνα επαγγελματικά εκτός μαγειρικής;

Η Ζωή μετά το MasterChef

Και μετά το Masterchef τι κάνει η Μαρίνα;

Η Μαρίνα προσπαθεί να χορτάσει τα παιδιά της. Παράλληλα προσπαθούμε ν’ ανοίξουμε ένα μαγαζί, σε συνέχεια του e-shop που διατηρούμε εδώ και λίγους μήνες. Συζητάω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες είναι αρκετές και θέλω να καταφέρω να τα συνδυάσω και τα δύο.

Το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζεται να κάνει, εκτός κουζίνας

Το μαγαζί έχει σχέση με το φαγητό να φανταστώ;

Όχι. Εμείς είχαμε ένα διαδικτυακό κατάστημα με δικά μου κοσμήματα και τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα φυσικό μαγαζί. Θα προσθέσουμε αξεσουάρ, τσάντες και θα έχουμε και υποδήματα σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία. Λέγεται the monkeysgang.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει το νέο της επαγγελματικό βήμαΚαι η μαγειρική έρχεται πλέον σε δεύτερη μοίρα;

Η μαγειρική είναι η πρώτη μου επιλογή. Απλώς θέλω να βρω ένα ωράριο, στο οποίο θα μου επιτρέπει να είμαι αρκετές ώρες με τα παιδιά μου. Προσπαθώ να βρω κάτι συνδυαστικά. Το καλό είναι ότι οι εργοδότες το αντιλαμβάνονται. Και οι συζητήσεις γίνονται σε λογικό πλαίσιο για να έρθει τελικά η χρυσή τομή.

Τι γεύση σας άφησε η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star;

Η αλήθεια είναι ότι ο διαγωνισμός είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του. Ουσιαστικά εγώ πήγα για να αποκτήσω καινούριες εμπειρίες, να κυνηγήσω το μαγειρικό μου όνειρο μου και ν’ αποδείξω σε πολλές γυναίκες ότι μπορούμε να συνδυάσουμε το επάγγελμα και τη μητρότητα. Άλλωστε ευτυχισμένη μαμά σημαίνει και ευτυχισμένη οικογένεια. Θα έλεγα ότι το Masterchef μου άφησε πολύ ωραία γεύση γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω νέα πράγματα, νέα προϊόντα και να γνωρίσω εξαιρετικούς σεφ.

Η πιο δύσκολη στιγμή….

Όταν λέτε ότι είχε και τα αρνητικά του πού αναφέρεστε;

Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα τύψεις και ενοχές που ήμουν μακριά από τα παιδιά μου.

MasterChef 5: Η Μαρίνα Ντεμολλάι στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξηΠοια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι;

Μία δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στο τέλος, όταν μείναμε οκτώ άτομα και είχαν περάσει τόσοι μήνες. Το πιο δύσκολο όμως ήταν όταν βγήκα και δεν με αναγνώριζε η κόρη μου. Είχα αγχωθεί πολύ τότε. Τελικά το βρήκαμε. Ο γιος μου τσίμπαγε τα μάγουλα μου και έλεγε ότι δεν το πιστεύω ότι γύρισες στο σπίτι.

Μετανιώνετε για τη συμμετοχή σας;

Δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση γιατί επαγγελματικά μου άνοιξαν πολλές πόρτες. Το Masterchef είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους μάγειρες, αρκεί να το κυνηγήσουν.

Ποιος συμπαίκτης σας εξέπληξε ευχάριστα και ποιος δυσάρεστα;

Ευχάριστα με εξέπληξε ο Παύλος, ο οποίος μπήκε στο διαγωνισμό δηλώνοντας ερασιτέχνης. Είχε μεγάλη εξέλιξη. Ήταν από τους ανθρώπους που έδειξε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον. Και αυτό το μήνυμα πέρασε στον κόσμο.

Και δυσάρεστα;

Δεν μπορώ κάποιον να σκεφτώ αρνητικά. Πέρα από το Διονύση που δεν είχαμε τόσο καλές σχέσεις, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του Ιωάννη. Στο σπίτι είχαμε καλές επαφές αλλά βγαίνοντας διαπίστωσα ότι έλεγε κάποια πράγματα για μένα που ήταν πολύ ενοχλητικά. Τα βάλαμε κάτω τα συζητήσαμε και είμαστε καλά τώρα.

