Τηλεόραση

Καλομοίρα: Θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου στο J2US;

02/07/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για δουλειά. Η Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα του OPEN Weekend και απάντησε αν θα τη δούμε στο Just the 2 of Us (J2US) από την επόμενη σεζόν.

«Ετοιμάζουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να πω. Θα ήθελα να είμαι σε ένα μουσικό σόου, σαν κριτής, ήμουν στη θέση των παιδιών και ξέρω πως αισθάνονται. Πιστεύω ότι έχω πολλές πληροφορίες να τους πω και να τους δώσω κουράγιο», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Για το αν θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου στο Just the 2 of Us (J2US), η Καλομοίρα απάντησε χαριτωμένα: «Ποτέ δεν ξέρεις… Αλλά δεν λέω τίποτα». Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, από την επόμενη σεζόν να δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια σε έναν νέο ρόλο στην ελληνική τηλεόραση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου δε θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν στο λαμπερό σόου του ALPHA, ενώ μάλιστα έχει υπογράψει και συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Την επόμενη σεζόν, λοιπόν, όλα θα ανατραπούν.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.