Κάτια Ζυγούλη: Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στην ΕΡΤ με την Κάτια Ζυγούλη και ετοιμάζονται να της δώσουν και νέα εκπομπή από την ερχόμενη χρονιά.

Οι «Ιστορίες Μόδας» ολοκληρώνουν τέλος Δεκεμβρίου τον κύκλο τους και η παρουσιάστρια μαζί με την εταιρία παραγωγής της έχουν σκεφτεί ένα νέο κόνσεπτ τελείως διαφορετικό από αυτό που χαρακτηρίζει την εκπομπή μόδας που βλέπουμε σήμερα.

Κάτια Ζυγούλη: Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ

Ήδη όπως λένε οι πληροφορίες μας έχει δοθεί ο πιλότος της νέας αυτής εκπομπής για μια πρώτη ανάγνωση από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ. Μάλιστα κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες οι πρώτες εντυπώσεις από πλευράς ΕΡΤ γύρω από τη νέα πρόταση της Ζυγούλη είναι θετικές. Απομένει να ολοκληρωθεί η πρόταση και να κατατεθεί στο δ.σ της ΕΡΤ το οποίο και θα κληθεί να αποφασίσει αν τελικά θα δώσει το «πράσινο φως» στην ολοκαίνουρια αυτή παραγωγή.

Οι «Ιστορίες Μόδας» ολοκλήρωσαν το κύκλο τους

Σε ότι αφορά τις «Ιστορίες Μόδας» κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ μιλώντας στο «youfly.com» τόνισε ότι «η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν στη φιλοσοφία της δημόσια τηλεόρασης καταγράφοντας με αξιοπρεπές τρόπο την ιστορία και τις προοπτικές του χώρου της μόδας στην Ελλάδα».

Οι «Ιστορίες Μόδας» ολοκλήρωσαν το κύκλο τους

Σε σχέση με όσα είδαν το τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας περί «κοψίματος» της εκπομπής λόγω χαμηλής τηλεθέασης το ίδιο στέλεχος μας εξήγησε ότι «ο ρόλος και ο χαρακτήρας της δημόσιας τηλεόρασης δεν μπορεί να συμβαδίζει μόνο με τα νούμερα τηλεθέασης» προσθέτοντας παράλληλα ότι οι «Ιστορίες Μόδας μετά από τρεις σεζόν ολοκλήρωσαν το κύκλο τους»

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή τις δύο πρώτες σεζόν προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση χωρίς παρουσιαστή στο τιμόνι της. Από την περσινή σεζόν η ΕΡΤ ανέθεσε τα ηνία της σε ένα πρώην μοντέλο όπως είναι η Κάτια Ζυγούλη.

About Άκης Φωτόπουλος

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.