Τηλεόραση

Mad Awards 2022: Ποιος θα ανοίξει το show και ποια τα ανατρεπτικά ντουέτα

24/05/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Σχεδόν ένα μήνα πριν την μεγάλη μουσική γιορτή του καλοκαιριού και οι πρώτες πληροφορίες για όσα θα δούμε επί σκηνής βγήκαν στη… φόρα! Ποιος θα ανοίξει το show και ποια είναι τα ανατρεπτικά ντουέτα των Mad Video Music Awards 2022; Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε αποκλειστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή ‘Ελένη’, δύο πολύ ενδιαφέροντα μουσικά ντουέτα αλλά και μια λαμπερή έναρξη φαίνεται πως έχουν ήδη ‘κλειδώσει’!

Τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2022 θα ανοίξει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ένα μάλιστα ανατρεπτικό τρόπο. Εκτός αυτού όμως επιβεβαιωμένα είναι δύο ακόμα μουσικά δίδυμα που θα δούμε στην σκηνή. Το πρώτο ντουέτο θα είναι οι Μέλισσες με τον Light και το δεύτερο ο Γιώργος Αλκαίος με μια μεγάλη σταρ, στην σκηνή των Mad Awards 2022!

Θυμίζουμε ότι τα Mad Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έρχονται για 3η συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA!

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?