Μαρίνα: “Έπρεπε να πω πράγματα με διαφορετικό τρόπο”

Αναγνωρίζετε τυχόν λάθη από πλευρά σας εκ των υστέρων;

Κάποια πράγματα που είπα έπρεπε να τα πω με διαφορετικό τρόπο, γιατί παρεξηγήθηκαν. Παρ’ όλα αυτά, τα λάθη γίνονται για να τα διορθώνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Οπότε νομίζω ότι και απ’ αυτό πήρα μαθήματα ζωής, έτσι ώστε να μπορέσω στο μέλλον να διαχειριστώ καταστάσεις με διαφορετική συμπεριφορά.

Νέες προτάσεις εντός και εκτός κουζίνας μελετά η ΜαρίναΕίχατε στρατηγική;

Δεν έκρυψα ότι μπήκα στο διαγωνισμό στρατηγικά. Το κακό ήταν ότι παραήμουν ωμή και δεν έκρυψα συμπάθειες και αντιπάθειες. Όποια στρατηγική είχα την είχα πει και δεν την έκρυψα ποτέ. Δεν νομίζω ότι μου χρέωσαν στρατηγική. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι όλα τα έλεγα στα ίσα.

Οι συμπαίκτες σας είχαν στρατηγική;

Πολλοί μπήκαν στρατηγικά. Ο καθένας έχει τις δικές του φιλοδοξίες. Το να εξηγείς στον άλλο τη στρατηγική σου δεν είναι κακό. Όποιοι προσπάθησαν να την κρύψουν όλοι το καταλάβαμε.

Ο Διονύσης, η σχέση της με τη Μαρία και το τραπέζι της Μαργαρίτας

Υπήρξε κάτι που σας ενοχλούσε;

Ένας λόγος που ήθελα να φύγω ήταν η συμπεριφορά του Διονύση. Με είχε πραγματικά κουράσει ψυχολογικά. Ήταν ο τρόπος του για μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση ακόμη στο παιχνίδι. Δεν του δίνω άδικο. Ο καθένας μπαίνει με τις δικιές φιλοδοξίες. Οι δικοί μου  έλεγαν δεν αξίζει να τα παρατήσω. Τη δεύτερη φορά που μπήκα στο παιχνίδι δεν του απαντούσα καν σε όλα όσα μου έλεγε.

Μετανιώσατε για την ατάκα «δάγκωσε τη λαμαρίνα» και το γεγονός ότι αναφερθήκατε με αυτό τον τρόπο στο Διονύση;

Δεν μετανιώνω που το είπα γιατί ήταν η αλήθεια, η πραγματικότητα, είχε συμβεί. Εγώ  όταν ήμουν στο παιχνίδι σκεφτόμουν τι θα δει και τι θα έλεγε η οικογένειά μου. Σκέφτηκα έναν τρόπο πιο χαβαλέ να το πω για να το δει ο άνδρας μου και να καταλάβει ότι από πλευράς μου δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αφήσω να γίνει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι έξω το παρεξήγησαν.

Σε ποιους αναφέρεστε;

Στις κουζίνες όποτε με βλέπουνε με λένε λαμαρίνα. Δεν με πειράζει καθόλου. Κι εγώ στη ζωή μου έχω χιούμορ. Και ο άνδρας μου με λέει το φιδάκι του, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για μένα.

Με το Διονύση μιλήσατε μετά το παιχνίδι;

Όχι. Ούτε στον τελικό μιλήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι έτυχε να βρεθούμε στο τραπέζι που μας έκανε η Μαργαρίτα με αφορμή τη νίκη της αλλά δεν συζητήσαμε για το Masterchef.

Στο τραπέζι ήταν όλοι παρόντες;

Όχι γιατί κάποιοι δουλεύουν, άλλοι έχουν φύγει για σεζόν. Έξι άτομα έλειπαν.

Με τη Μαρία τα… βρήκατε στη συνάντηση αυτή; Υπήρξε μία κόντρα μεταξύ σας;

Στο τραπέζι της Μαργαρίτας τα βρήκαμε και τα συζητήσαμε. Το να πω μια συγνώμη για μένα δεν είναι κάτι για να το πω. Εγώ το λέω και το εννοώ. Η Μαρία ήθελε να της πω συγγνώμη προσωπικά και της το είπα στο τραπέζι. Δεν μ’ αρέσει ν’ αφήνω ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μαρίνα Ντεμολλάι – συνέντευξη: «Μετά το MasterChef 5, μου έγραφαν μηνύματα τύπου να πεθάνεις»

Με ποιος πρώην συμπαίκτες διατηρείτε επαφές;

Πολύ καλή επαφή έχω με τον Τζαμαλή, με τον Παύλο και με τον Αλέξανδρο. Με τη Μαργαρίτα κρατάμε μια επαφή, επίσης είδα και τη Μαρία Λαζαρίδου όπως και τον Κωνσταντίνο Χασιώτη.

Η Μαρίνα σχολιάζει τα μηνύματα που δέχθηκε στα social mediaΑν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι ποιους θα βάζατε στην τελική τετράδα;

Θα ήταν η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι, εγώ και ο Αλέξανδρος.

Και ιδανικά να κερδίσετε εσείς…

Στον τελικό θα ήθελα να είμαι εγώ και η Μαργαρίτα.

Απογοητευτήκατε όταν δεν προκριθήκατε στον τελικό;

Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στον τελικό αλλά και με την τρίτη θέση είμαι ικανοποιημένη, γιατί ξέρω ότι προσπάθησα, έδωσα όλο μου τον εαυτό και εκεί που έφθασα, έφθασα με την αξία μου. Δεν περίμενα καν να φθάσω στην τρίτη θέση.

Σας σόκαραν τα μηνύματα-σχόλια στα social media;

Αρνητικά σχόλια υπήρξαν και αρκετά. Και ακραία και τύπου να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο, είσαι οχιά, έχεις κάνει πλαστικές. Η αλήθεια είναι δεν έχω κάνω πλαστική! Τώρα σε ότι αφορά την καταγωγή μου δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον γιατί καταλαβαίνω τη στάση των ανθρώπων μετά από μια δύσκολη περίοδο που περάσαμε με την καραντίνα. Ο εγκλεισμός έχει λειτουργήσει πολύ αρνητικά για την ψυχολογία των ανθρώπων. Δεν τους κατηγορώ. Κι εγώ από την πλευρά μου τα έλεγα, λίγο χύμα, λίγο ωμά. Τα αφήνω έξω όμως τα σχόλια. Δεν μπαίνω στη διαδικασία ν’ απαντήσω γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτός που είναι πίσω από ένα μήνυμα. Φυσικά υπάρχουν και θετικά συνήθως από μητέρες που έχουν παιδάκια. Και η αλήθεια είναι ότι συγκινούμαι διαβάζοντάς τα.

Η τηλεόραση και η πρόταση του Ιωαννίδη

Με την τηλεόραση θα θέλατε ν’ ασχοληθείτε;

Η τηλεόραση με τρομάζει και την θαυμάζω ταυτόχρονα. Πιστεύω μου ταιριάζει και αν υπήρχε μια καλή πρόταση θα το έκανα.

Οι κριτές σας στήριζαν ή ήταν απόμακροι;

Οι κριτές είναι πρώτα άνθρωποι και μετά κριτές. Σε μία δοκιμασία αποχώρησης είχε έρθει ο κ. Κουτσόπουλος και μου μιλούσε λες και ήταν κάποιος συγγενής μου. Μου έδωσε δύναμη. Επιπλέον και με πολλά πρόσωπα της παραγωγής είχαμε δεθεί.

Η επαγγελματικά πρόταση του Ιωαννίδη ισχύει;

Ναι. Απλώς εγώ ψάχνω το καλύτερο συνδυαστικά και γι’ αυτό το λόγο είμαι επιφυλακτική. Θα ήθελα να δουλέψω όμως στο εστιατόριό του.

Τι δεν ξέρουμε για τη Μαρίνα;

Η Μαρίνα μπορεί να φαίνεται πολύ κακιά και στριμμένη αλλά όταν μπαίνει στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, είναι μαμά. Αυτή τη Μαρίνα που είδε ο κόσμος είναι η σκληρή και δυναμική. Αυτή η Μαρίνα είναι μέσα στις κουζίνες. Όταν είμαι σπίτι είμαι άλλος άνθρωπος. Θα πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Θα πρέπει να περιμένουμε να γνωρίσουμε τον άλλο και μετά να τον κρίνουμε για ότι έχει κάνει.

Στην κουζίνα δηλαδή είστε αυτό που λέμε power και στο σπίτι πιο ζεν;

Στην κουζίνα είμαι Μέρκελ, έτσι με λέγανε! Είμαι πολύ οργανωτική και αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα στην κουζίνα. Να υπάρχει σωστή διαχείριση και καθαριότητα. Στο σπίτι βέβαια ο άνδρας μου με λέει γκρινιάρα!

Εκείνος επηρεάστηκε με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για σας;

Επειδή είναι άνθρωπος πολύ ήπιων τόνων δεν τον επηρέαζα όλα αυτά. Παρά μόνο εάν μ’ έβλεπε να στενοχωριέμαι. Μου έλεγε να μη δίνω σημασία και ότι για εκείνον είμαι νικήτρια.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
38,592ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,395ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